Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 Če apr 01, 2010 9:57 pm

@nevermind: če bi bil denar bi bile gor volk rays samo ko ni...

@C4V4L13R: hvala, za nižanje bom videl, v kratkem sigurno ne bo sprememb, ka se pa xenon kita tiče sem malo gledal, pa bi potem rabil pranje žarometov, tako da to odpade. V bistvu nebi luči nič tikal če se nebi rosile. Pač tovarniška napaka, je tudi še v garanciji, ki pa mi je nočjo priznat.

Bom šel še 1x probat na AC v Ljubljano(zdaj sem bil v radomljah kjer je avto kupljen) drugače pa bi dal gor luči od faceliftane.

Takole pa zgleda
Slika

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Če apr 01, 2010 10:17 pm

ksenon kiti grejo predvsem meni na živce, ker nenormalno slepijo (boš tudi sam občutil skozi vozniško kariero, pa boš vedel o čem govorim), po drugi strani pa se je tudi škoda blamirat okoli tega, da ti potem težijo in na tehničnem pa še plavci pa še kdo.

glede rosenja, poizkusi zamenjat tesnila okoli luči.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če apr 01, 2010 11:36 pm

Če prav vidim ima tale Accord leče, torej načeloma v primeru, da je višina snopa pravilno nastavljena ne bi smele bleščati. Zelo priporočljivo je tudi pranje žarometov (med 50 in 100 €), če imaš xenon, pa obvezno 4300K, ki nudi največ svetilnosti in tudi najbolj belo svetlobo. Zelo prav pa pride tudi naknadna vgradnja avtomatskega nstavljanja višine (dobrih 200 €).

Bleščijo xenon kiti vstavljeni v parabole brez leč, namenjene halogenskim žarometom, tisto je pa groza. Ne pomaga niti xenon žarnica z oznako R, ker je parabola še vedno namenjena haoogenskim žarnicam, ki oddajajo svetlobo povsem drugače kot xenonske.

Karkoli že, prijeten avto, sploh ker je prvi.

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Pe apr 02, 2010 7:31 am

Auto je bomba bi meu takoj tazga kokr ga maš ti 8) Drgač pa če mene uprašaš mu manjka +1 auspuh na levi strani pa tak mali spojlerček uzadi in to bi bla čista zmaga. Velik sreče pa varnih km!

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe apr 02, 2010 7:57 am

nalcoq4 je napisal/-a:To je avto :D čestitke za nakup ;)

se strinjam. moja prvotna zelja ;)
feltne so pa res hude.
nj ti dobr sluz 8)
Slika

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 Pe apr 02, 2010 9:26 am

Sej za xenon se ne bom odloču ker preveč potegne za sabo. Če mi jih ne bo uspel zatesnit bom dau gor luči od faceliftanga modela.

Auspuh me zelo mika, ampak mora bit original od 2.4 modela, spojlerčkov in podobnih stvari pa ne bom dajal gor. Mi nekako ne gre na ta avto ;)

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Pe apr 02, 2010 11:38 am

Seveda sm meu u mislih original spojlerček, ampak če ti ne sede ti pač ne. Auspuh pa kr porihti bo še 10x lepš zgledal

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So apr 03, 2010 3:05 pm

@dolenc46: Predvidevam, ker avto se ni popolnoma v tvoji lasti, da se nisi ti lotil pritrjevanja registrske tablice. Torej, pritrditev z netanjem ali celo vijacenjem tablice ni bila tako briljantna ideja od kogar je ze bila (verjetno ocetova)... kajti ZVCP-1 govori drugace in, ce naletis na "pravega" policaja bos ob 170€. Obstaja n-resitev za to od tesa trakov do polyvratanskih lepil nikakor pa ne vrtanje - poskodovanje.

195. clen 6 odstavek...
http://www.zakonodaja.com/zakoni/viii/4 ... n/195.clen

Vseeno previdno in srecno!
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 So apr 03, 2010 5:02 pm

Ja pa sem biu kar jaz tisti ki jo je pršraufou. Ni prnetana tako da če jo hoče policaj dol vzet jo lahko. Sem meu 4 leta na motorju pršaraufano tablco in bil tudi večkrat ustavljen pa niso nikol jambral zarad tega, tko da me tud zdej ne skrbi. ;)

b_line
Nov uporabnik

Kraj: KOPER, PLAVJE

Napisal/-a b_line Pe apr 09, 2010 5:41 pm

res lep avto ej......felge pa so res strgane......ql
To ti je to, za ta keš...............:P

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Pe apr 09, 2010 5:55 pm

dolenc46 je napisal/-a:Ja pa sem biu kar jaz tisti ki jo je pršraufou. Ni prnetana tako da če jo hoče policaj dol vzet jo lahko. Sem meu 4 leta na motorju pršaraufano tablco in bil tudi večkrat ustavljen pa niso nikol jambral zarad tega, tko da me tud zdej ne skrbi. ;)

Očitno še nisi naletel na pravega policaja. Upam da ne boš!

Je pa čisto vseeno ali je prikovičena ali privijačena v vsakem primeru je poškodovana in to je bistvo vsega. ;)

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Pe apr 09, 2010 6:31 pm

scirocco12 je napisal/-a:
dolenc46 je napisal/-a:Ja pa sem biu kar jaz tisti ki jo je pršraufou. Ni prnetana tako da če jo hoče policaj dol vzet jo lahko. Sem meu 4 leta na motorju pršaraufano tablco in bil tudi večkrat ustavljen pa niso nikol jambral zarad tega, tko da me tud zdej ne skrbi. ;)

Je pa čisto vseeno ali je prikovičena ali privijačena v vsakem primeru je poškodovana in to je bistvo vsega. ;)

Tablico lahko privijačiš brez problema, samo pač ne tam čez črke ali grg ali podobno. Prav zaradi tega razloga ker jih kradejo. Če boš mel tako gor dane ti živa duša nima kaj reči, če pa se zgodi da ti, pa mu rečeš svaka čast, dobr si, si misliš svoje, pa skeširaš kazn :lol:

Jaz tudi še nikjer nisem mel okvirčkov pa nikoli nobenega problema, ne na avtu, ne na motorju.

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 Pe apr 09, 2010 6:44 pm

NejcZ je napisal/-a:
scirocco12 je napisal/-a:

Tablico lahko privijačiš brez problema, samo pač ne tam čez črke ali grg ali podobno. Prav zaradi tega razloga ker jih kradejo. Če boš mel tako gor dane ti živa duša nima kaj reči, če pa se zgodi da ti, pa mu rečeš svaka čast, dobr si, si misliš svoje, pa skeširaš kazn :lol:

Jaz tudi še nikjer nisem mel okvirčkov pa nikoli nobenega problema, ne na avtu, ne na motorju.

Tablica je poškodovana priznal ti to ali ne. Kaj si misli lastnik avta ni važno, na cesti je šef policaj in ni dobro biti preveč nadut, tukaj to ne leti na tebe osebno.

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 So apr 10, 2010 9:08 am

Če naletiš na za=banga policaja ti tud zarad tega lahko mori. Mene so ustavl 1x pa sploh opazu ni da je preluknana in pršraufana. Tako da je tud odvisno na kakšnega naletiš.

No pa ko smo že pr tablcah sem ravno včeraj zrihtou še zadno. Ne ni pršraufana ampak prlimana.
Slika

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 So apr 10, 2010 9:43 am

To je to. Lepa honda. :tomidelej:

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So apr 10, 2010 10:58 am

Se mi zdi da sem zadnjič na Letališki videl tole Hondo, lepo lepo zgleda ;)

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS So apr 10, 2010 3:04 pm

scirocco12 je napisal/-a:To je to. Lepa honda. :tomidelej:

se strinjam 8)
Slika

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 So apr 10, 2010 5:24 pm

Hvala za pohvale...

Sem bil na letališki v torek ja.

Drugače pa mam v planu dat še en auspuh na drugo stran samo se moram prej pozanimat če se lahko da od 2.4 modela. Če bi se dal od katalizatorja naprej spelat bi blo kr fajn.

Uporabniški avatar
robek
Novinec

Napisal/-a robek Sr apr 14, 2010 5:53 pm

lepa je,daj še kakšno slikco gor :D

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 Sr apr 14, 2010 7:10 pm

Slikce bodo, kdaj, je pa odvisno od strica.
Čakam namreč da svojo S2000 letos prvič zalaufa in ju potem slikam skupaj s svojo. Pa bodo mal kvalitetnejše slike ker bo prjatu slikou :D
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov