A usnje misli noter dati. Zakaj ga ni vzel takoj, bi ga ceneje prišlo? A je že SLO noter v navigaciji? Lahko vpišeš naslov kam želiš iti, ali še ne? Poročaj o porabi.
Slicker je napisal/-a:lep avto, ampak je pa opel konkretno zajebal s temi velikimi koloteki. ta platišča mi delujejo kot 16" in nikakor ne 18". potemtakem bi blo treba dat tle gor 20" da bi to zgledalo tako kot treba.
Zunanjost mi ni nič posebnega. Mi je pa notranjost toliko bolj. Te detajli z osvetlitvijo so mi všeč. Malo slabše se vidi, ampak a so prestave na menjalniku tudi osvetljeni? Ali se to samo barva odbija?
bomba avto. Zunanjost in notranjost vse mi je res fenomenalno. Meni je ravno to v notranjosti zakon, da je čimveč gumbov, elektronike, osvetlitve... (pač hi-tech freak).
Zelo zelo huda astra. Zunanjost je zelo huda, sploh zaradi xenon-a in led pozicijskih, notranjost je pa tudi meni zelo zelo lepa, še posebaj zaradi rdeče osvetlitve, edino volan mi je malo sfaljen, ta spodnji krak mi ni ravno všeč drugače je pa avto u nulo hud.