_B3yBo_ je napisal/-a:recarote se da homo
Tudi noname sedeže se da

nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
mire je napisal/-a:bostjanITR
A ta civic je bla tvoja.
Yoni je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a:Drugače pa lunch control je pr vsakem avtu super za hitro speljevanje
Seveda, ampak v popolnoma drugačni obliki, kot imaš ti narejeno zdaj. Tole je res uporabno kvečjem za mrčes(v pravem pomenu besede) preganjat.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
gofra je napisal/-a:Ko ste ravno omenili launch control me zanima ena stvar - glede na to, da je uspesnost starta odvisna od trakcije, je stelanje RPM na doloceno vrednost verjetno samo nek priblizek k splosnemu optimumu? Ker ce je asfalt zlizan, bo verjetno kopalo, ce je pregrob, pa bo zamorilo, v primeru, da je launch optimiziran na neko vmesno vrednost?
LpF
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Yoni je napisal/-a:Na prisilno polnjenem motorju je launch control "malo drugačen" kot na atmosfercu. Tisto sekanje na tej hondi je popolnoma brez veze. Pa pri 195KM je launch control....no ja...da človek lahko reče, da ga ima... Pri 400, 500 ali 600KM je zgodba povsem druga...
Ne da se mi več...pejte na kako dirko pa poglejte kako imajo to porihtano na atmosfercih...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov