@Cruisin, ni skrivnost. Nekaj manj od 11 000€.
@FLINK, heh druga, prava smer ? Zakaj pa tole ni prava smer ?
Za tole sem se odločil zato ker se mi je zdelo da za tak denar se dobi največ + zelo dobro razmerje med normalnimi stroški in športnostjo. RS bi bil prevlikstrošek zame, žal. Morda bo naslednji avto v tisto smer.. sem že napisal, nisem zaverovan samo v eno značko - je to moj 3 avtomobil in 3. različna znamka
In zaenkrat me je še najbolj navdušil - sigurno tudi za to ker je med vsemi ki sem jih imel še najbolj ˝luksuzen˝ oz. najdražji.
To da sem dolgo kupoval, je res in tudi stokrat spremenil mnenje kaj iščem in tudi pregledal ogromno škatel
Ampak se je izplačalo, našel sem dober avto.
@ManIAK, kaj pa vem. Nekak so mi preveč retro za na GTjko.. mislim da rabi GTjka bolj ˝ostra˝ platišča in ne zaobljena.
Trenutno se najbolj nagibam k tistim iz prvega linka. Pa okoli colaže bom moral nehat kolebat.. želim 18' pa vendar se nebi rad vozil preveč trdo. Bom še malo povprašal kakšna je dejansko razlika med 17 in 18 v trdoti.
@pugi405, tako je, Srebrniče.
Nekak najbolj random plac za slikat v okolici Novega mesta. Ob priliki še kakšna lepa slika iz malo lepše lokacije.. samo da bo vreme
scirocco12, predelal bi obstoječega če je možno. Pač da ta ki je ostane in se mu doda še eden z istim nastavkom. Čimbolj preprosto.