Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
bacardi
Novinec

Kraj: breezerland

Napisal/-a bacardi Po jun 21, 2010 1:40 pm

MacAudio je napisal/-a:
bacardi je napisal/-a:očitno imaš veliiiik denarčka :D ...

v glavnem veliko srečnih in varnih km ti želim ...

Hvala. Denarčka pa ni nikol dost. Če bi blo, bi bil GTI.

bilo je bolj mišljen glede temnitev šip na lastno odgovornost ( po homolomo ) ...

se pa strinjam dnarja ni nkol dost .. .
Slika

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Po jun 21, 2010 1:44 pm

sej se jih ogromno vozi z vsemi stekli zatemnjenimi, jaz tudi sem dal vse temnit ker nimam pogrebnega zavoda

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Po jun 21, 2010 2:53 pm

mislim da je kazen za vsako nehomologirano stvar 300€ tko da ce bos naletu na kakega se bos posten placal..
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Po jun 21, 2010 2:58 pm

Pri 500 € se zacne in nadaljuje za vse, kar ni homologirano ....been there, done that !

Yagi-San

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po jun 21, 2010 3:05 pm

Yagi-san je napisal/-a:Pri 500 € se zacne in nadaljuje za vse, kar ni homologirano ....been there, done that !

Yagi-San

2x točn tko !! ..meni ko so plavi in majstri na teh.pregledu,"pregledoval" šipe skor pou ure ,da dokažejo da stvar ni zakonsko homolomo,kar jim seveda ni uspelo dokazat,ker sem jim izročil ostale papirje,na katerih točno piše kdaj je blo temnjeno in za kok % ... drgač se pa js nebi igrau s temi homolomo,k na konc zmer lastnik nasrka :?

...golf je pa lep,sam ksne felgice bi mu loh lepše ubodu ;)

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po jun 21, 2010 3:29 pm

mr.ramo je napisal/-a:
Yagi-san je napisal/-a:Pri 500 € se zacne in nadaljuje za vse, kar ni homologirano ....been there, done that !

Yagi-San

2x točn tko !! ..meni ko so plavi in majstri na teh.pregledu,"pregledoval" šipe skor pou ure ,da dokažejo da stvar ni zakonsko homolomo,kar jim seveda ni uspelo dokazat,ker sem jim izročil ostale papirje,na katerih točno piše kdaj je blo temnjeno in za kok % ... drgač se pa js nebi igrau s temi homolomo,k na konc zmer lastnik nasrka :?

kakšne ostale papirje? druga kot homo. jim nisi mogel izročit

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Po jun 21, 2010 3:44 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
mr.ramo je napisal/-a:

Yagi-San

računi ...v primeru,da folija odstopi,je treba nekak garancijo uveljavit,zato rabiš račun ...brez računa mislm da je nebi mogel uveljavit ... in na podlagi tega računa so potem ugotovili,da je use uredu ...tko je blo pr men,ko sm kaseru 800€ ..zaradi nekaterih "predelav",katere niso bile skladne s homolomo :? ...enkrat ko prejmeš čestitko,je že prepozno :evil: 8)

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Po jun 21, 2010 3:46 pm

Sam če ne delaš nekega sraja na cesti, da ne divjaš in tko dalje, se ti tut polcaj nebo upiknu v vsak detajl.
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Po jun 21, 2010 3:55 pm

MacAudio je napisal/-a:Sam če ne delaš nekega sraja na cesti, da ne divjaš in tko dalje, se ti tut polcaj nebo upiknu v vsak detajl.

to je čisto res! ..sam morš vedt da policaj nerabi velik vedt o predelavah,ker ti odredi izredni teh.pregled,pa potem uni tam gledajo dobesedno čist usak detajl ...če so gledal linije od avta in ugotavlal,če je biu zbit :bonk potem si loh mislš s kom maš loh opravka :jao:

Uporabniški avatar
brett
Novinec

Napisal/-a brett Po jun 21, 2010 4:01 pm

Na koliko ga boš čipal?! Na 155KM ali kaj manj oz. več?
Boš moral še kaj drugega menjati pri menjalniku zaradi obremenitev ali boš pustil tako kot je oz. kaj drugega menjal.
Jaz še vedno "cvikam" iti na čipanje, ker me je strah, da bo potem kaj "šlo" v kratkem ali rednjem roku. Pa še dopusti so pred vrati, tak da do jeseni bom počakal, potem pa mi bi tvoje informacije prav prišle! Tako da na dan z besedo v zvezi s čipanjem!! :twisted:

LP

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po jun 21, 2010 4:27 pm

MacAudio, a nis ti Anti-VAGovc? :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po jun 21, 2010 4:35 pm

mr.ramo je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:
mr.ramo je napisal/-a:

Yagi-San

računi ...v primeru,da folija odstopi,je treba nekak garancijo uveljavit,zato rabiš račun ...brez računa mislm da je nebi mogel uveljavit ... in na podlagi tega računa so potem ugotovili,da je use uredu ...tko je blo pr men,ko sm kaseru 800€ ..zaradi nekaterih "predelav",katere niso bile skladne s homolomo :? ...enkrat ko prejmeš čestitko,je že prepozno :evil: 8)

ni mi jasno kaj bi ti račun pri policajih oz. tehničnem? saj ti niso oni nazaj folije limal pod garancijo? v homo. imaš pa itak vpisan datum homologacije in potem ni važno al si ti še 5krat garancijo uveljavil ali ne, samo da je skladno s homo. no pa sej ni važno.

mogoče sploh v homo. nisi mel vpisanega temnjenja pa si se potem "delno" s kakšnimi računi ven potegnu? :-P

Uporabniški avatar
2kwik4ya
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a 2kwik4ya Po jun 21, 2010 4:46 pm

Lep je, edino felge so malo mimo. Drugače pa veliko varnih kilometrov v bodoče.

Uporabniški avatar
odprema
Novinec

Kraj: Zbilje

Napisal/-a odprema Po jun 21, 2010 4:52 pm

: : Nobody : : je napisal/-a:Lep Golf ampak škoda, da mu nisi privoščo nekih feln z robom.

Drugače pa super 8)

Meni so tudi všeč feltne z robom, res škoda :D drugače pa lep avto, jaz bi edino še tablice prilepil. Naj ti dobro služi.
rock and TDI

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Napisal/-a MacAudio Po jun 21, 2010 5:04 pm

IcEm4n je napisal/-a:MacAudio, a nis ti Anti-VAGovc? :lol: :lol: :lol:

Ko se enkrat iz opla v VW vsedeš ti je vse jasno kot beli dan, o čem tolko govora. hehee
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Napisal/-a MacAudio Po jun 21, 2010 5:05 pm

Kar se čipaja tiče, bom povedu kok pa kaj, se bojo stvari odvijale. Pri rsru so mi rekli, da so jih že kar nekaj načipali in da ni problemov. Drugače me pa zanima, če pozna kdo od vas tole zadevo, ki jo je zdaj razvil forge, za ta motor:

http://www.forgemotorsport.com/content. ... ct=FMDV14T
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po jun 21, 2010 5:07 pm

Lep avto, samo felne bi blo bolše če bi dal kakšne GTI 18 če že, meni te sploh ne pašejo gor, je pa seveda vse stvar okusa.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jun 21, 2010 5:28 pm

Caki ne razumem, zakaj si mogo vrnit GTI felne ?

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Po jun 21, 2010 5:32 pm

Courage™ je napisal/-a:Caki ne razumem, zakaj si mogo vrnit GTI felne ?

Minilo ga je na avto dat. Če sem si pravilno prevedel njegov post iz prejšne strani.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Po jun 21, 2010 5:37 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
mr.ramo je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:
mr.ramo je napisal/-a:

Yagi-San

ni mi jasno kaj bi ti račun pri policajih oz. tehničnem? saj ti niso oni nazaj folije limal pod garancijo? v homo. imaš pa itak vpisan datum homologacije in potem ni važno al si ti še 5krat garancijo uveljavil ali ne, samo da je skladno s homo. no pa sej ni važno.

mogoče sploh v homo. nisi mel vpisanega temnjenja pa si se potem "delno" s kakšnimi računi ven potegnu? :-P

ne ne,mam js homolomo use,to 100% ,sam k policaj ni verjel da je use ok,je mislu da je ponarejena homolomo,ker sm pa lih račune meu pr rok,sm jim še to uvalil pod nos :D ...mam temnene šipe spredaj(trak),stranske in zadnjo leta 05 ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov