Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer Ne maj 09, 2010 11:13 pm

Ziga. je napisal/-a:Felgice pridejo gor ja, kmalu že. Pa tudi tam kjer rja že malo buta ven se bo vse porihtalo, pragovi so pa lepi. 70 konjev mi je dovolj, mi je pa všeč da je vsa oprema od GTI-ja, čeprav je GS. Pač nekdo ko si je kupil novega takrat, si je zažele te plastike in tapicirunge ter sedeže od gti-ja, jas mu bom pravil kar GT brez i hehehe.

Suzuki Štift :P

Ma počas majstor.Jaz mam puntota s 60 konji in je čist dost.Prejle sem se pa s sosedom pelu alfo 156 2.4 jtd...preveč gre!!!Felgice maš že nacilane(oblika)?
https://www.facebook.com/groups/329301260593532/

Uporabniški avatar
Ziga.
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a Ziga. Po maj 10, 2010 9:19 pm

Torej, danes sem že nekaj malega počel, odstranil sem zadnje dve felgi, zbrusil, očistil bobne, ter malo še pregledal okoli po kotih pleh, in je kar uredu, bobne sem pobarval v črno barvo, tako da zdaj so kot novi.
[img]http://www.shrani.si/f/2x/Cj/3lMqWA7V/marcasautomovil006.jpg[/img]

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer Po maj 10, 2010 9:36 pm

Evo jutri grem u CE pa upam da kje vidim to mrcino na cesti!Jaz moram tudi zadne bobne pobrust pa špricnit...In si dau prekrivalno čez?
https://www.facebook.com/groups/329301260593532/

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Po maj 10, 2010 9:40 pm

Ziga. je napisal/-a:Torej, danes sem že nekaj malega počel, odstranil sem zadnje dve felgi, zbrusil, očistil bobne, ter malo še pregledal okoli po kotih pleh, in je kar uredu, bobne sem pobarval v črno barvo, tako da zdaj so kot novi.

Ko si to delal bi še lahko preveril v kakšnem stanju so zavorne obloge.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po maj 10, 2010 9:43 pm

Ziga. je napisal/-a:
V torek še naredim izpitno vožnjo pa sem na konju hehehe.....

ne vem sicer koliko je avto še v "kondiji" ampak vseeno potem po pameti_ta avto je bil marsikomu "prvi in zadnji"........

Uporabniški avatar
Ziga.
Novinec

Napisal/-a Ziga. Po maj 10, 2010 10:10 pm

Nisem divjak, vozil bom po pameti, ker mi je škoda avta.

Ostal bo pa za zmerej pri hiši.

V kratkem je torej plan:

Preventivni servis:

-svečke
-oljni filter
-zračni filter
-sprednje in zadnje ploščice
-alu platišča + nove gume
-momo volan ker original mi je grd za kozlat
-avtoradio sony ali pioneer + ozvočenje
-zadnje temne šipe

Sprednjo havbo bom tudi retuširal tiste pikice od kamenčkov.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m To maj 11, 2010 10:46 am

Misliš da bo lepo izpdalo, če bo samo ena šipa temna? :?

Naprimer meni so zelo grdi avti, ki so svetle barve in imajo samo zadnjo ter od zadnjih potnikov šipo temno (za ostale šipe pa je tak zakon zmagal...).

Uporabniški avatar
Ziga.
Novinec

Napisal/-a Ziga. To maj 11, 2010 1:15 pm

Glede šip se bom še odločil. Hjoj danes me je vrgu na izpitni, zaradi žmigavca ! Prokleti voluharji :( Samo da ure nabijajo.

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 To maj 11, 2010 3:02 pm

Škoda to. A samo zaradi žmigavca te je vrgel? :?

LP

KlemenP
Novinec

Napisal/-a KlemenP To maj 11, 2010 4:05 pm

kukr sm jst poslušu svojo inštruktorco zarad žmigavca še ne vržejo, bolj je pomembn sam pogledu kukr žmigavc, sicr je pa tut od situacije odvisn :P bi mogu ti mau bl podrobno razložit hehe

pa tut v Lj. radi mečejo kr tko mau, ker lahko... jebiga :)

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 To maj 11, 2010 4:38 pm

KlemenP je napisal/-a:kukr sm jst poslušu svojo inštruktorco zarad žmigavca še ne vržejo, bolj je pomembn sam pogledu kukr žmigavc, sicr je pa tut od situacije odvisn :P bi mogu ti mau bl podrobno razložit hehe

verjetno je pa tudi odvisno kakšno"komisijo" imaš na izpitni na zadnjih zicih!!! :[] :pray: :EE

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To maj 11, 2010 4:51 pm

scirocco12 je napisal/-a:
KlemenP je napisal/-a:kukr sm jst poslušu svojo inštruktorco zarad žmigavca še ne vržejo, bolj je pomembn sam pogledu kukr žmigavc, sicr je pa tut od situacije odvisn :P bi mogu ti mau bl podrobno razložit hehe

verjetno je pa tudi odvisno kakšno"komisijo" imaš na izpitni na zadnjih zicih!!! :[] :pray: :EE

ja . jaz sem na moji komisijski vožnji moral pri vulkanizeru ustavit, ker je šel tisti,ki je bil v komisiji vprašat,če so gumenjaka že zaflikali :cry :cry
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 To maj 11, 2010 5:00 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
scirocco12 je napisal/-a:

ja . jaz sem na moji komisijski vožnji moral pri vulkanizeru ustavit, ker je šel tisti,ki je bil v komisiji vprašat,če so gumenjaka že zaflikali :cry :cry

:rofl :rofl

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 To maj 11, 2010 5:27 pm

Zaradi žmigavca ne moreš past, razn če je kakšen za***** v komisiji. Pa da kr mečejo kandidate tut ni res. Govorijo da če maš mal ur da boš avtomatsko padu ipd...
Jaz sem naredu z 13 uro glavno ob 7-ih zjutrej in povno snega. Sem pa meu enga starga bosanca k se je več z inštruktorjem pogovarju kokr mene ocenjevau.

Pa da ne bom preveč off...lep suzuki, pazi nanga ker tako ohranjenga najbrž vidiš samo še v muzeju. Feltne pa če boš že menjal daj kakšne z bolj starim izgledom, priemrne za ta avto ne pa kakšnih teh novejših z 10imi barvami gor. ;)

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m To maj 11, 2010 9:48 pm

dolenc46 je napisal/-a:Zaradi žmigavca ne moreš past, razn če je kakšen za***** v komisiji. Pa da kr mečejo kandidate tut ni res. Govorijo da če maš mal ur da boš avtomatsko padu ipd...
Jaz sem naredu z 13 uro glavno ob 7-ih zjutrej in povno snega. Sem pa meu enga starga bosanca k se je več z inštruktorjem pogovarju kokr mene ocenjevau.

Pa da ne bom preveč off...lep suzuki, pazi nanga ker tako ohranjenga najbrž vidiš samo še v muzeju. Feltne pa če boš že menjal daj kakšne z bolj starim izgledom, priemrne za ta avto ne pa kakšnih teh novejših z 10imi barvami gor. ;)

Če boš imel vklopljen levi smerokaz in se peljal ravno skozi 4 križišča neboš padel?
Ali pa če se boš peljal v rondoju cel krog in ves čas imel prižgan desni smerokaz neboš padel?

Kolikor jaz vem lahko z tem povzročiš prometno nesrečo ali pa se le motim...

Drugače pa Ziga ne skrbi, po mojih izkušnjah so vsi dobri vozniki tisti, ki v drugo naredijo (so izjeme, ki naredijo tudi v prvo in so dobri vozniki, jaz takih ne poznam vrjamem pa da obstajajo).

Uporabniški avatar
Ziga.
Novinec

Napisal/-a Ziga. To maj 11, 2010 10:10 pm

Jaz z samo vožnjo in pogledi ter spretostjo nimam problemov, problem so izpitniki, ter njihove šablone. Imam vozniške gene, ate dobr voznik, star ate je učas rally vozu ( zdaj že pokojni ), mama zelo dobro vozi, pa čeprav trdijo da so ženske slabe voznice, moja mama je primer ženske ki vozi boljše kot marsikateri moški, obstajajo pač izjeme, sej tudi ona ni naredila v prvo takrat, je tudi v drugo, sam to zdej ne bomo razglablal, pelal sem skozi eno križišče z smernikom nevede ker sem ga na štartu ko sem obračal vozilo v križišču pozabil ugasniti. 2 smernika pa sem dal prepozno, ko sem peljal na glavno cesto, use ostalo kot sama vožnja je bila pohvalna, sam kaj mi to koristi, nimam pojma. V tretje gre rado, nisem pa d**** za volanom. Mah kaj češ, že mora tko bit, važno je da so oni plačani, mi smo pa hlapci.

KlemenP
Novinec

Napisal/-a KlemenP To maj 11, 2010 11:00 pm

ja no to je pa že mau hujš kukr sam pozabu sm ugasnt smernik hehe :D

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m To maj 11, 2010 11:02 pm

Mah, jaz še itak moram ponovno skozi vse to čez kak mesec. Že vidim kak se bom spet prepiral z izpitnikom... :roll:

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Sr maj 12, 2010 7:01 am

Ziga. je napisal/-a:Jaz z samo vožnjo in pogledi ter spretostjo nimam problemov, problem so izpitniki, ter njihove šablone. Imam vozniške gene, ate dobr voznik, star ate je učas rally vozu ( zdaj že pokojni ), mama zelo dobro vozi, pa čeprav trdijo da so ženske slabe voznice, moja mama je primer ženske ki vozi boljše kot marsikateri moški, obstajajo pač izjeme, sej tudi ona ni naredila v prvo takrat, je tudi v drugo, sam to zdej ne bomo razglablal, pelal sem skozi eno križišče z smernikom nevede ker sem ga na štartu ko sem obračal vozilo v križišču pozabil ugasniti. 2 smernika pa sem dal prepozno, ko sem peljal na glavno cesto, use ostalo kot sama vožnja je bila pohvalna, sam kaj mi to koristi, nimam pojma. V tretje gre rado, nisem pa d**** za volanom. Mah kaj češ, že mora tko bit, važno je da so oni plačani, mi smo pa hlapci.

Verjetno ti je inštruktor povedal kdaj moraš daz žmigavec. Če si ga dal prepozno ni kriv nihče drug kot ti.

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace Sr maj 12, 2010 8:03 am

včasih že malo preveč komplicirajo in prav iščejo napake (beri denar).
Vem pa za primer, ko je nepripasan model opravil izpit....
**classic power-original power!**
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov