Shark-357 je napisal/-a:Evo preklical komplet avto.net/ bolho, vse odpade in volana ni za dobiti![]()
Sem pa našel za zmerno ceno usnjene S-line sedeže z vratnimi tapetami, sicer od avanta, ampak baje naj bi šlo skupaj
Shark-357 je napisal/-a:Evo preklical komplet avto.net/ bolho, vse odpade in volana ni za dobiti![]()
Sem pa našel za zmerno ceno usnjene S-line sedeže z vratnimi tapetami, sicer od avanta, ampak baje naj bi šlo skupaj
jurcek3 je napisal/-a:lep audi, drgac pa zakaj bi dajal od S-line dodatke ce lohka od S-a
se vse dobi na e-bayu za zmerno ceno
Courage™ je napisal/-a:Shark-357 je napisal/-a:Evo preklical komplet avto.net/ bolho, vse odpade in volana ni za dobiti![]()
http://cgi.ebay.de/Orig-Audi-A4-8E-B6-L ... beh%C3%B6r
70 €, ce zelis ti izdobavim.
airmike je napisal/-a:Shark-357 je napisal/-a:
Iščem po ebayu komplet z airbagom, če bi se našel kak za pametno ceno. Hvala za ponudbo![]()
Če se ne motim se airbagov ne sme pošiljat po pošti.....
Courage™ je napisal/-a:airmike je napisal/-a:Shark-357 je napisal/-a:
Iščem po ebayu komplet z airbagom, če bi se našel kak za pametno ceno. Hvala za ponudbo![]()
Če se ne motim se airbagov ne sme pošiljat po pošti.....
Tocno tako.
Nabavi zgornji volan, airbag pa ti prodam jaz, saj ga v svojem zaradi predelav nimam vec.
LP
tomson je napisal/-a:Lep, z okusom predelan avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov