din pravi:
Sem te mislo vprašat za te felne pa si že tak odgovoro. Sem čital da je tvoj ˝mehanik

˝ vozo GT-X, kaj se je pa z njo zgodlo ??? Pa če mogoče veš kolko se tega rola po SLO GT-X/R. Pa če se ne motim ni bla ta GT-X z sp. odbijačem od GT-R ??? bela.
Ja so na 5 lukenj, 17 col. Sam se mal bojim, da sta ostali samo še 2 taki (kokr sem nazadnje gledu zalogo). Ja hude so, čeprav moram priznat, da so meni osebno ful všeč tut te ki, so sedaj gor (jst sem fanatik na bele feltne). No sej bi te tut lahko dal prebarvat

.
Din, tale Mazda je bla sprva od tega možakarja o katerem govori tale "članek", ki pa ni moj "mehanik"

. Potem je bil pa še en lastnik vmes, no in šele zdaj je prišla v naše roke (skoraj že samo v moje

). Jah, moj foter na žalost nikoli ni fural gt-x/r - se pa spomnim, da je bil en čas to ful popularen avto na naših dirkah (ene 3, 4 so dirkale). Kaj je pa zdej s temi avti pa pojma nimam. Eno gt-r vidim včasih v fužinah v LJ, to je pa tut vse. Gfors, ti k si z unga konca, a kej veš kva je s tisto Mazdo?