seat je napisal/-a:....Jst sem mojo dobil z takimi kilometri,ker jo prejšni lastnik ni mogel več vzdrževat in,ker je prišel v leta ko športni avtomobili ne sedejo več.Namreč prejšni lastnik je že par let v penziji in sedaj si je kupil terensko vozilo,ker je prestar za trde avtomobile.
...
eentox je napisal/-a:seat je napisal/-a:....Jst sem mojo dobil z takimi kilometri,ker jo prejšni lastnik ni mogel več vzdrževat in,ker je prišel v leta ko športni avtomobili ne sedejo več.Namreč prejšni lastnik je že par let v penziji in sedaj si je kupil terensko vozilo,ker je prestar za trde avtomobile.
...
Tega človeka ne razumem potem najbolje. Avto letnik 2008, dec že par let v penziji - zakaj pa je kupil nov športen avto če mu starost ne dovoljuje več tega. Pa se ja ni v 2 letih tako postaral?
Drugače pa super avto, želim ti čimveč brezskrbnih in hitrih užitkov
Wini je napisal/-a:Ma ja, stem so ga mal japončki posral, da nekatere modele delajo v angliji.
Sem pa jo včeraj večer videl parkirano pred firmo. Je kar lepo videt rdečo petardo med drugimi avtomobiliTakoj pade v oči, pol ko sem šel nazaj, se nisem mogel upret, da je nebi še 1x pogledal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 57 gostov