simply je napisal/-a:Srečno vožnjo.
Katero stvar bi si najbolj zaželel v tvojem avtomobilu in so sedaj nimaš? Močnejši motor, xenon, večja platišča...?
On je napisal/-a:Kot vidim si iz Bele krajine? Avto je res super in imaš prav, da ni nujno da ima res vso opremo da zgleda dobro (Kot recimo kokurenca)
Srečno vožnjo in lep pozdrav
nevermind je napisal/-a:Verjetno je še zmeraj Isuzujev 1.7 motor... če bi kupoval Astro J definitivno nebi izbral tale motor... moje mnenje.
speedfreak je napisal/-a:
Ne vem če je še isuzu, pa tudi če je, ne vem če je kaj narobe s tem, samo mogče je rahlo podhranjen zaradi velike teže nove astre, samo za vsakodnene potrebe je več kot dovolj, pa tudi opremo ma vso najnujnešo..kaj pa dan danes rabiš več ...
speedfreak je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Verjetno je še zmeraj Isuzujev 1.7 motor... če bi kupoval Astro J definitivno nebi izbral tale motor... moje mnenje.
Ne vem če je še isuzu, pa tudi če je, ne vem če je kaj narobe s tem, samo mogče je rahlo podhranjen zaradi velike teže nove astre, samo za vsakodnene potrebe je več kot dovolj, pa tudi opremo ma vso najnujnešo..kaj pa dan danes rabiš več ...
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Verjetno je še zmeraj Isuzujev 1.7 motor... če bi kupoval Astro J definitivno nebi izbral tale motor... moje mnenje.
Če bi se jast peljal z njim bi se mi zdelo da letim.![]()
. Se pa strinjam, da je moči za normalno vožnjo čisto dovolj. Kot sem že omenil naj ti služi in čimveč varnih kilometrov z njo.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost