Dejstvo je, da ma bencin dosti večji izkoristek, če je hladn, tak da to mi je prvo šinalo v glavo, ampak sem pol ugotovil da je dizel, tak da zaj pa res newem kaj bi blo z tem.
Mogoče tudi boljše deluje na hladn dizel... Sploh pozimi..
Evo nekaj novosti glede avta. Zadaj sem pobral vse napise dol, ko bo malenkost topleje prilepim še tablice. Je pa astra dobila že nove 18" copatke za pomlad. In sicer od K4V4L13Rja sem nabavu litke. Mislim da bo to super kombinacija. Zdej še samo znižam avto in so plani kolikor toliko uresničeni.
Nekaj me zanima glede športnih vzmeti... Iščem varianto 35/35 ali max 40/40. Našu sem FK vzmeti za lepo ceno in kolikor sem prebral FK ne označuje svojih vzmeti za različne tipe motorjev. Kak naj vem, da se mi bo posedlo kot mora, ker dizel je spredaj dosti težji od bencinerja in se bojim da se nebi ok posedlo.
V mislih imam tole [url]http://www.fk-automotive.de/websale7/FK-Tieferlegungsfedern-High-Tec---35-40-mm---fit-for.htm?Ctx={ver/7/ver}{st/3eb/st}{cmd/0/cmd}{m/websale/m}{s/fk-automotive/s}{l/Deutsch/l}{mi/10-11019/mi}{pi/1100284/pi}{po/1/po}{fc/x/fc}{p1/5f2be6bc2a91bdde30021998f262712a/p1}{md5/a5359c46d0bcd7813b21fa79ffb47113/md5}[/url]
FK...taki fedri se kupijo samo za avte ki so za na sove, ki se cez leto premaknejo iz prikolice na preprogo in nazaj...skoda denarja, da raje zraven za eibach, h&r, koni, k.w., waitec ... itd...
lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..
tist sm na prejsnji strani je hladilnik nafte.noben grelec to ni.niti pa ne vidm logike zakaj bi bil to grelec nafte?pa se postavl so ga tko da skos piha nanj zrak da ga hladi.