Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:Ej! Učeri sm te vidu u Ljubljani! Bil si na Dunajski, Celovški, Slovenski, v stari ljubljani si bil 2x parkiran, pol ure kasnej si bil pa še v btcju, v novih jaršah pa na obvoznci si se vozu v obe smeri 2x. Zvečer sm te pa vidu k si bil parkiran v fužiah, mostah pa na kodeljevem.
LoCo je napisal/-a:Ej! Učeri sm te vidu u Ljubljani! Bil si na Dunajski, Celovški, Slovenski, v stari ljubljani si bil 2x parkiran, pol ure kasnej si bil pa še v btcju, v novih jaršah pa na obvoznci si se vozu v obe smeri 2x. Zvečer sm te pa vidu k si bil parkiran v fužiah, mostah pa na kodeljevem.
sporty je napisal/-a:Mene zanima kako bo s temi avtomobili po preteceni sedem letni garanciji in kaksne bodo cene...
"Odmrzovalec" prednje sipe pa pomojem deluje tako, da preprosto nasopa klimo na vetrobran. Vsaj tako je pri petnajst let starem Safranu
...
Lp
N3kliknM3 je napisal/-a:USB vhod je super dodatek. Iskal sem čimmanjši USB ključek, in našel tole:
Prenosni USB disk Kingston DataTraveler Mini Slim 8GB. Sam imam sicer 4GB, ki je bil v Harvey Norman za 9,98€ in se obnese odlično!
N3kliknM3 je napisal/-a:
Slika notranjosti. Vidi se, da zaradi gretja sedežev ni usnjene obrobe na sedežih. Po resnici povedano, jih tudi ne pogrešam.
/quote]
sporty je napisal/-a:Mene zanima kako bo s temi avtomobili po preteceni sedem letni garanciji in kaksne bodo cene...
Lp
N3kliknM3 je napisal/-a:Če imaš gretje sedežev, naj bi bilo narejeno na kompletu navadnih sedežev ali pa na kompletu samo usnjenih. Za kombinacijo, še niti sam nisem slišal. Lahko pa da so šparali na usnju in zaradi tega dali ogrevanje sedežev... v vsakem primeru pa me ne moti ker imam raje tople sedeže
Npr. KIA Cee'd modelno leto 2010
Navadni sedeži (tekstil):
Kombinirani sedeži (tekstil/usnje):
Usnjeni sedeži: (tuji trg)
P.S.
Kot opažam, tudi v prenovljenem Cee'd-u (modelno leto 2010) pri nas ni možnosti ogrevanja sedežev - odločitev KMAGa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov