Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne jun 06, 2010 6:33 pm

\OnlyME/ je napisal/-a:
Mel golfa 4, 1.8 GTI, povprečna poraba je bla 13,4 po mestu, s polnim rezervoarjem sem nardil pičlih 320 km, kupoval sem family wagon z nizko porabo in pristal sem na passatu 1.9 TDI s povprečno porabo 5,4 po mestu in dolga relacija 4,2

Ja, ves ki...

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a \OnlyME/ Ne jun 06, 2010 7:38 pm

Rabiš sliko za dokaz al kaj?!?

Relacija Gruškovje - Maribor, stara cesta 4,2l/100km

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne jun 06, 2010 8:04 pm

kot family car je tale passat isti drek kot astra. tako da bi blo boljše če bi obdržal astro, ker je bla že zrihtana :)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ Ne jun 06, 2010 8:27 pm

Astra mela 3 vrata, pa mali kuferan, tak da ni isti drek! Tam sem dal not otroški voziček, pa večino nakupa na prednji sedež, tukaj pa vse spravim not! :P

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne jun 06, 2010 9:41 pm

Boš v totega tud namontiral wanabee "policijske" lučke in se frajaril po MB obvoznici?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ Ne jun 06, 2010 9:51 pm

Hehe,..... Ne ne, LED osvetljava odpade..... na astri je itak blo pretirano ledik

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Ne jun 06, 2010 10:06 pm

za kako ceno si ga dobil?

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ Ne jun 06, 2010 10:34 pm

3.050 eur smo nahandlali, je bla pa cena 3.400 eur

Dobil sem zraven še nove zimske gume na jeklenih platiščih

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R Ne jun 06, 2010 10:47 pm

no ja...vsaj nisi preplačal, čeprav meni osebno je avto grd. pa za tako ceno bi tudi kakšen mlajši in bolj družinski avto dobil.

tudi tista o porabi je malo...khm...precej bosa.

sicer bom tako reku...vsako tele ima svoje vesele, tud js mam vesele rihtat avto, veselje sem imel z astro, sem jo lepo uštimal in blo je še precej planov, pa me je zapustila. in zdej na tem starem bmwju ne mislim delat nč druzga, kokr vzdržvat ga v čimboljšem stanju. in ko se nabere nekaj € si bom pa kej mlajšga za vsak dan omislu. beemer bo pa čakal na 25. rojstni dan.

Tako no, iz mojega vidika, na tvojem mestu v ta avto nebi vlagal drugega, kot servisiranje in vzdrževanje za dobro kondicijo, ker niti ni v tako dobrem stanju, da bi reku da se karkoli splača delat na njem, povrh vsega verjetno 10, 15, 20 let niti ne bo več dihal, predvsem imam v mislih tvoje plane glede stylinga gor in dol, s čimer se da zmetat toliko denarja, da bi lahko vozil 5 let mlajšega passata ;)

Tvoj avto, tvoj svet pa srečno vožnjo ;)

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ Ne jun 06, 2010 11:23 pm

Ja tak je ne..... gledal sem takrat avte na netu do 3.000 eur ker več nisem mel in sem vzel tega, ker je ohranjen, redno servisiran, pa prostoren in tut nekak všečen.

Sicer maš prav da se ne splača predelovat tak starega avta in ga tut sam nebi, če nebi imel dobrih vez in načinov kak predelat poceni (ali zastonj)

Je pa tak na ˝sceni˝. Menjava avta mi ne pride v poštev za obdobje naslednjih 7 let..... Za tako obdobje pa se mi ˝splača˝ kaj na avto dat.... ko se bo pa avto menjal, se bo pa kupil novi in dovolj lepi da bo ostal serijski! :P

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Ne jun 06, 2010 11:30 pm

C4V4L13R je napisal/-a:no ja...vsaj nisi preplačal, čeprav meni osebno je avto grd. pa za tako ceno bi tudi kakšen mlajši in bolj družinski avto dobil.

tudi tista o porabi je malo...khm...precej bosa.

sicer bom tako reku...vsako tele ima svoje vesele, tud js mam vesele rihtat avto, veselje sem imel z astro, sem jo lepo uštimal in blo je še precej planov, pa me je zapustila. in zdej na tem starem bmwju ne mislim delat nč druzga, kokr vzdržvat ga v čimboljšem stanju. in ko se nabere nekaj € si bom pa kej mlajšga za vsak dan omislu. beemer bo pa čakal na 25. rojstni dan.

Tako no, iz mojega vidika, na tvojem mestu v ta avto nebi vlagal drugega, kot servisiranje in vzdrževanje za dobro kondicijo, ker niti ni v tako dobrem stanju, da bi reku da se karkoli splača delat na njem, povrh vsega verjetno 10, 15, 20 let niti ne bo več dihal, predvsem imam v mislih tvoje plane glede stylinga gor in dol, s čimer se da zmetat toliko denarja, da bi lahko vozil 5 let mlajšega passata ;)

Tvoj avto, tvoj svet pa srečno vožnjo ;)

Ne želim te razočarat, ampak po novem je 30 let za oldy-ja. Velja že kake 4 mesce, da je to nova meja.

Mene so tudi malo zaj**** po domače povedano ker sem imel podoben plan z mojo 80ko...

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide Po jun 07, 2010 6:36 am

Od kdaj je 30? Jaz sem zadnjič rihtal za svojega, ko je star 25let pa nisem imel problemov, samo še pošto s certifikatom čakam :)

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Po jun 07, 2010 8:12 am

exide je napisal/-a:Od kdaj je 30? Jaz sem zadnjič rihtal za svojega, ko je star 25let pa nisem imel problemov, samo še pošto s certifikatom čakam :)

30 je že nekaj časa, ampak za te, ki so že kot oldyji registrirani nebodo težili. Ampak, če bo naprimer od nekoga avto zdaj komaj star 25 pa nebo več oldy. Pač nekoga je zgleda motla ta doba...

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide Po jun 07, 2010 8:48 am

Jaz sem prejšni teden dal izdelati certifikat, ker je moj avto dopolnil 25let pa mi niso nič težili :)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Po jun 07, 2010 12:24 pm

Kolk je mni znano je meja se vedno 25 let .. dobil kolega certifikat dober tedn nazaj.Je pa ta prestavitev meje kar smislena pomoje, vozila dosegajo daljso življensko dobo in dolocena sos e vedno cisto spodobni daily driverji .. kam bi pa prisli ce bo zdaj ze vsaka golf 2 dizl starodobnik ...
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jun 07, 2010 12:35 pm

CockroaC je napisal/-a:Kolk je mni znano je meja se vedno 25 let .. dobil kolega certifikat dober tedn nazaj.Je pa ta prestavitev meje kar smislena pomoje, vozila dosegajo daljso življensko dobo in dolocena sos e vedno cisto spodobni daily driverji .. kam bi pa prisli ce bo zdaj ze vsaka golf 2 dizl starodobnik ...

al pa recimo golfe 1.. po možnosti oranžne barve.. :lol:

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R Po jun 07, 2010 12:43 pm

only, hja 7 let...js si nebi preveč planov delov, sploh pri tako starem avtu. 7 let, to je cca 100.000 kilometrov, če jih delaš tako...normalno, ne veliko in ne malo. v teh kilometrih ti lahko 100x crkne in se ga ne bo splačalo popravljat. gor boš pa zmetal stotine evrov, ki se potem, ko avto ne bo v pogonu, ne bodo poznali nikjer, še najmanj pa pri vrednosti avta.

sicer če bi tako razmišljali, nebi nikoli noben vlagal v avto, ampak govorim ti iz svojih izkušenj. posebno, če si komaj spravil teh 3000€ skupaj in imaš družino, kjer ti bo 100€ namesto za spojler na avtu veliko več pomenilo nekje drugje. to je pač moje mišlenje, drugo je, če delaš samo za avto oz. zase. mene je malce izučilo, čeprav še vedno ne morem iz svoje kože in te razumem ;) je pa to pač tvoja stvar.

upam edino, da ne boš nadaljeval v tej smeri, kakor si začel, namreč prednje luči so meni osebno obupne, tist spojler zadej je čisto odveč, tudi temnenja stekel bi se izognil, ker ne bo šlo skupaj s to barvo. če te že toliko srbi, natakni ene diskretne 17" gor, spucaj ga konkretno, spoliraj da se bo svetu in veselo vozi. bo avto mnogo bolj za pogledat, nekaj veselja si boš naredu pa še kak € boš rajši tamalemu za lizike prslonu ;)

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Po jun 07, 2010 2:45 pm

exide je napisal/-a:Jaz sem prejšni teden dal izdelati certifikat, ker je moj avto dopolnil 25let pa mi niso nič težili :)

Kolega je tudi prejšnji teden dobil certifikat za VW T3 kamperja, ki je bil star 26. Trenutno še velja doba 26 nevem pa od katerega datuma več nebo šlo dobit certifikata za avte med 25 in 30.

Če pa certifikat že maš potem pa ti ga nemorejo odvzet to pa brez skrbi :)

offtopic: Pa ena za pokušino, ko sma z kolegom peljala kamperja v kamnik iz maribora :-P

http://www.shrani.si/?3J/Iy/16jtuUR2/dsc00520.jpg
http://www.shrani.si/?3W/r9/3DDzoIYD/dsc00525.jpg

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Po jun 07, 2010 4:15 pm

fantje, mal ste zašli.... :roll:
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Po jun 07, 2010 10:17 pm

DaDek je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:Kolk je mni znano je meja se vedno 25 let .. dobil kolega certifikat dober tedn nazaj.Je pa ta prestavitev meje kar smislena pomoje, vozila dosegajo daljso življensko dobo in dolocena sos e vedno cisto spodobni daily driverji .. kam bi pa prisli ce bo zdaj ze vsaka golf 2 dizl starodobnik ...

al pa recimo golfe 1.. po možnosti oranžne barve.. :lol:

moj je bil 79 letnik tak da je bil v vsakem priemru na varni strani 8)
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov