Zelo prožen in živahen motor....prekleto poskočen....
Tudi sam sem mislil, da avto ne bo tako zmogljiv kot je, ampak niti z 18-kami nimam občutka da se motor muči....
probat je treba kaj da od sebe tale motor, potem pa lahko podaš realno oceno...mene je presenetil zelo....
lep avto, kar se tiče kroma pa itak ne moreš iz svoje kože. naj ti nekdo luči razbije s tem prekletim xenon kitom brez leče. pa ko bi vsaj 4300K dal... a 10000K se ni dalo dobit?
može hotu sem samo rečt da je to zelo zelo moteče za nasproti vozeče pa še slabše se vidi kot z recimo 4300K. ampak sem prebral na vw forumu da tebe itak ne zanima če nasproti vozeče to moti. glavno da tebe ne... avto je drugače ful lep, krom je pa pač tvoj zaščitni znak, kaj čm
CST Blacky je napisal/-a:tebe bi rad enkrat spoznau v živo, in ko te bom, ti dam kladivo, pa da vidim kolk maš j**c
kladivo kr men daj.bom jh jaz razbu ni problema,sam glej da mas zavarovano kot da mas xenon,jh bos poj vsaj dobu ce se jih seveda da dobit pri plotu.
drgca je pa avto super.barva mu sede,feltne pa tut.
lep avtet ni kaj.....(kontrast; prej črn, sedaj bel....).......koliko te poznam, bo čip kr kmalu notri..... pol bo pa 1.2 pa 140 konjičkov; vauuuuu noro (potem me moraš zapeljat ob priliki.....)