astragsi je napisal/-a:BBS je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Odličen je še. Samo daj slikaj nekje drugje, ker to zgleda preveč Bolgarsko
Pa pusti ga čimbolj v tej opremi, ker boš kaj polomil pol bo pa grdo stran viselo
Ampak res izgleda Bolgarsko![]()
tukaj sem imel samo takrat moznost slikat![]()
bodo druge slikce ko bo lepse vreme pa nebo snega:)
error 90 je napisal/-a:samodejni zaklep vrat ob premiku vozila,
Kaj ?? Kako to deluje? Če se začneš vozt se kr vrata zaprejo al kaj?
Drager je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:samodejni zaklep vrat ob premiku vozila,
Piše ZAKLEP in ne ZAPRTJE. Se pravi ko sprelješ se vrata zaklenejo. Nakateri avtomobili imajo to takoj ko spelješ nekateri pri določeni hitrosti.
error 90 je napisal/-a:Drager je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:samodejni zaklep vrat ob premiku vozila,
Piše ZAKLEP in ne ZAPRTJE. Se pravi ko sprelješ se vrata zaklenejo. Nakateri avtomobili imajo to takoj ko spelješ nekateri pri določeni hitrosti.
no sej ..in potem se celo vožnjo voziš zaklenjen. Zakaj je pa to dobro? Kaj pa če imaš nesrečo in si nezavesten v avtu in potem te še iz avta ne morjo hitro spravt če bi naprimer goret začel.Jaz ne vidim smisla v tem.
Gorch je napisal/-a:Ob nesreči se vrata avtomatsko odklenejo...
Dobro je pa to,da če stojiš na križišču,ti ne more nobeden vstopiti v avto(kar se je meni že zgodilo)in ti kaj vrednega odnese iz zadnjih sedežev.
Sonny je napisal/-a:Gorch je napisal/-a:Ob nesreči se vrata avtomatsko odklenejo...
Dobro je pa to,da če stojiš na križišču,ti ne more nobeden vstopiti v avto(kar se je meni že zgodilo)in ti kaj vrednega odnese iz zadnjih sedežev.
Kako pa avto ve, da je nesreča ?
Kaj se ti je pa zgodilo to, ko praviš, da ti je nekdo želel vstopiti ?
Sonny je napisal/-a:Gorch je napisal/-a:Ob nesreči se vrata avtomatsko odklenejo...
Kako pa avto ve, da je nesreča ?
Kaj se ti je pa zgodilo to, ko praviš, da ti je nekdo želel vstopiti ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 57 gostov