Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Če feb 25, 2010 3:25 pm

prevozil in pretipal si vse avte, na koncu si pa vzel najslabšega. Mi je žav, vendar napake boš sam videl z kilometri. FOcusa RS bi moral vzet za moje pojme

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če feb 25, 2010 5:01 pm

MRV je napisal/-a:prevozil in pretipal si vse avte, na koncu si pa vzel najslabšega. Mi je žav, vendar napake boš sam videl z kilometri. FOcusa RS bi moral vzet za moje pojme

kaksne so pa napake?
Slika

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV So feb 27, 2010 10:21 am

iz tunanjega dela so napake: sprednja hauba se zaradi oblike hitro od kamečkov zdrsa, ročke za opirt vrata isto. Iz tehničnega vidika: podvozje začne pokat in nobeden ne ve zakaj. če avto nimaš v garanciji se bojim da bo razpadel. tudi nekaj elektronskih problemov so imeli. skratka, če bi bil avto zares tako dober se ne bi prodajal z smešno nizkimi kilometri in tako nizko ceno! ta je še type-r in to je edino dobro ker ima 2.0 motor. ostali 1.4 in 1.8 so smeti

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So feb 27, 2010 12:44 pm

@MRVPoglej si koliko rabljenih TypeR-k je pri nas naprodaj.....Jst sem mojo dobil z takimi kilometri,ker jo prejšni lastnik ni mogel več vzdrževat in,ker je prišel v leta ko športni avtomobili ne sedejo več.Namreč prejšni lastnik je že par let v penziji in sedaj si je kupil terensko vozilo,ker je prestar za trde avtomobile.
Havbo porajsaš lahko pri vseh avtomobilih.Kamenčki naredijo svoje tako pr BMW,AUDI in HONDA vozilih tko,da.....
Kljuke so zajebavale pri prvih modelih torej 2007..
Elektronika..... hja tut pri prejšnem Civic-u nisem mel problemov z elektroniko.Pokanje povzročajo tiste gumice pri amortizerjih,ki ko so malce vlažne ne zdrsnejo v svoj položaj.
Zj vozil sem kot sem reku focus-a ST,ki mi je bil zelo všeč a preveč brutalen za moje pojme zvok začne na daljši vožnji motit predvsem,če maš sopotnika z katerim se pogovarjaš.Focus ST po besedah lastnikov tudi malce več pije pač 2.5 motor.Golfa nočem,ker se mi je znamka zasrala pa čeprav je dober avto.Renault-a bi vzel pa samo megana RS samo je ta trenutek še predrag.
Avto je v garanciji in mislim,da mi nebo razpadel prejšni Civic je imel 35.000km prevoženih pa nisem imel problemov.Mislim pa,da v veliki meri za slabe avtomobile poskrbijo lastniki,ki pač ne znajo paziti na svoje ljubljenčke.
Ne rečem,da je Honda zj pa brez napak seveda jih ima ampak imajo jih vsi avtomobili eni manj eni več eni bolj resne eni manj resne probleme a vseeno raje vidim,da kj kdaj zaškripa in,da avto dela bp kot,da nimam nobenga črička avto mi pa stoji pri serviserju :).
Vsako tele ma svoje veselje meni je pač všeč tale samokolnica,ki itaq ni vredna da ji rečeš avto drugi pa imejte avtomobile.
@roberto-82 bom poslikal avto tudi odzadaj sam zj sem zmer mel tako parkiranega,da mi ni uspelo nardit lepe slikce od zadaj.Takoj ko se stanje na cestah normalizira in gre pesek dol bomo itaq z kolegi,ki imajo iste avtomobile nardili par lepih fotk.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV So feb 27, 2010 1:38 pm

seat, jz nobenega ne prepričujem. pač probaj in boš sam videl. upam da ti bo delal.
V sloveniji držijo še dobro ceno, v tujino pa že hodijo za smešne cene. Od kar delajo hondo v UK, to ni več prava honda. Zato tudi starejši modeli imejo astronomske cene, novi pa...

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox So feb 27, 2010 5:47 pm

seat je napisal/-a:....Jst sem mojo dobil z takimi kilometri,ker jo prejšni lastnik ni mogel več vzdrževat in,ker je prišel v leta ko športni avtomobili ne sedejo več.Namreč prejšni lastnik je že par let v penziji in sedaj si je kupil terensko vozilo,ker je prestar za trde avtomobile.
...

Tega človeka ne razumem potem najbolje. Avto letnik 2008, dec že par let v penziji - zakaj pa je kupil nov športen avto če mu starost ne dovoljuje več tega. Pa se ja ni v 2 letih tako postaral? :)

Drugače pa super avto, želim ti čimveč brezskrbnih in hitrih užitkov

:tomidelej:
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
Mini Me
Novinec

Kraj: Sm pa tja...

Napisal/-a Mini Me So feb 27, 2010 6:47 pm

8. gen ima res nekaj napak,ki pa so za moje pojme čisto nepomembne
pri vsakdanji vožnji,motor pa bo po kilometrih zagotovo prekašal marsi
katerega dizla ;)

Pozabil pa si nekaj,če pogledamo notranjost,položaj voznika za volanom in
užitek v voznji pa je ta avto TOP.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So feb 27, 2010 11:00 pm

eentox je napisal/-a:
seat je napisal/-a:....Jst sem mojo dobil z takimi kilometri,ker jo prejšni lastnik ni mogel več vzdrževat in,ker je prišel v leta ko športni avtomobili ne sedejo več.Namreč prejšni lastnik je že par let v penziji in sedaj si je kupil terensko vozilo,ker je prestar za trde avtomobile.
...

Tega človeka ne razumem potem najbolje. Avto letnik 2008, dec že par let v penziji - zakaj pa je kupil nov športen avto če mu starost ne dovoljuje več tega. Pa se ja ni v 2 letih tako postaral? :)

Drugače pa super avto, želim ti čimveč brezskrbnih in hitrih užitkov

:tomidelej:

Ja jst sem tudi bil prsenečen a potem ko mi je začel razlagati zgodbo sem dojel kaj in kako.Namreč prej sta bila z ženo skupaj,otroci so že veliki in zmeraj je imel rad hitre drzne avtomobile in kot je sam rekel je zmeraj kupoval z očmi in typeR mu je najbolj sedel.To je bil njegov drugi avto za daljše ture beri morje in pa parkrat v nemčijo... in še dlje.
Zj je možakar ostal sam in mu ne znese imeti dva avtomobila sploh pa mu ne znese,da bi imel typeR zgolj za hobi in za tistih nekaj kilometrov.Zj bo oz. je že nabavil terensko vozilo in se bo podal v druge vode.Si ne morš predstavljat mojega obraza ko sem videl lastnika typeR-ke :)
:shock: :shock:
Motor je kljub 40000 kilometri nov notranjost je nova tip je imel avto samo za uživancijo in ni bil daily car.
@MRV ja odkar Honda ni več japonska je res malo nazadovala a vseeno upam reči,da se mi avto nebo zj kr razletel.Je pa res,da delam z avtom kot z lastnim jajcem :) torej ni nažiganja blokad ni tistega nenormalnega divjanja ni izživljanja nad avtomobilom tko,da mislim,da oz. upam,da nam kje zgubu kakšne ojnice :) ok mal heca sam vseen.Preveč je hondašev,ki imajo v mislih še tisto japonsko vzdržljivost in se izživljajo nad avtomobilom in posledično seveda lahko kaj predčasno izpusti dušo.No nevem bomo vidli ane.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Napisal/-a BoneS Ne feb 28, 2010 8:41 am

@seat: avto si kupu zarad sebe, za duso! in tko je prou. naj ti cimboljse sluzi!
Slika

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Kraj: Savinjska

Napisal/-a Wini Ne feb 28, 2010 9:52 am

Ma ja, stem so ga mal japončki posral, da nekatere modele delajo v angliji.
Sem pa jo včeraj večer videl parkirano pred firmo. Je kar lepo videt rdečo petardo med drugimi avtomobili ;) Takoj pade v oči, pol ko sem šel nazaj, se nisem mogel upret, da je nebi še 1x pogledal :lol:
Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja.
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne feb 28, 2010 10:31 am

Wini je napisal/-a:Ma ja, stem so ga mal japončki posral, da nekatere modele delajo v angliji.
Sem pa jo včeraj večer videl parkirano pred firmo. Je kar lepo videt rdečo petardo med drugimi avtomobili ;) Takoj pade v oči, pol ko sem šel nazaj, se nisem mogel upret, da je nebi še 1x pogledal :lol:

No avto kot avto.Edino kar ga loči od drugih civic-ov je sprednja maska obrobe pa drug motor :)
Se ga morm še mal navadit premal kilometrov delam z njim.Sploh sedaj ko se vreme normalizira bomo mal večkrat na cesti.
@BoneS ja res je vsem itaq ne mormo nikol ugajat.btw zjle v petek al pa soboto maš kj časa namreč zbira se klapa,da bi nardil kakšno fotko,če bo lepe vreme

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

Napisal/-a bk206 Ne feb 28, 2010 12:46 pm

BoneS je napisal/-a:@seat: avto si kupu zarad sebe, za duso! in tko je prou. naj ti cimboljse sluzi!

x2

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Napisal/-a BoneS Ne feb 28, 2010 3:39 pm

seat je napisal/-a:@BoneS ja res je vsem itaq ne mormo nikol ugajat.btw zjle v petek al pa soboto maš kj časa namreč zbira se klapa,da bi nardil kakšno fotko,če bo lepe vreme

komot
Slika

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Ne feb 28, 2010 5:00 pm

Hu hu, tole bi pa mogu it na eno testno vožnjo. Ker tole pa more poletet. :D Lep je, kot že napisal na drugemu forumu. :D
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So mar 13, 2010 3:56 pm

No kr neki uporabnikov mi je reklo naj poslikam zadevo še zadaj in so se spraševali ali kaj skrivam,ker ni blo nobene fotke od zadaj :) (govorim o avtu)
Nimam kaj skrivat le nazarensko me moti tista nalepka od Čepina,ki jo moram takj ko bo malo bolj toplo strgat dol,ker reklame pa res ne mislim delat zastonj.
Dans sem pa po dolgem času avto spravu iz garaže pa mal obrisal prah in naredu par slik z zadkom :)
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So mar 13, 2010 5:21 pm

k****a je lepa :shock: :shock:

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk So mar 13, 2010 5:57 pm

Zelo lepa Honda;veliko varnih km....pa naj ti dobro sluzi!

Lp tdk

p.s.Pa kaksne fotke notranjosti bi bilo tudi fajn za videt.....

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® So mar 13, 2010 6:00 pm

Pozdravljen,kdj bo zdj kaki fotoshooting najinih type-R?
V pondelk grem letne gume montirat pol pa grema :lol:
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So mar 13, 2010 6:28 pm

black racer bo bo sam še mal bo treba počakat,da se čist pobere zima :)
@Courage™ mož nena pretiravaj :)
@tdk bom poslikal,če bo še kaj lepega vremena.

Uporabniški avatar
ludvik
Novinec

honda

Napisal/-a ludvik Po mar 15, 2010 7:46 pm

Courage™ je napisal/-a:k****a je lepa :shock: :shock:

Okusi so različni,jaz nič lepega ne vidim na teh honda-h :? :roll:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 57 gostov