Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 To jun 22, 2010 9:05 pm

sacrifice je napisal/-a:tudi to je v načrtu. Avto bo bolj kot ne za voznje med vikendi in daljse fure. Za po mestu mi ga je skoda unicevat, tako da takrat bo v uporabi od mame avto. Je pa voznja neopisljiva, enostavno enkratn avto, kar stalno bi se vozil z njo;)

Saj, če kaj ne dela je OK samo, da motor dela bp pa si zmagal, ker drugače boš kmalu peš spet :? Ima pa krepkih 300.000km + a :?:

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To jun 22, 2010 9:09 pm

mropc je napisal/-a:ja no ja. jaz italjanom samo makarone zaupam.

No ja, ti si b****.

Koliko si odštel zanjo če ni skrivnost ?

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k To jun 22, 2010 9:09 pm

lepa alfa upam da jo obdržiš in ne tako kot ostali avti v preteklosti :D
VW golf IV

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To jun 22, 2010 9:36 pm

Mojster da avto kemicno spucat ti pa prvi dan macke not spustis ... res bravo
Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m To jun 22, 2010 9:52 pm

mropc je napisal/-a:ja no ja. jaz italjanom samo makarone zaupam.

hahahahahahahaha :lol: :rofl

CockroaC je napisal/-a:Mojster da avto kemicno spucat ti pa prvi dan macke not spustis ... res bravo

pa kaj si vido ti tote mačke, DOL JE TEKLO IZ NJIH tak so ble vsrane :noro

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To jun 22, 2010 9:54 pm

Tudi najcistejsa macka ma dlako ki je pol povsod... al ma on kake gensko spremnjene mogoce .. ker pol vzamem nazaj mojo kritiko.
Slika

Uporabniški avatar
Sandi
Novinec

Napisal/-a Sandi To jun 22, 2010 10:19 pm

Definitivno eden avtov, ki ti za malo denara da res maksimum kar si lahko zaželiš pri avtu. Res pa je da more biti taka lepotica dobr ohranjena, drugač je kr kriza za vzdrževanje...
Super avto, tko kukr mu piše zadi:)
Aja pa upam da boš meu tega dlje, kot tiste ostale krše ;)
Srečno vožnjo
lp
Sicr bl mal pišm, sm pa skoz tuki

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus To jun 22, 2010 10:26 pm

Matey_ je napisal/-a:Lep avto ni kaj :) Čestitke za nakup :) Velik srečnih in varnih kilometrou :)

Me pa sam neki zanima (pa brez zamere) ... zkaj vedno kupiš avto na katerem neki ne dela ... Audija sta bla ''polom'' ... ''mafijamobil'' tud ni biu n vem kaj ... zdej pa še ta ... sej j res da je lpo ohranjen in use ... vendar tiste malenkosti ... npr. če hočeš mobi polnit v avtu ne smeš ventilacije užgat ...

LP
Matej

Pomoje zato, ker mož pač rad šari po avtih in jih popravlja. Jaz ga čist razumem, če bi imel plac in znanje, bi tudi. Sicer ne tko ekstremno, ma no. :D

Super avto, upam, da bo ta bolj dolgotrajen kot prejšnji. Veliko varnih in uživantskih kilometrov. :)

Glede mačk: hja, morda ga pa dlake ne motijo. Mene ja, tko da jih ne bi noter spustil. :lol:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jun 23, 2010 2:21 am

Ivan36 je napisal/-a:
sacrifice je napisal/-a:tudi to je v načrtu. Avto bo bolj kot ne za voznje med vikendi in daljse fure. Za po mestu mi ga je skoda unicevat, tako da takrat bo v uporabi od mame avto. Je pa voznja neopisljiva, enostavno enkratn avto, kar stalno bi se vozil z njo;)

Saj, če kaj ne dela je OK samo, da motor dela bp pa si zmagal, ker drugače boš kmalu peš spet :? Ima pa krepkih 300.000km + a :?:

Spet ti in tvoji bistroumni komentarji. Avto ima 184000 kilometrov, ce pa ga ocenjujes glede na naslon za roko, pa ti naj povem le to, takrat ko je bil nov so babe đins jakne nosle, pa so pac z rokavi drgnile po naslonu :)

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Sr jun 23, 2010 5:57 am

lep avtoček ni kj, sj po mojem mnenju občutna razlika glede na tist krš kar si prej menjaval :)
upam da boš zadovolen z njo ;)
glede na to da je avto stal eno leto, bi jaz kuj menjal filtre pa olje pa te reči, prav tako pri plinu bolje peventiva kot kurativa ;)

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace Sr jun 23, 2010 6:13 am

fajn avto, verjetno za ne preveč denarja. to porihtaj, kar pač ni ok, pa srečno vožnjo. ;)
**classic power-original power!**

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a sacrifice Sr jun 23, 2010 7:15 am

Z avtom zelo zadovoljen, tisto glede uzigalnika moram se preverit, vazno da meni ventilacija dela;)

glede mačk, sem jih nasel v avtu slikal in nagnal ven;)))

Cena je usekakor po mojem mnenju za tako ohranjeno alfico bila preniska.

No se komentar glede tistega(poloma) in zakaj vedno kupim tak avto. Pa kaj mislite da sem kupil nov avto da use dela tako kot more, avto je star 11let, te malenkosti me najmanj skrbijo mi je pa veselje ker se razumem v elektriko in racunalnike(računalniška šola) kaj takega ustimat. Volje je bilo vedno samo sem se odločil da imam dosti starih krsev, ze cez mesto ko se zapelam te narod drugace gleda.

Hm hitrih kilometrov, s tem avtom ne. Avto ni bil kupljen z namenom da ga tiscim koker da, ampak da se vozi normalno udobno, se zdaj ko sem skaperal tempomat mi je to luksuz se ulenil sem se. Pritisnil ga se nisem, vozim ga max do 4000 obratov in mi se tako čisto dopade. Avto posebej ta je za uzivat v voznji ne za ganjat in s tem namenom je bil kupljen in bo se dolgo zdrzal;)))
Power is nothing without control!!!!!

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Sr jun 23, 2010 7:24 am

sacrifice je napisal/-a:Avto ni bil kupljen z namenom da ga tiscim koker da, ampak da se vozi normalno udobno, se zdaj ko sem skaperal tempomat mi je to luksuz se ulenil sem se. Pritisnil ga se nisem, vozim ga max do 4000 obratov in mi se tako čisto dopade. Avto posebej ta je za uzivat v voznji ne za ganjat in s tem namenom je bil kupljen in bo se dolgo zdrzal;)))

Se popolnoma strinjam, da to ni avto za gont skozi ovinke ... ampak na kaki ravnini ali pa na vatocesti se pa le spodobi, da vseke toliko zapoje V6 v duetu z turbinco ;)
da se ventilčki mal ''prečistijo'' =P

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Sr jun 23, 2010 7:55 am

koncno avto, mal bos na bencinu joku ampak pod crto te bo pa tole cenej prislo kot prejsnje skatle...

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr jun 23, 2010 8:19 am

Najlepša Alfa (FL je še lepša, ampak pustimo malenkosti) 8)

Pa tud hrčki so pravi :twisted:

Uporabniški avatar
Northary
Nov uporabnik

Napisal/-a Northary Sr jun 23, 2010 8:19 am

bravo sacrifice, res lepa ladja, porihtaj kar še ni dobr pa veliko varnih kilometrov z njo ti želim;)
Slika
Every day for us something new

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr jun 23, 2010 8:21 am

CockroaC je napisal/-a:Tudi najcistejsa macka ma dlako ki je pol povsod... al ma on kake gensko spremnjene mogoce .. ker pol vzamem nazaj mojo kritiko.

No pa kaj mater - a sesalec pa ne obstaja v 21.st ? Pa tudi čistejše so od marsikaterega človeka, ki bi ga srečal na ulici.

@ sacrifice - fotka uživaških muckov je enkratna :)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Sr jun 23, 2010 10:04 am

juhica je napisal/-a:koncno avto, mal bos na bencinu joku ampak pod crto te bo pa tole cenej prislo kot prejsnje skatle...

Malo bolje preberi, avto je na plin...

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Sr jun 23, 2010 11:02 am

kdo bo pobiral stave?

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Sr jun 23, 2010 11:09 am

INFINITI je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:Tudi najcistejsa macka ma dlako ki je pol povsod... al ma on kake gensko spremnjene mogoce .. ker pol vzamem nazaj mojo kritiko.

No pa kaj mater - a sesalec pa ne obstaja v 21.st ? Pa tudi čistejše so od marsikaterega človeka, ki bi ga srečal na ulici.

@ sacrifice - fotka uživaških muckov je enkratna :)

Pa dobro zaj me pa pojejte vsi mačkoljubci ... ko da je moj point bil v jebenih mackah ..
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov