Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Andraz3d
Novinec

Napisal/-a Andraz3d Pe avg 13, 2010 2:27 pm

sam ga mam za 2. avto kaksno leto, zaenkrat zelo zadovoljen. Edino poraba po mestu je precej nad 7 litrov.

udobje je zelo dobro (17 colske feltne), na feltne das lahko brez problema 225 gume, motor je zuper, EGR je treba res pucat no, zaenkrat nikakrsnih problemov (razen disk na zadnji gumi je kriv), xenonke so odlicne, klima je presenetljivo zelo zelo dobra (edino kompresor se slisi), funkcionalno pa ta avto ni bil najbolje zdizajniran. Kam das recimo 1.5 litrsko flaso?

denis,mag.
aka Fiatfan

Napisal/-a denis,mag. Pe avg 13, 2010 3:33 pm

BBS je napisal/-a:
denis,mag. je napisal/-a:materiali v avtu na dovolj visoki ravni, udobja in prostora na pretek z odlično motorizacijo.
Glede zunanjosti je nekaj posebnega- seveda slovenski Janez ali Lojze bi raje imel golfa, kako pak, še sreča pa s(m)o v tej deželici tudi ljudje, ki gledamo avto na sploh in vemo, da je tudi nekaj kar ni nemškega dobro (boljše) kot Deutche Wagen.
Sem se peljal v cromi, sicer 150hp in gre odlično.

Čestitam za nakup!

A ni tale magister izpolnil že vse pogoje za magistrski naziv nekredibilnosti?

Pa kaj je z vami folk??? pa a je res sam nemški avto za vas dobr?? jao kot stari ateki, golfič nič drugega.. omg omg

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe avg 13, 2010 3:57 pm

denis,mag. je napisal/-a:
BBS je napisal/-a:
denis,mag. je napisal/-a:materiali v avtu na dovolj visoki ravni, udobja in prostora na pretek z odlično motorizacijo.
Glede zunanjosti je nekaj posebnega- seveda slovenski Janez ali Lojze bi raje imel golfa, kako pak, še sreča pa s(m)o v tej deželici tudi ljudje, ki gledamo avto na sploh in vemo, da je tudi nekaj kar ni nemškega dobro (boljše) kot Deutche Wagen.

Čestitam za nakup!

Pa kaj je z vami folk??? pa a je res sam nemški avto za vas dobr?? jao kot stari ateki, golfič nič drugega.. omg omg

Ne gre se za to!!!! Gre se za to da v vsako temo vnasas prepir in "prcas"!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Pe avg 13, 2010 4:00 pm

BBS je napisal/-a:

Čestitam za nakup!

Meni so italijanski avti zelo všečni...pa vseeno mislim, da si d**** s takimi izjavami.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Pe avg 13, 2010 4:06 pm

Točno tako Denis. Pri vsakem komentarju moraš dodati kaj tipični Slovenci kupujejo. Ajde, da to omeniš 2x na leto, ne pa 10x na teden. Dosaden si vsem, tako ljubiteljem italjanskih vozil, kot ljubiteljem vseh ostalih znamk.

Čeprav se strinjam s tabo glede Crome. Avto je zadovoljiv, prostoren, uporaben, lepo se pelje, oblika je stvar okusa, a nekako gre za avto pri katerem je vse ostalo pred obliko, za družine je pa več kot odličen in primeren, sploh če gledamo da v povprečju ljudje z družinami vozijo avte v velikosti Golfa, namreč tale Croma je za približno isti ceno precej več od avta kot avti nižjega srednejga razreda.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe avg 13, 2010 4:12 pm

Courage™ je napisal/-a:
BBS je napisal/-a:

Čestitam za nakup!

Ne gre se za to!!!! Gre se za to da v vsako temo vnasas prepir in "prcas"!

Sej je vse res, samo ti nisi dosti boljši tako da....

Drugače pa dober avto če maš familijo in rabiš dosti placa. Naj ti dobro služi.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe avg 13, 2010 5:26 pm

Maš prav, ampak ne posiljujem ljudi z fiati, ne bruham po kakih znamkah avtomobilov ampak se prcamo ljudje med sabo in to vecinoma tisti, ki se poznamo. Big difference.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Pe avg 13, 2010 8:49 pm

Čestitam za nakup!

Ti si pa tudi neki čeh ne... Podal sem svoje subjektivno mnenje glede izgleda vozila, ter izgleda notranjosti, brez, da bi ga kdaj videl v živo. Podal sem mnenje za ta specifičen model vozila in ne za znamko, ki ni nemška... Res to je samo iskanje prepira iz tvoje strani... Veš obstajajo tudi lastniki nemcev, ki imajo pamet in tudi spoštovanje do drugih znamk. Takih kot si ti, ki pa mislijo, da vsi pluvajo čez to kar ni nemško je pa ogromno...

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DDDD Pe avg 13, 2010 9:42 pm

Fantje primerjave z passati in ostalimi me ne zanimajo. Če že nemca edino BMWeja ostalo me ne gane in za ta denar ne dobiš primerljivega passata. Hvala ostalim za lepe želje. :D Meni je avto kul in to je važno. 8)
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Pe avg 13, 2010 10:55 pm

DDDD je napisal/-a:Fantje primerjave z passati in ostalimi me ne zanimajo. Če že nemca edino BMWeja ostalo me ne gane in za ta denar ne dobiš primerljivega passata. Hvala ostalim za lepe želje. :D Meni je avto kul in to je važno. 8)

Sej noben ni nič primerjal z nemci ipd... Vse skupaj je zakurblal naš magister... Jaz sem samo pokomentiral zunanjost vozila in kot kaže je tega uporabnika pičlo, da se moje subjektivno mnenje ne strinja z njegovo predstavo.

Drugače pa le glej, da ti bo avto služo in želim ti veliko varnih km :)

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Napisal/-a DDDD Po avg 16, 2010 7:48 am

Hvala :D
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po avg 16, 2010 7:06 pm

Oblikovno se mi ne dopade a za tak denar mislim, da je zelo pameten in ugoden nakup.

Srečno in varno vožnjo ti želim.

lp

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Napisal/-a DDDD Po avg 16, 2010 7:35 pm

Hvala :)
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Po avg 16, 2010 7:46 pm

Tudi jaz sem mnenja, da je za ta denar odlčen nakup. Mogoče malo hecna oblika, ko ga vidiš od blizu ampak se s časom itak navadiš. Če bi imel naraščaj bi se tudi sam za kaj podobnega odločil - če bi pa že bil dizel, bi pa bil tisti z dvesto lipicanci.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Po avg 16, 2010 8:36 pm

Se pridružujem večini. Avto vsekakor ni oblikovno presežek. Ni pa grd. Vsekakor pa odličen za v te namene. Dober nakup. ;) Merkaj ga pa srečno vožnjo.

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Napisal/-a DDDD Po sep 20, 2010 7:42 pm

Še par novih fotk ;)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Napisal/-a DDDD Po sep 20, 2010 7:44 pm

Še nekaj slikc.Z avtom naredil cca 3kkm. Poraba od 5.9 do 6.2 relacijske vožnje. Sem pa kupil gume in feltne za zimo jeklenke 16" z skoraj novimi continentalkami. Z avtom sem super zadovoljen, tudi čipirati ga ne mislim vsaj zaenkrat ne. :040.gif:
Croma je kul :D

Slika

Slika

Slika

Slika
Šljivovica ljutaaa
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po sep 20, 2010 7:52 pm

DDDD je napisal/-a:Še nekaj slikc.Z avtom naredil cca 3kkm. Poraba od 5.9 do 6.2 relacijske vožnje. Sem pa kupil gume in feltne za zimo jeklenke 16" z skoraj novimi continentalkami. Z avtom sem super zadovoljen, tudi čipirati ga ne mislim vsaj zaenkrat ne. :040.gif:
Croma je kul :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Croma je zlo podcenjen avto glede na svoje kvalitete, za kupce rabljenih avtomobilov je pravi blagoslov to
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Andraz3d
Novinec

Napisal/-a Andraz3d To sep 21, 2010 9:23 am

u mater, ti rata pod 6 porabo spustit? To meni rata samo pri 110 na tempomatu pa ene 200 km voznje.

je 150 konjska?

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Napisal/-a DDDD To sep 21, 2010 10:18 am

120 konjska je. Rata normalna relacijska vožnja. Je pa to računano peš ne po BCju.
Šljivovica ljutaaa
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov