On je napisal/-a:Cena je recimo, da evro = dolar minus 15 %, tam nekje ....
No jz bi lepo prosim naročil še 3 evote če jih za tako ceno zrihtaš.
TOYOTA je napisal/-a:no sem ti že napisal...če bi bil bel bi bil čist hud, tko je pa sam hud

Moram priznat da mi je barva ratala bolj všeč kot ko sem jo prvič videl... Je pa tkole, bistveno je to kakšen je avto in se glede barve nism niti mal sekiru, je bil prvotni plan da ga bom preštrihu ampak mi je barva všeč ratala in ga ne bom ... Zaenkrat

Brain Damage je napisal/-a:5 prestav? Jako čudno... Kakšna so pa prestavna razmerja?
Mogoče so malenkost krajše prestave kot pri devetki ... Aja pa devetka je mela tut 5 prestav... Jako čudno...

Da ti razložim: pri devetki je blo na izbiro 5 al 6 in sem si sam izbral 5 zarad tega ker je menjalnik boljši in zdrži več moči, pr X-u je pa itak samo 5 stopenjski ročni al pa 6 stopenjski SST.
Bel-Tirid je napisal/-a:A za eu velikost tablic se da kupit to črno plastiko, te naše tablce ga bodo pokvarle

Že naročen EU nosilec!
BoneS je napisal/-a:a se pri nas ne da naročit tablic, ki bi se prilegale obstoječim nosilcem?
croma_man je napisal/-a:jst sm tud za taveliko spredaj.
Jz pa nism preveč fan kvadratnih tablic, poleg tega pa se nism niti ukvarjal če se dobi tablico v takih merah da bi pasala sem gor,... Tko da sm kr EU nosilček naročil in konec zgodbe !