Milan_48 je napisal/-a:Želim si bolj poskočnega.![]()
Želja mi je ta zadnji CLK 350 s sedemstopenjskim novejšim avtomatskim menjalnikom. Ko sem kupoval tega sem si v bistvu želel 500, pa je bil na voljo le v črni barvi. Moja želja je štirisedežni kupe, osem cilindrov in čim tišja in udobna vožnja, ter skrite športne karakteristike, ki zarezgetajo po potrebi. Aja, pa čimveč najsodobnejše dodatne opreme in elektronike in da ne zanemarim notranjosti: klimatizirani ortopedski športni usnjeni sedeži v Designo opremi.![]()
PS: Saj vem, da skoraj vsemu temu ustreza CL, ampak se prodaja tu okoli le en bel CL 63AMG, ki je absolutno preglasen, pa tudi predolg in preširok za moje občasne avanture po makadamu. Na sliki je črn, stari model.
http://picasaweb.google.com/rejecmilan/RaznaPrchkarija#5381272130113532658
abbe je napisal/-a:kaksen unicevanje?kr neki.kle pa cist nc ni unicevanja.pa sj je ja pocas vozu.
in zakaj avta nebi smel prodat kot super ohranjen.avto se tkole komaj da kj unic.velik manj kot pa da v kasno luknjo zapeles pr 90 na uro.
to je sam mal amortizerje razgibal.
Milan_48 je napisal/-a:Če že želiš, pa tukaj prilagam diaprojekcijo (z opisi) kratkega izleta čez vzhodne (bolj hribovite) kraje Albanije: http://picasaweb.google.com/rejecmilan/DopustAlbanija2009#slideshow/5379151693849674690
splash je napisal/-a:zakaj pa ne. jaz ti pa vrjamem da se je užitek pelat po takih cestah.
itak se vsi skos prtužujejo. jaz sem takrat napisal da se s touaregom po hostah vozim, pa so vsi rekli da ga je škoda.
abebe. brzveze. avto mora videt teren. jaz mam mojo ibizo 5 cm od tal, pa se vsesno vozim po kakem zjebanem makadamu. pač včas mal potegne in to je to
S-line- je napisal/-a:splash je napisal/-a:zakaj pa ne. jaz ti pa vrjamem da se je užitek pelat po takih cestah.
itak se vsi skos prtužujejo. jaz sem takrat napisal da se s touaregom po hostah vozim, pa so vsi rekli da ga je škoda.
abebe. brzveze. avto mora videt teren. jaz mam mojo ibizo 5 cm od tal, pa se vsesno vozim po kakem zjebanem makadamu. pač včas mal potegne in to je to
ce bi imeu ibizo 5cmm od tal ,avto sploh nebi biu vozen!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov