(prej sem vidu gt paket samo na navadnem Meganu).
LP
Matej
Matey_ je napisal/-a:Aja ... no potem če je pa budget 17.ooo pa definitivno Megana, ker pomojem se da dobit več opreme ... in pa zdaj ko sem vidu GT paket na coupe-ju vzamem nazaj to da je Golf lepši...
LP
Matej
adis je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:Aja ... no potem če je pa budget 17.ooo pa definitivno Megana, ker pomojem se da dobit več opreme ... in pa zdaj ko sem vidu GT paket na coupe-ju vzamem nazaj to da je Golf lepši...
LP
Matej
![]()
danes grem na testno vožnjo z coupejem gt, v soboto pa z golf 6-ko je že vse zmenjeno
adis je napisal/-a:focusa imamo že doma letnik 06/07 bencinarja in mi je preveč "kombijevski"...
adis je napisal/-a:seat je cenovno kar ok ampak je izgled tisti, ki je .... ampak pustmo to.
me pa nekaj zanima čisto tko informativno:
je mogoče kdo gledal tole hondo v kopru?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3415878&show=1
ali pa če je kdo iz kopra da bi mi avto samo preveril ( stanje vozila, realna ocena itd...) da se nebi vozil iz lj v kp za brezveze...
stench je napisal/-a:Sem bil na eni testni vožnji z meganom coupejem 1,6 16v. Moram rečt da sem bil na odzivnostjo in pospeški presenečen. Avto kar lepo potegne. Meni se vožnaj ni videla trdna, ker imam sam bolj trd avto, ni pa bila premehka (kar sem se recimo bal). Prav tako sem bil preseneč nad kakovostjo armature (začetna bojazen, da bo preveč plastična je čisto odveč). Sedeži ponujajo kar nekaj bočne opore (kako dobri morajo bit šele tisti v GT line). Nad avto sem bil pozitivno presenečen. Moti me digitalni števec (na srečo ga v GTline ni), pa zadnji odbijač (spet so popravili pri GTline) in pa dejstvo da se neda radija zamenjat.
Na kratko avto deluje mladosten, živ, agresiven, škdoa da ni enega 130/150 konjskega motorja. Z nekaj opreme kot je PDC, ksenon, avto klima, leder volan bi znal bit hud, vendar cena potem tudi naraste na 18k že z 1,6 motorjem.
Golfa 6 sicer vozil nisem sem se pa vozil v njem v highline 1,4ST z DSGjem. Ker je highline je notranjost na nivoju (sedeži so odlični, oblazinjenje tudi). Videz armature je tako kot videz celega avta v primerjavi z meganom na bolj odrasli ravni (resnost napram igrivosti). 1,4 z 122 konji potegne dosti bolje kot megan (že po občutku pri sovozniku).
Odločitev je kar težka, če neveš kaj hočeš, v nasprotnem primeru je enostavna.
ban je napisal/-a:Pol pa kup avto brez turbine, recimo stari VW 1.6 motor je praktično nepokvarljiv.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov