Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne sep 13, 2009 11:28 am

Ej! Učeri sm te vidu u Ljubljani! Bil si na Dunajski, Celovški, Slovenski, v stari ljubljani si bil 2x parkiran, pol ure kasnej si bil pa še v btcju, v novih jaršah pa na obvoznci si se vozu v obe smeri 2x. Zvečer sm te pa vidu k si bil parkiran v fužiah, mostah pa na kodeljevem.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne sep 13, 2009 9:18 pm

LoCo je napisal/-a:Ej! Učeri sm te vidu u Ljubljani! Bil si na Dunajski, Celovški, Slovenski, v stari ljubljani si bil 2x parkiran, pol ure kasnej si bil pa še v btcju, v novih jaršah pa na obvoznci si se vozu v obe smeri 2x. Zvečer sm te pa vidu k si bil parkiran v fužiah, mostah pa na kodeljevem.

:lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
danatory
Novinec

Napisal/-a danatory Ne sep 13, 2009 9:53 pm

LoCo je napisal/-a:Ej! Učeri sm te vidu u Ljubljani! Bil si na Dunajski, Celovški, Slovenski, v stari ljubljani si bil 2x parkiran, pol ure kasnej si bil pa še v btcju, v novih jaršah pa na obvoznci si se vozu v obe smeri 2x. Zvečer sm te pa vidu k si bil parkiran v fužiah, mostah pa na kodeljevem.

b****r

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Ne sep 13, 2009 10:00 pm

Svašta hahahaha :lol:

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Ne sep 13, 2009 10:13 pm

lol
Slika pugi.si

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Ne sep 13, 2009 10:22 pm

Nima samo on belega :lol:

Uporabniški avatar
N3kliknM3
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a N3kliknM3 Če nov 26, 2009 11:34 am

sporty je napisal/-a:Mene zanima kako bo s temi avtomobili po preteceni sedem letni garanciji in kaksne bodo cene :lol: ...

"Odmrzovalec" prednje sipe pa pomojem deluje tako, da preprosto nasopa klimo na vetrobran ;) . Vsaj tako je pri petnajst let starem Safranu :lol: ...

Lp

Za to kar si omenil, je gumb pri klimi na armaturki pod radiem... tako da to ni isto.

Nekaj novosti:
-prilimane tablice
-odstranjen "cee'd" znak
-zimske pnevmatike s 15" alu platišči za zimo

Slika

Uporabniški avatar
dhajse
Nov uporabnik

Re: KIA Pro_Cee'd 1.6 CVVT SportPack

Napisal/-a dhajse Če nov 26, 2009 12:23 pm

N3kliknM3 je napisal/-a:USB vhod je super dodatek. Iskal sem čimmanjši USB ključek, in našel tole:
Prenosni USB disk Kingston DataTraveler Mini Slim 8GB. Sam imam sicer 4GB, ki je bil v Harvey Norman za 9,98€ in se obnese odlično!

Obstajajo tudi neverjetno miniaturni USBji kot naprimer tale: http://tinyurl.com/ygmvju5

Drugače pa super opremljen avto ;)

Uporabniški avatar
jurcek3
Novinec

Re: KIA Pro_Cee'd 1.6 CVVT SportPack

Napisal/-a jurcek3 Pe nov 27, 2009 9:36 am

N3kliknM3 je napisal/-a:
Slika
Slika notranjosti. Vidi se, da zaradi gretja sedežev ni usnjene obrobe na sedežih. Po resnici povedano, jih tudi ne pogrešam.

/quote]

kaj si s tem mislu, da ni zaradi gretja sedezov ni usnjene obrobe? gretje sedezov nima veze z usnjeno obrobo

Uporabniški avatar
N3kliknM3
Novinec

Napisal/-a N3kliknM3 Pe nov 27, 2009 10:23 am

Če imaš gretje sedežev, naj bi bilo narejeno na kompletu navadnih sedežev ali pa na kompletu samo usnjenih. Za kombinacijo, še niti sam nisem slišal. Lahko pa da so šparali na usnju in zaradi tega dali ogrevanje sedežev... v vsakem primeru pa me ne moti ker imam raje tople sedeže :)

Npr. KIA Cee'd modelno leto 2010

Navadni sedeži (tekstil):
Slika

Kombinirani sedeži (tekstil/usnje):
Slika

Usnjeni sedeži: (tuji trg)
Slika

P.S.
Kot opažam, tudi v prenovljenem Cee'd-u (modelno leto 2010) pri nas ni možnosti ogrevanja sedežev - odločitev KMAGa.

pugi89
Novinec

Kraj: prevalje

Napisal/-a pugi89 Pe nov 27, 2009 10:37 am

ta avto je res super avto, za to ceno dans dans težko dobiš kaj bolšega

Miholl84
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Miholl84 Pe nov 27, 2009 10:56 am

sporty je napisal/-a:Mene zanima kako bo s temi avtomobili po preteceni sedem letni garanciji in kaksne bodo cene :lol: ...
Lp

Ja in kaksne cene so pa sedaj pri drugih :?: :?:

Poglej kok kosta 7 let star audi A3, al pa Megane,al pa Alfa 147...pa kaksne cene so imeli ti ko so bili novi...10 jurjev zihr ne...
C u O r E S p O r T i V o

Uporabniški avatar
jurcek3
Novinec

Napisal/-a jurcek3 Pe nov 27, 2009 1:06 pm

N3kliknM3 je napisal/-a:Če imaš gretje sedežev, naj bi bilo narejeno na kompletu navadnih sedežev ali pa na kompletu samo usnjenih. Za kombinacijo, še niti sam nisem slišal. Lahko pa da so šparali na usnju in zaradi tega dali ogrevanje sedežev... v vsakem primeru pa me ne moti ker imam raje tople sedeže :)

Npr. KIA Cee'd modelno leto 2010

Navadni sedeži (tekstil):
Slika

Kombinirani sedeži (tekstil/usnje):
Slika

Usnjeni sedeži: (tuji trg)
Slika

P.S.
Kot opažam, tudi v prenovljenem Cee'd-u (modelno leto 2010) pri nas ni možnosti ogrevanja sedežev - odločitev KMAGa.

skoda da ni v paketu z delnim usnjem, eh nic hudega, sej zgleda huda tud s temi sedezi ;)

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim Pe nov 27, 2009 1:19 pm

Lepo opremljena Kia ;)

Sicer pa glede cen po 7-ih letih..mene npr bk kakšna bo cena avtomobila po 7-ih letih, če ga že po 2-3 letih prodam. Pa tudi takrat se ne obremenjujem preveč. Avtomobil vedno izgubi - avto je luksuz, ki ga plačaš oz s katerim imaš izgubo (razen če z njim služiš - ne mislim na vožnjo v službo).

Cena bo pa taka, kot bo folk pripravljen plačati? Lahko da bo čez 5 let vreden 2.000 EUR, lahko da bo 5.000 EUR ali 7.000? Kaj ne bi bilo ql, če bi bila cena dejansko nekih 2.000 EUR? Kupiš dober avtomobil, ne prestar s športnim izgledom za male pare? Pfju, kaj še hočeš.. Jaz bi si ga kupil..bi pa imel 2 oz 3.

Nevem če si že kje pisal.. Če bo ostal na 17-kah, potem pusti te. Meni na Ceedu zgledajo supr, je pa res, da se potem ne loči od ostalih :) Lahk daš kako ql tablico.

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Pe nov 27, 2009 3:16 pm

Zelo lepa kia pro ceed, meni se tudi zdi najlepša v beli barvi. Res zelo lepa. Samo čuvaj jo čim dlje da bo taka tudi ostala ;) drugače ali imaš kaj planov ali bo ostala taka kot je?
LP

Uporabniški avatar
N3kliknM3
Novinec

Napisal/-a N3kliknM3 So nov 28, 2009 6:18 pm

Hvala!

Za letne felge bom obržal zaenkrat originalne 17", tak sem se zaenkrat odločil tudi po vaših nasvetih. Zimski komplet je ta 15", ki je na zgornji sliki. Drugače pa kaj večjega ne bom spreminjal več na avtu. Mogoče edino parkirne senzorje - odstranim črn rob znotraj oz. prebarvam. To se bom potem ukvarjal, ko bo malce topleje :)

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas To dec 01, 2009 8:30 am

kia proceed je novodobni yugo, toliko kot jih je po cesti da res ni in to 90% je belih, ker je kao kul met bel avto. Sej odličen avto ni kaj rečt, vendar ne moreš niti prijatelja pozdravit ker ga ne dobiš ven ker jih je na cesti preveč. Če hočeš izstopat kupi drugi avto.

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 To dec 01, 2009 8:45 am

In kaj potem, če jih je veliko enakih na cesti? Zaradi mene so lahko samo ProCeedi na cesti, pa ga bom še vedno nabavil, če bo ugoden in dober. No, razen če avta nimaš za vožnjo ampak za podaljšek k... :twisted:
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
N3kliknM3
Novinec

Napisal/-a N3kliknM3 So jan 09, 2010 11:55 am

Uporabnik dhajse mi je povedal za tale USB (mislim, da se manjšega kot ta res ne da več dobiti):
eBay - EagleTec NanoDisk (Super Mini USB Flash Drives)
http://skrci.me/4gb (14,22€ skupaj s poštnino iz Hong Kong-a)
http://skrci.me/8gb (19,77€ skupaj s poštnino iz Hong Kong-a)

Obnese se odlično! Najprej sem si kupil od EagleTec NanoDisk 4GB, kasneje še 8GB. USB je tako majhen, da se lahko loputica skoraj čisto zapre in ni viden!

Slika

Primerjava velikosti "EagleTec NanoDisk" vs. "Kingston DataTraveler Mini Slim":
Slika
Slika
Slika

Pokritost:
Slika
Slika

Razlika je več kot očitna! :D

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 So jan 09, 2010 10:21 pm

Jaz tu sploh ne bi menjal platišč, ampak samo vzmeti. Tiste Dotz-ove felge so pa prav nagravžne, sploh ne vem kako so se lahko tako razpasle. Z originalnimi 17-kami je čisto taprava, oblikovalci ne oblikujejo samo vozila, ampak veliko časa porabijo tudi zato, da oblikujejo prava platišča, ki bodo pasala na avto in v tem primeru jim je uspelo. Srečno vožnjo.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov