ooo serbus ded! Kaj zaj,si spet nabavo megana? meni je bil prejšnji bolj všeč. bi pa se na tvojem mestu rešo malo tega kroma pa odvečnih nalepk na pragu in bi bil že boljši tale meganček. mi so pa ful všeč sedeži pa zadnji spojler mi ni napačen. dosti srečnih km ti želim ded,pa čimmanj popravil!
Krom Če ma avto original krom, nimam nič proti, sam če je pa nadknadno, mi pa ni všeč. Naredi v tem stilu, ki sem ti na prvi strani photoshop naredu. Aja, pa špegle original gor ali druge v barvi avtomobila. Verjemi, da bo še tebi lepše zgledal
Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja.
ervin30 je napisal/-a:je možno da sn toti avto jaz prejšnjo soboto pri šparu v slov.bistrci vido?
Ne
Ma saj vem da bi boljše izgledal če pobarvam mrežice na črno. Ampak potem to za sabo potenge druge stvari, špegle(barvanje le teh), plus druge zadnje luči.
špegle v barvo avta,zadnje luči zatemniš z zatemnitvenim sprejom za luči,mrežice pa v črno pa bi bil zelo lep za moj okus,no če je tebi vešč pol je meni tudi
Dobra ko bbska. stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...