KAj je hill holder? http://en.wikipedia.org/wiki/Hill-holder
gofra je napisal/-a:Tiste Shellove nalepke je imel le na trackday-ju. Zakaj mislim, da je logicno
KAj je hill holder? http://en.wikipedia.org/wiki/Hill-holder

dejcc je napisal/-a:Lepi je. 1x bi rad probal hgtja in s16 keri bolj vleče, ker ko sem vozo hgt je dosti bolj zabilo pri 4000 obratih s16 pa od začetka bolj isto skoz... iz kod prihajaš ?

=ZiAn= je napisal/-a:@extreme69 po mojem mnenju so bolj cheap kot kvalitetna roba...sploh pa če boš že vzel njihove ploščice se izogibaj green stuffa (praktično original, samo da še cvili). Veliko boljša priporočila imajo Ferodo DS2500 (samo nevem kakšna je razlika v cenah).
Lp
ven0m je napisal/-a:Pa se splača za teh 12.8 kg manjšo težo felne menjavat? Mislim cenovno gledano. Se ti te pomoje bol splača ven zmetat tapete pa klopi ipd... Al pa naprimer karbonski pokrov motorja (samo ta pomoje spet ni glih poceni)
Nevem, govorim na pamet. Ali pa je teh 3.2kg po kolesu res veliko?

ven0m je napisal/-a:Pa se splača za teh 12.8 kg manjšo težo felne menjavat? Mislim cenovno gledano. Se ti te pomoje bol splača ven zmetat tapete pa klopi ipd... Al pa naprimer karbonski pokrov motorja (samo ta pomoje spet ni glih poceni)
gofra je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:Pa se splača za teh 12.8 kg manjšo težo felne menjavat? Mislim cenovno gledano. Se ti te pomoje bol splača ven zmetat tapete pa klopi ipd... Al pa naprimer karbonski pokrov motorja (samo ta pomoje spet ni glih poceni)
Pogooglaj za pojmoma "rotational mass" in "unsprung weight" pa bos videl, da ni vse v suhi tezi
LpF
gofra je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:Pa se splača za teh 12.8 kg manjšo težo felne menjavat? Mislim cenovno gledano. Se ti te pomoje bol splača ven zmetat tapete pa klopi ipd... Al pa naprimer karbonski pokrov motorja (samo ta pomoje spet ni glih poceni)
Pogooglaj za pojmoma "rotational mass" in "unsprung weight" pa bos videl, da ni vse v suhi tezi
LpF
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 39 gostov