Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Če maj 06, 2010 9:40 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Zelo lepa oba, tudi tvoja prejšnja vectra. Sploh pa volvo legenda :D super avto res, tudi felne mu sedejo pa še ravno prav velike so. Super avto res. Samo nisem zasledil kakšna je to mašina? Pa kakšno sliko notranjosti še prilepi ko boš lahko. Drugače pa upam da boš vse tiste rise čim boljše zrihtal in upam da se ti kaj takega ne ponovi več. Dobro ga zrihtaj ;) Aja ali imaš še kakšne plane po barvanju ali?

LP

To je D5 motor, 2,4 diesel , 164 hp...avto je kr poskočen, predvsem mi je vseč zvok motorja(5cyl.)

Glede planov: doma me že čakajo nove gume, torej menjava gum, menjava zavornih diskov in ploščic...pa čipanje volvo-ta :)

Evo še slika notranjosti :
Slika

lp

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Če maj 06, 2010 9:50 pm

Vidm da je pol kr poskočn tale motor, sploh bo pa če ga misliš še čipat :D
Notranjost je pa tut zelo elegantna in lepa res. Res je zelo zelo lepa notranjost, vsaj meni, ta dizajn elegantnosti pa malo športnosti je zelo lep ;) Res super avto ;)

LP

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Pe maj 07, 2010 4:00 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Vidm da je pol kr poskočn tale motor, sploh bo pa če ga misliš še čipat :D
Notranjost je pa tut zelo elegantna in lepa res. Res je zelo zelo lepa notranjost, vsaj meni, ta dizajn elegantnosti pa malo športnosti je zelo lep ;) Res super avto ;)

LP

Ja notranjost je men osebno tudi vsec ...edino osvetlitev mi nikakor ne paše...(zelena).

Fantje a mi lahko kod pove k se bo barvu avto..mam napisan na listu od zavarovalnice, da klepar opravi demontaza + montaza odbijacev, pa desnega ogledala(poskodovano), ličar pa pobarva ceu avto....kako je z gumijastimi deli okoli šip, kljuke na vratih in ostale zadeve...a se to odstrani ? k sam z zaščito bo pomoje malo šlampasto ispadlo? al se motm ?

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Pe maj 07, 2010 4:21 pm

Ti si lahko sma izbereš ličarja, tako d apoglej malo reference pa izberi najboljšega, plača itak zavarovalnica zato se ne sekiraj. Te gume in podobne frke gre vse prepsosto dol če se bodo cela vrata barvala,..

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Pe maj 07, 2010 4:24 pm

To mi je jasno glede ličarja..itk sm zbrau uradni servis...sam me zanima če se tm striktno držijo tega kar je napisal cenilec...k pomoje je lažje dat dol vse gume in kljuke kokr pa jih zasčitt :)

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Pe maj 07, 2010 6:12 pm

Zelo lep volvo, sam si lastim ta "estate" verzijo in sem tudi zelo zadovoljen. Glede zvoka pa... Na zacetku mi je sel zelo na zivce (iz bencinarja na diesel), ampak se hitro navadis. Vso sreco z njim, cuvaj ga, tebi se itak ne more nic zgodit v njem ;)
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Pe maj 07, 2010 6:36 pm

Čestitam za nakup :) Res je zlo lep :)
Jst bi ga edimo še mal spustu :twisted:

Na kolk pa se lohk ta avto čipa kej ?? Ker 2.4 l pa 164 KM se mi usaj glede na prostornino zdi, da ima ta motor kar nekaj 'lufta'' še ??

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom Pe maj 07, 2010 7:56 pm

Js sicer delam na wv.audi servisu kot klepar, pr demontaži saj pr nas vedno vse demontiramo (tesnila, kljuke, letvice), ker nobedn nemore tok dobr zabdekat dab blo u nulo. Lohk je pa pol problem (vsaj pr nas se je nekajkrat pojavu) ker ličar ni dobr robov zbrusu (zmatiru) in se je čes čas začel luščit :roll: ...

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 So maj 08, 2010 10:46 am

Matey_ je napisal/-a:Čestitam za nakup :) Res je zlo lep :)
Jst bi ga edimo še mal spustu :twisted:

Na kolk pa se lohk ta avto čipa kej ?? Ker 2.4 l pa 164 KM se mi usaj glede na prostornino zdi, da ima ta motor kar nekaj 'lufta'' še ??

LP
Matej

Čipa se ga pbl od 193 - 196 hp...odvisno od ponudnika...to je nekako normalna meja za čip..

fantom je napisal/-a:Js sicer delam na wv.audi servisu kot klepar, pr demontaži saj pr nas vedno vse demontiramo (tesnila, kljuke, letvice), ker nobedn nemore tok dobr zabdekat dab blo u nulo. Lohk je pa pol problem (vsaj pr nas se je nekajkrat pojavu) ker ličar ni dobr robov zbrusu (zmatiru) in se je čes čas začel luščit :roll: ...

No sej pomoje bo tukaj enako..sam luščenja si ne smejo privoščiti....mogoče kdo ve koliko je potem kej garancije na ličarijo..??

lp

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom So maj 08, 2010 11:10 am

načeloma dajo na pooblaščencu 2 leti garancije na lak s tem da ostane garancija (če jo avto še ima) na prerjavenja nespremenjena in nima kakeršni koli poseg (kleparski,ličarski) vpliva na nanjo. Pr privatnikih je pa odvisno od dogovora ampak v povprečju (na našem koncu) je nekje med pol in enim letom.

BOKI81
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BOKI81 So maj 08, 2010 11:47 am

Zelo ukusen volvo 8)
lp

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist So maj 08, 2010 5:39 pm

lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 So maj 08, 2010 5:50 pm

"Basist" ...zelo lep avto...barva je 1A ! A mi poves nekaj ...vidim da si letvice pobarval? koliko časa so že take in ali se kaj luščijo ? To me ful matra k gre itk avto na barvanje in razmišlam da dam še letvice zraven....

lp

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big So maj 08, 2010 5:51 pm

Lep volvo ;) naj ti čim bolje služi. Kar se tiče te pizdarije upam da čim bolje porihtaš. Te pa čist razumem kako ti je. Men je en u torek razbil z tlakovci avto. sovoznikovo šipo in vrata pa notranja tapeta vrat, pa zadnja šipa pa prtljažnik. Pa tut nimam z nikomur zamer, sam tko je. Jst dobim avto u torek. ;) srečno

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus So maj 08, 2010 6:04 pm

Fak, pa kake slišiš (oz. bereš). :? Kretenizem na vrhuncu.

Drugače pa: avto je super! Volvo pač. 8) Upam, da pobarvajo kot se zagre, in čimveč varnih kilometrov...seveda brez takih incidentov. :roll:

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist So maj 08, 2010 7:00 pm

vuko87 je napisal/-a:"Basist" ...zelo lep avto...barva je 1A ! A mi poves nekaj ...vidim da si letvice pobarval? koliko časa so že take in ali se kaj luščijo ? To me ful matra k gre itk avto na barvanje in razmišlam da dam še letvice zraven....

lp

Avto sem že kupil s pobarvanimi letvicami in v treh letih odkar ga imam, ni težav z luščenjem... tudi na zadnjem odbijaču ne, ki je bil naknadno še enkrat barvan, ko se mi je skuter v rit zaril...

Sicer so pa očitno Volvoti magnet za kretene, ker imam tudi jaz na havbi 2 ključa, 1 pa na boku... mora še na štrihanje, samo na srečo se ne vidi tako hudo kot pri tebi :)
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Pe maj 14, 2010 1:57 pm

Evo moj črnuh je danes šel na lepotno operacijo, katera bo trajala pbl 14 dni....bomo vidl kak se bo vrnil :D

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy So maj 15, 2010 1:07 pm

Si dal letvice potem zraven?
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 So maj 15, 2010 1:44 pm

Ne nisem dal....s strani zavarovalnice imam plačane vse nove letvice na avtu, tako da bojo itk črne in ne zbledele kokr je zdej....pa še po ljubljani pridejo take gumi letvice kr prov ker ljudje neznajo odpirat vrat in če bi bile pobarvane bi se takoj vse poznal...

Bom pustu original, tudi zaradi morebitne prodaje vozila v prihodnosti...

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Ne maj 30, 2010 7:33 pm

Evo avto pobarvan, eno zadevo morjo še poštimat, pobarvan je kr uredu, lohk bi blo malo bolše- ampak večini bi bilo to super narejeno (sem picajzl 8) ) Evo eno slikico na hitro, ostale pridejo še ta teden ko bom pobarval zavorne čeljusti. Ista zgodba kokr pri vectri: mika me kaka druga barva ampak vseeno mislim da je črna najbol nevtralna...mogoče mate kak predlog...

Slika

lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov