Obljubljena predstavitev

...
Avto ob prihodu domov:
Takoj zatem je bil narejen manjši servis (menjava vseh jermenov, filtrov, rok, stabilizatorjev)
Nato je prišla na vrsto notranjost: (športni ogrevani sedeži iz blaga, menjava letvic, titanium look obročki v števcih in še par malenkosti...)
Nekaj sem se igral z AE obročki v sprednjih lučeh:
Nisem bil zadovoljen z izgledom (izpadlo je kičasto, ker je svetilo preveč modro)
Montaža original FL sprednjih luči:
.. in še zadnjih (saj vem ja, luči so DEPO

)
Naj omenim, da zraven avta ob nakupu nisem dobil servisne knjižice. Naslednji mesec sem našel zelo ohranjeno petico ter jo pripeljal domov (3. lastnik, avto servisiran na pooblaščenih servisih ter kasneje pri g. Podlesniku, polek tega pa je avto mel vso dokumentacijo in prevoženih 190000km ter narejen en drag servis malo pred nesrečo)
Torej, sledil je Swap motorja, menjalnika, kardana, izpuha,... (na karambolirani petici je pač bilo vse veliko bolje ohranjeno, pa še dokumentacijo imam sedaj za vse)
Na koncu sem potem ugotovil, da smo v bistvu zamenjali že polovico avta
Po vsem tem je avto izgledal takole:
Za dodatno varnost sem zmontiral tudi gasilni aparat pod sovoznikov sedež:
Naslednji na vrsti naj bi potem bil M volan ampak so ga prehitela platišča, bo že :P
To naj bi bil grobi povzetek dela na avtu.
Kasneje sem kupil še platišča, ki so prišla s faceliftom (style 83) in bodo služila kot zimski komplet (zimske gume še niso nameščene)
LP