OFF:
Nekaj me pa vseeno moti ... voziš Opel ... hkrati imaš pa tak podpis

LP
Matej
vuko87 je napisal/-a:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=63851&postdays=0&postorder=asc&start=40
Poglej mojo temo od vectre...več je nimam ...ostal pa mi je H&R cup kit sport (55/35) lahko vidis koliko je znizana..se pravi komplet amortizerji in vzmeti ..zelo malo rabljeni 4 mesece vse skupaj...garancije se 4,5 leta...glede cene pa na ZS.
8x17 felne z gumami 215/40/17 to kar si napisal...se enkrat premisli ...ti ne priporocam..8J ti bo drajsala..et nej bo maximum 38...guma za tvoj avto pa je po predpisih 215/45 R17...to ti govorim da ti prihranim kaksn zivcJst sem imel 215/45 r17 , ET 38 , 7J ..pa mi ni nc drajsalo...ampak poznam dosti ljudi s takimi vectrami ..in vse kar je druga dimenzija vse drajsa...
Matey_ je napisal/-a:Zelo lepa vectra, ki bo še lepča, ko uresničiš svoje načrtePohvalno.
OFF:
Nekaj me pa vseeno moti ... voziš Opel ... hkrati imaš pa tak podpis...
LP
Matej
Sharky90 je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Samo gewinde ti lahko priporočam
Se strinjam. Seveda pa kupi kvalitetne gewinde. Sem na lastni koži spoznal, da se pri tem ne špara.Pa rial nogaro platišča pa si ftw.
gewinde ma dancemuc![]()
pa vem da ne premakne avta spredaj nič pa da se slon gor vsede
![]()
v glavnem tisto je pretrdo..
![]()
P.S. drugače je lepo videt stare znancemonster,la mike , c4v4l13r loops itd..
pa če se še keri najde naj se samo javi
Sharky90 je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Samo gewinde ti lahko priporočam
Se strinjam. Seveda pa kupi kvalitetne gewinde. Sem na lastni koži spoznal, da se pri tem ne špara.Pa rial nogaro platišča pa si ftw.
gewinde ma dancemuc![]()
pa vem da ne premakne avta spredaj nič pa da se slon gor vsede
![]()
v glavnem tisto je pretrdo..
![]()
P.S. drugače je lepo videt stare znancemonster,la mike , c4v4l13r loops itd..
pa če se še keri najde naj se samo javi
Sharky90 je napisal/-a: kaj je narobe z podpisom?? neomejena kilometrina z prečrtanim krogcemrazen če kdo misli nulo
![]()
anja8 je napisal/-a:zivjo mene zanima ce kdo ma kake izkusnje z opel tigra me zanima nakup letnik 96
kaki nasveti![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost