only, hja 7 let...js si nebi preveč planov delov, sploh pri tako starem avtu. 7 let, to je cca 100.000 kilometrov, če jih delaš tako...normalno, ne veliko in ne malo. v teh kilometrih ti lahko 100x crkne in se ga ne bo splačalo popravljat. gor boš pa zmetal stotine evrov, ki se potem, ko avto ne bo v pogonu, ne bodo poznali nikjer, še najmanj pa pri vrednosti avta.
sicer če bi tako razmišljali, nebi nikoli noben vlagal v avto, ampak govorim ti iz svojih izkušenj. posebno, če si komaj spravil teh 3000€ skupaj in imaš družino, kjer ti bo 100€ namesto za spojler na avtu veliko več pomenilo nekje drugje. to je pač moje mišlenje, drugo je, če delaš samo za avto oz. zase. mene je malce izučilo, čeprav še vedno ne morem iz svoje kože in te razumem

je pa to pač tvoja stvar.
upam edino, da ne boš nadaljeval v tej smeri, kakor si začel, namreč prednje luči so meni osebno obupne, tist spojler zadej je čisto odveč, tudi temnenja stekel bi se izognil, ker ne bo šlo skupaj s to barvo. če te že toliko srbi, natakni ene diskretne 17" gor, spucaj ga konkretno, spoliraj da se bo svetu in veselo vozi. bo avto mnogo bolj za pogledat, nekaj veselja si boš naredu pa še kak € boš rajši tamalemu za lizike prslonu