gasy je napisal/-a:Beli števci in alu stopalke so serijske?
jp tu je serijsku pr quiksilverju
pskoda je napisal/-a:Dober si naredil, samo za moj okus preotročje
Dejan206 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Dober si naredil, samo za moj okus preotročje
heheka pa vem no... sej v načrtu mam dt cel avto v lučke
mogoče da bom že nasledn teden komplet cel prtlažnk osvetlu da mi bo po muski igral, da bo ku v diskotu
hehe
drug let pa mislm it na avto showe da bi sodelovou
ker do tega letos mi ne bo ratal, če ni celu že bil za tekmovanje v lučkah :)
enzospotenzo je napisal/-a:Vidim dobro plat tega lightshowa, vedno in povsod lahko prečekiraš,
če si obul frišne nogavice
Dejan206 je napisal/-a:enzospotenzo je napisal/-a:Vidim dobro plat tega lightshowa, vedno in povsod lahko prečekiraš,
če si obul frišne nogavice
hehe pa vidš če maš čist tepihhehehe
včer zvečer k sm se pelou z lučkam da mi je utripal, pa se je prou vidl kaku je na sovoznikov stran polnu peska na tepihuhehe taku da sm ustavu nekje pa pesk vn stresu haha
Dejan206 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Dober si naredil, samo za moj okus preotročje
heheka pa vem no... sej v načrtu mam dt cel avto v lučke
mogoče da bom že nasledn teden komplet cel prtlažnk osvetlu da mi bo po muski igral, da bo ku v diskotu
hehe
drug let pa mislm it na avto showe da bi sodelovou
ker do tega letos mi ne bo ratal, če ni celu že bil za tekmovanje v lučkahpač za kak styling tekmovanje ga še ne bom predelou še kake dve leti, tle mi pa lahk rata hehe
veš enim pomen avto mal več ku sm prevozno sredstvo in bi rad kdaj tud na kakem showu sodeloval
Dejan206 je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Lepo bi pasala bela kitajska črka na zadnji šipi.
Si razmišljal kaj v tej smeri?
ka pa vemhehe nism na tu pomislu
nevermind je napisal/-a:Dejan206 je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Lepo bi pasala bela kitajska črka na zadnji šipi.
Si razmišljal kaj v tej smeri?
ka pa vemhehe nism na tu pomislu
No sedaj sem ti dal idejoti kar rihtaj in ne oziraj se na druge, saj smo leta 2010.
Sam sem montiral modre ledi-ce spredaj samo kaj ko policaji težijo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov