lisko je napisal/-a:Zunanjost lepa....Motor pa ni po mojem okuso :P
Sendx je napisal/-a:Fajn da si se odločo za clean look ker da bi neke plastike gor na avto metal je čisto brezveze. Drugače pa lep in z okusom poštiman. Srečno še naprej z njim.
MacTron je napisal/-a:zerozero je napisal/-a:to je pa kolega za moj avto uprašu zgleda.
off:
Ok, ce je kolega za tebe spraseval se meni zdi po besedilu, da je za sebe... pa se enkrat
te opozarjam na poste ter na kaksen nacin se citira (beri pravilnik) ...zopet editirano
lpo prosim, pa čeb se dalo čim hitrej, ker še ne vem če bi dal odbijače štrihat, ker mi je tak nekam lepš.
Niti slucajno ni bil to lapsus.
MacTron je napisal/-a:zerozero je napisal/-a:to je pa kolega za moj avto uprašu zgleda.
off:
Ok, ce je kolega za tebe spraseval se meni zdi po besedilu, da je za sebe... pa se enkrat
te opozarjam na poste ter na kaksen nacin se citira (beri pravilnik) ...zopet editirano
lpo prosim, pa čeb se dalo čim hitrej, ker še ne vem če bi dal odbijače štrihat, ker mi je tak nekam lepš.
Niti slucajno ni bil to lapsus.
AVX je napisal/-a:aha za tebe se je [lo tam v photoshop kategoriji. Ko je mislim, da en tvoj kolega spraševal, če bi lahka dali gor tomasonke. Ja lepi je. Edino kar bi res moral, je pustiti tisti gumjasti podalšek v črni. Bajta je pa tut lepa, samo naša je večja hehe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov