cruiser1 je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:
Omenjeni je le odet v GL barve in wanna-be design, da bi pa konfederativno zastavo namalali na streho v teh casih, pa ni teorije..!
Ne prbijaj! Saj verjamem, da tam so tam na severu precej alergični na to zastavo in to brez pametnega razloga. Sicer vem zakaj je v ZDA taka propaganda proti tej zastavi ampak se mi ne da s tem zdaj smetiti. Vsekor ni fora o črncih in sužnjih kakor želijo prikazati in kar večina verjame. Na kratko: South will rise again!! ..in tega se bojijo.
Tuki maš chargerja z rebel zastavo.
Na severu so nekateri alergicni, nekateri ne... mene osebno boli za konfederativno zastavo, ce jo kdo hoce imet, naj jo ima - me ne zali, prizadene pa tudi navdusi ne.
Misljeno je bilo tole: original Chrysler mora bit zelo previden, kaksno barvo, logo itd da na avto, vse kar je povezano z Gen. Lee in konfederativno zastavo in ostalo kolobocijo okoli tega, doloceni krogi v ZDA takoj izrabijo za (neupravicen) halo in vik in krik in zahtevajo potem mastne odskocnine za "custveno prizadetost". Zal je tudi to Amerika, hoce s ali noces. No, pa to je ze dalec od avtomobilizma.
LP!