Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Sr apr 28, 2010 10:21 am

tadej92 je napisal/-a:zdaj bi bil pa že počasi čas da se pubecu nena neke pridige drži tu prek forumov na račun njegove vožnje. če bi mel sporihtano v glavi bi že sprve razumel, tak pa se mi neda brat 1 strani cele teme na koncu pa nič pametnega, razen da vsak po svoje napiše kak se mu ne zdi prav njegov stil vožnje. pa sej na koncu bo njegova glava tista, ki bo v tistem avtu ne vaša. pa ga ne zagovarjam, sam sem tud istega mnenja kot ostali, samo sej bo sam čez čas ugotovil zakaj. Upajmo da brez posledic, srečno vožnjo :P

Že njegova glava, kaj pa mi ki se sočasno vozimo po istih cestah recimo?? Toliko ;)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Sr apr 28, 2010 11:14 am

Finta je v tem da me še noben ni videl z pugijem divjat pa še kar poslušam, sploh pa od takih iz Mozirja :lol: Malo je smešno tole.
Hydro_freak je napisal/-a:
dejcc je napisal/-a:ne dvijam ker me je še strah mašine tak da...

Nem komentiro :lol: , ker ti ne sprejemaš komentarjev glede tvoje vožnje :twisted:

Ka si glasn si me že vijo z pugijem divjat? Kdaj se mi boš predstavo ko maš tolk za povejat?

error 90 je napisal/-a:Če hočeš ohraniti original izgled potem tudi mrežice ne tlači. Samo znižaj ga, pelepi tablco, odstrani napise in to to to ( za original)

Spodnjo mrežico mislim tam ko se peugeot smeji, ker mam tole zanič tele črte oz palčke ker je prejšnja lastnica zabijala prvi odbijač v pločnik.

zdaj bi bil pa že počasi čas da se pubecu nena neke pridige drži tu prek forumov na račun njegove vožnje. če bi mel sporihtano v glavi bi že sprve razumel, tak pa se mi neda brat 1 strani cele teme na koncu pa nič pametnega, razen da vsak po svoje napiše kak se mu ne zdi prav njegov stil vožnje. pa sej na koncu bo njegova glava tista, ki bo v tistem avtu ne vaša. pa ga ne zagovarjam, sam sem tud istega mnenja kot ostali, samo sej bo sam čez čas ugotovil zakaj. Upajmo da brez posledic, srečno vožnjo :P

+1
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Sr apr 28, 2010 11:24 am

Matey_ je napisal/-a:
croma_man je napisal/-a:z glavo za volan, da nebomo brali v novicah slučajno o tebi ;)

x2 ... pa pamet u noge ...

LP
Matej

podpis!

drugac pa cimvec varnih km na cesti ;)
Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr apr 28, 2010 11:33 am

Da te nebo kdo ruknu kje pri Šparu spet :lol:

Sicer pa pocket rocket, naj ti dobro služi ;)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Sr apr 28, 2010 11:48 am

B|ind je napisal/-a:Da te nebo kdo ruknu kje pri Šparu spet :lol:

Sicer pa pocket rocket, naj ti dobro služi ;)

Nebo, mam parkplac zdaj zavarovan :D
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Sr apr 28, 2010 12:40 pm

Nisem napisal da divjem, napisal sem da se mi na cestah kjer je veliko treba bremzat pregrejejo. In ja normalna vožnja pa sem 2x stal pa hladil zavore iz koroške proti vitanju.

To pomoje ne pomeni da sem kar divjal mogoče pa so slabe ploščice itd. ?
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
__bambi__
Novinec

Napisal/-a __bambi__ Sr apr 28, 2010 12:44 pm

dejcc je napisal/-a:Nisem napisal da divjem, napisal sem da se mi na cestah kjer je veliko treba bremzat pregrejejo. In ja normalna vožnja pa sem 2x stal pa hladil zavore iz koroške proti vitanju.

Če se ti pregrejejo pri normalni vožnji potem nekaj ni vredu :jao: :jao: :jao: Mogoče je kaj narobe z batki narobe da ti ne popustijo.
Avto je pa lep. In če se boš držal planov bo še lepši. Veliko sreče in varnih km.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr apr 28, 2010 1:14 pm

Naj še jast pristavim svoj lonček stavkov. ;) ;)

Zanimivo, da te zadnje čase prav pogosto srečujem na avtocesto v smeri Bistrica-Maribor in obratno. Tvoja vožnja mi vedno vzbuja mešane občutke o tem kako voziš in se obnašaš v prometu. Mislim, da je na forumu o tem že tekla debata kako in kaj in zelo veliko uporabnikov te je spljuvalo do konca.

Nisem ti oče, da bi ti pametoval kako vozi in kaj delaj po cesti a se mi poraja drugo vprašanje. Če si mimo mene z puntekom letel kot sneta sekira si zdaj sploh ne upam pomislit kako bo s tem pugijem. :roll: :roll:
Ne pa mi rečt, da si dvakrat zavore hladil na cesti koroška- vitanje ali tam okoli. Nihče mi ne bo rekel vključno s tabo, da si vozil normalno.

Pazi kaj delaš na cesti ( dobronamerni nasvet ), da se kaj ne zgodi. Ker v prometu nisi sam in prosim zavoljo drugih, če ne zaradi sebe se zavedaj, da smo tam tudi mi.

Drugače pa si kupil na pogled lepega pugij in želim ti, da se z njim varno in veselo voziš še dolgo časa.

Bom pa ko ga vidim podal še kakšno mnenje glede avta.

lp

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Sr apr 28, 2010 1:15 pm

dejcc je napisal/-a:Nisem napisal da divjem, napisal sem da se mi na cestah kjer je veliko treba bremzat pregrejejo. In ja normalna vožnja pa sem 2x stal pa hladil zavore iz koroške proti vitanju.

nisem vedel da lahko z normalno vožnjo pregreješ bremze od koroške do vitanja :lol: pa ne še 1xpoudart da je treba na tej cesti veliko bremzat ;)

PS felgne so men lepš v original barvi
VW golf IV

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr apr 28, 2010 1:55 pm

:pop:

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Sr apr 28, 2010 1:56 pm

Drugače pa si kupil na pogled lepega pugij in želim ti, da se z njim varno in veselo voziš še dolgo časa.

V živo je zunaj slabše ohranjen in je potreben dobrega poliranja pa tud špricanja oboje vrat in spredaj na novo, bo pa kmalu tole. Zdaj pa grem k mehaniku da pogleda kaj je z bremzami ker se nonstop pregrevajo pa ABS se vklaplja dosti prehitro.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Sr apr 28, 2010 2:02 pm

dejcc je napisal/-a:

V živo je zunaj slabše ohranjen in je potreben dobrega poliranja pa tud špricanja oboje vrat in spredaj na novo, bo pa kmalu tole. Zdaj pa grem k mehaniku da pogleda kaj je z bremzami ker se nonstop pregrevajo pa ABS se vklaplja dosti prehitro.

:lol:
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Sr apr 28, 2010 2:25 pm

branee je napisal/-a:
dejcc je napisal/-a:

:jao:

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Sr apr 28, 2010 2:34 pm

Se pravi ob normalni vožnji se ti vklaplja ABS, pri drugem avtu (če se ne motim) se ti pa ploščice in diski pregrevajo ... zopet ob normalni vožnji ?? :jao:
Jbentiš ... to pa je zlo huda cesta ... al boš pa na novo odkril ''toplo vodo'' ... n vem no če boš koga na tem forumu prepričal, da si ob normalni vožnji pregrel zavore.
;)

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Sr apr 28, 2010 2:40 pm

brb grem si po nove kokice :D

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Sr apr 28, 2010 2:42 pm

airmike je napisal/-a:brb grem si po nove kokice :D

:rofl :cry
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Sr apr 28, 2010 5:11 pm

pustite človek naj dela kaj mu paše vse kaj napiše takoj zbormbardirate :roll: če neveste je blizu slov.bisistrice(tepnje) isti peugeot s16 z isitimi felnami itd.. prej bi reko da ste njega srečali kot pa dejc-a ker ima avto par dni ;)
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Sr apr 28, 2010 7:58 pm

lenivec je napisal/-a:šit pa še tisti konjičan namesto dejca zdaj po forumu piše.
ojej kakšne krivice se dogajajo na tem svetu. popolnoma nedolžn umirjen voznik pa potem nastrada kot da je največji divjak

te je pozdravla mama ?
Relax take it easY
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov