GregaST je napisal/-a:Zelo lep avto, le poraba me je malo presenetila. 9 litrov se mi zdi ogromno.
vsaj nekdo ki ne laže sam sebi pa ostalim
drugače pa dosti srečnih pa varnih km ti želim z laguno!
Patrik_A3 je napisal/-a:GregaST je napisal/-a:Zelo lep avto, le poraba me je malo presenetila. 9 litrov se mi zdi ogromno.
vsaj nekdo ki ne laže sam sebi pa ostalim
drugače pa dosti srečnih pa varnih km ti želim z laguno!
Jože20 je napisal/-a:Najbolj smešno mi je ko ljudje govorijo moj Passat karavan TDI 110km pa pije 5L, ja itak in pol pa čokolada zavije svizca v folijo.
FLINK je napisal/-a:Super laguna, res posten avto.
Off: ne gre mi v glavo, kako spravit 150km dizla na 5L porabe. Ok, ce vozis 10kilometrov 100km/h po avtocesti k ni velikega klanca ampak d bi to nekam vozil vsak dan, ali pa mesano, si ne predstalvljam. Megana 130KM ne spravim pol 6L skoraj, ce vozim po avtocesti minimalno 130km/h....
Tisto sparanje in voznja z takimi ladjami 100km/h mi gre pa na bruhanje....ceprou vidis vsak dan lagune, audije,....ki vozijo po desni stalno in imajo hitrost kamiona.
Lp
abbe je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Super laguna, res posten avto.
Off: ne gre mi v glavo, kako spravit 150km dizla na 5L porabe. Ok, ce vozis 10kilometrov 100km/h po avtocesti k ni velikega klanca ampak d bi to nekam vozil vsak dan, ali pa mesano, si ne predstalvljam. Megana 130KM ne spravim pol 6L skoraj, ce vozim po avtocesti minimalno 130km/h....
Tisto sparanje in voznja z takimi ladjami 100km/h mi gre pa na bruhanje....ceprou vidis vsak dan lagune, audije,....ki vozijo po desni stalno in imajo hitrost kamiona.
Lp
in zakaj ti gre na bruhanje ce se vozijo 100km/h?
jst tega ne razumem.zarad mene ce se voz 70 sam nj bo na desnem pasu.
drgac pa je ja mozno doseci tako malo porabo tudi pri voznji nad omejitvami.
AudiBoy je napisal/-a:FLINK, seveda se da imet 5L porabe. Jaz vecinoma mestno z volvom V70 2.4 160km imam povprecno porabo po razunalniku 6L/100km.
Tempomat na nizje obrate (ala 2000), 6. brzina na avtocesto. To je to. Umetnost ane?
MMNeo je napisal/-a:Glede porabe.
Kot sem že omenil, dnevno naredim z avtomobilom 500km. Seveda sem tako vsakič na bencinskih črpalkah in zraven potovalnega računalnika si tudi sam vodim evidenco porabljenega goriva. Vendar mi zadnje čase ni nič jasno.
Sprva mi je dci110kw porabil nekje 7.2l/100 km in vsi so se zgražali (tankal vedno na OMW, češ Petrol nikakor). Pa je prišel Ultimax, dajmo mu priložnost in glej ga zlomka, poraba ob isti vožnji se je zmanjšala za 0.7l. Odlično si rečem, vse dokler se žena ne pelje v Ljubljano. Vem da nima lahke noge in včasih tudi s hitrostjo pretirava, vendar ne vem kako, porabo mi je spravila na 5.6l. Če bi to povedal sodelavcem, ki prisegajo le na VW, Audi, BMW, bi mi rekli da se mi je zmešalo in da je to še teoretično nemogoče. Pa je!; (pričakujem čudne replike in vse mogoče izjave, tako da ne bom komentiral), vedar se očitno poraba da zmanjšati. Zdaj pa je na meni da takšno porabo obdržim(povedati pa moram, da se je žena peljala sama, medtem, ko se z menoj peljejo še vsaj trije potniki).
sašo5 je napisal/-a:Jože20 je napisal/-a:Najbolj smešno mi je ko ljudje govorijo moj Passat karavan TDI 110km pa pije 5L, ja itak in pol pa čokolada zavije svizca v folijo.
stari motor na rotacijsko pumpo ima res tako porabo; novejši P.D. in sploh CR imajo pač višjo - primerljivo z drugimi znamkami.....
Laguna; primeren avto za pošteno ceno, s tem bencinskim motorjem se nikoli nisem srečal, če bi kupoval sam, bi si omislil še en T na zadku....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov