PIKSNA007 je napisal/-a:Potem raje plačajte zavarovanje za mladega voznika za vse avtomobile, pa je samo malo dražje kot normalno. Se ti bolj splača, pa še bolj praktično je, ker slučajno da nebo tega novega mondea doma, se ti ne boš moral voziti s tastarim. Vsaj moj predlog je tak. Razmisli malo.
LP
Antiznačkar je napisal/-a:Zelo lepa in dobra pridobitev. Motor je pravi, prav tako oprema.V beli barvi izgleda hudo - še toliko lepša bo z litimi platišči - čeravno samo 17".
Če ni skrivnost: koliko je pa bila cena z vsemi popusti?
lexus02 je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:@Lexus02: Star mondeo pa je letnik 1995 z 1.8 16V motor ... rdeče barve in GLX nivojem opreme.
LP
Matej
takega smo mi meli isti v nulosam ga je mami razbila tam nekje leta 2000... vem da sm en mesc jokal
Matey_ je napisal/-a:lexus02 je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:@Lexus02: Star mondeo pa je letnik 1995 z 1.8 16V motor ... rdeče barve in GLX nivojem opreme.
LP
Matej
takega smo mi meli isti v nulosam ga je mami razbila tam nekje leta 2000... vem da sm en mesc jokal
Hehe ... ja ni kej ... če ti je usojeno nimaš kej
LP
Matej
lexus02 je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:@Lexus02: Star mondeo pa je letnik 1995 z 1.8 16V motor ... rdeče barve in GLX nivojem opreme.
LP
Matej
dejcc je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:PIKSNA007 malo dražje? mislim da je čez 100€
20% zraven je, vsaj pri mojem je blo tak. Smo pa dali vse avte pri hiši za mladega,zato ker če se zaletiš te ne briga druga škoda, se splača
dejcc je napisal/-a:Takega sem mel jaz. Dokler mašina dela je ok, ko pa začne zabavat in rastit poraba pa moraš takoj prodat.
MacTron je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Takega sem mel jaz. Dokler mašina dela je ok, ko pa začne zabavat in rastit poraba pa moraš takoj prodat.
Si imel ja... dejcc, pardon naj recem Technologic...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 62#1201762
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov