gaši je napisal/-a:strup
podpis

qawsed je napisal/-a:Lepa ibiza. Kak pa kaj pospeški (0-100)?
mali00 je napisal/-a:qawsed je napisal/-a:Lepa ibiza. Kak pa kaj pospeški (0-100)?
tezko ti povem kaksni so pospeski 0-100, ker 1,2 in tudi 3 obsano, vrtijo v prazno, lahko pa ti samo podam podatek, ko je prejsnji lasnik sel na drag race pred (4-5 let nazaj???) in je dosegel cas na 402 m 13,283s brez reak casa![]()
-ervin30- zal nimam pojma kateri izvajalec je tisti komad, mislim da je bil prizgan radio takrat ko sem se afnal po cesti
-adis- tista ibiza, ki si jo videl ob ''jezeru'' pa je od sodelavca, ki ima isto predelavo kot jaz notri. Locis naju pa lahko samo po feltnah, on ima namrec grafitne barve jaz pa alu + jaz imam zatemnjena stekla
-dejc- delam na porsche-ju in pa kupil sem avto od Grošlja
LP Mali00
tezko ti povem kaksni so pospeski 0-100, ker 1,2 in tudi 3 obsano, vrtijo v prazno, lahko pa ti samo podam podatek, ko je prejsnji lasnik sel na drag race pred (4-5 let nazaj???) in je dosegel cas na 402 m 13,283s brez reak casa Wink
dejcc je napisal/-a:To vrjetno ker ne moreš dosti nardit iz nule. Drugače pa dober avto sicer se mi na zunaj ne dopadejo ibize strojček je pa pravi.
po pameti
dejcc je napisal/-a:če ti po pravici povem v dveh letih od kar imam avto niti enkrat nisem potreboval da sem iz nule startal brutalno,
To vrjetno ker ne moreš dosti nardit iz nule. Drugače pa dober avto sicer se mi na zunaj ne dopadejo ibize strojček je pa pravi.
po pameti
ervin30 je napisal/-a:bi lahko zvedo naslov+izvajalca http://www.youtube.com/watch?v=lxDxODl41x8
R 34 GT-R je napisal/-a:Lepo, lepo, si že imel kakšne preventivne posege v motor zaradi moči, Aquamist je še notri?
mali00 je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Lepo, lepo, si že imel kakšne preventivne posege v motor zaradi moči, Aquamist je še notri?
Ne vem zakaj, ampak zacel mi je kadit plavo, prvo smo mislili da je turbina, in sem jo zamenjal, pa se kar naprej kadi, tako da sem se odlocil sestavit nov motor z raznimi dobrotami
Aquamist pa nikoli ni bil v temu avtu, niti nisem razmisljal se da bi ga vgradil, ker sem menjal IC in dal vecjega gor - mogoce nekoc, prvo moram vid koliko se to splaca
LP Mali00
R 34 GT-R je napisal/-a:Nekje se je tesnenje zmanjšalo in ti je začelo prihajat olje v sistem. Koliko pa so cifre za razne dobrote (bati, ojnice), kaj si vse pomenjal?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov