Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Sr nov 12, 2003 11:00 am

Slika

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Astral Sr nov 12, 2003 11:28 am

Lepo je to, lepo!
Jutri se vidiva zjutraj, ne?! Potem si pa še samo pobarvaj na črno stebrička med stekli.

LP

Uporabniški avatar
spoilers
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a spoilers Sr nov 12, 2003 12:19 pm

DarkDog kot sem ti že napisal......POHVALNO! Hvala ti za potrpljenje in zaupanje.

Stay cool and drive safe!

Lp - NO NAME Spoilers team
Don`t be afraid to be tuning freak!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

clio

Napisal/-a darkdog24 Sr nov 12, 2003 3:52 pm

Ja za nalepko na tanku pa nevem kaj mislite če jo dam dol.Kaj pa naj pol dam gor?a jo pustim kr bele barve?V bistvu bi mogu dat poštrihat pokrov za tank ker nebom mogu spravit unga lepila več dol.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr nov 12, 2003 3:58 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Clio el futura:)

Napisal/-a darkdog24 Sr nov 12, 2003 5:45 pm

Astral ti si tist ko sma jutr zmenjena za šipe ne?Pridem 100%.
Maky auto bom poliru pri enmu kolegu kr doma.Ma mašino za polirat pa super polir pasto auto sm pa vedno pri njem poliru tk da super zrihta.Če je kdo iz Velenja mu ga lahko priporočam,pa še zelo ugodno je.
Jky mislim da se mi nebi splačalo mojo mašino tunirat do konca ker bi me predelava stlala skorj dve mašini 1.8 16V.Že samo rezanje glave na motorju bi me pršlo okrog 40000SIT :shock: js pa za ta dnar dobim že celo mašino+mogoče menjalnik,tk da jo bom dal ven in jo probu prodat ker je v zelo zelo dobrem stanju.Redno je servisirana in samo 78000 realnih km!!!!!Kar se pa tiče enojnega brisalca sem pa že dal topic tule gor ko me je zanimalo kako naj si ga nardim?????Bolj malo pomoči je blo,ampak sem zvedu da se moram poigrat samo z mojim relefom oziroma z motorčkom in mi nebo treba noben kit kupovat.Sm vidu na enmu Cliotu iz Žalca.Super zgleda sam tip pravi da ni to to ker ne briše cele šajbe.uglavnem bomo vidli kk bo izpadlo.
16 col feltne pa res nebi devu gor ker so pa res prevlke za Cliota.Že 14col mi na mestu ružijo malo 15 col pa mislim da bi ble cool.
Enkrat sem na tem portalu vidu Cliota z dvema izpuhoma na vsaki strani,pa me zanima če kdo ve kje je ta stran oziroma topic???Bil je zelen Clio z okroglima auspuhoma.Rad bi ga vprašu kako je stlaču drugega not????
Uglavnem pa hvala lepa za pohvale in predloge.Če ima še kdo kakšnega pa veselo na delo.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr nov 12, 2003 6:24 pm

O, ker najboljši clio! Ful mi je ušeč. Mogoče bi edin SLO nalepko dol uzeu, k mal kazi popolnost.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

spyder
Nov uporabnik

Re: Clio el futura:)

Napisal/-a spyder Sr nov 12, 2003 7:06 pm

darkdog23 je napisal/-a:Astral ti si tist ko sma jutr zmenjena za šipe ne?Pridem 100%.
Maky auto bom poliru pri enmu kolegu kr doma.Ma mašino za polirat pa super polir pasto auto sm pa vedno pri njem poliru tk da super zrihta.Če je kdo iz Velenja mu ga lahko priporočam,pa še zelo ugodno je.
Jky mislim da se mi nebi splačalo mojo mašino tunirat do konca ker bi me predelava stlala skorj dve mašini 1.8 16V.Že samo rezanje glave na motorju bi me pršlo okrog 40000SIT :shock: js pa za ta dnar dobim že celo mašino+mogoče menjalnik,tk da jo bom dal ven in jo probu prodat ker je v zelo zelo dobrem stanju.Redno je servisirana in samo 78000 realnih km!!!!!Kar se pa tiče enojnega brisalca sem pa že dal topic tule gor ko me je zanimalo kako naj si ga nardim?????Bolj malo pomoči je blo,ampak sem zvedu da se moram poigrat samo z mojim relefom oziroma z motorčkom in mi nebo treba noben kit kupovat.Sm vidu na enmu Cliotu iz Žalca.Super zgleda sam tip pravi da ni to to ker ne briše cele šajbe.uglavnem bomo vidli kk bo izpadlo.
16 col feltne pa res nebi devu gor ker so pa res prevlke za Cliota.Že 14col mi na mestu ružijo malo 15 col pa mislim da bi ble cool.
Enkrat sem na tem portalu vidu Cliota z dvema izpuhoma na vsaki strani,pa me zanima če kdo ve kje je ta stran oziroma topic???Bil je zelen Clio z okroglima auspuhoma.Rad bi ga vprašu kako je stlaču drugega not????
Uglavnem pa hvala lepa za pohvale in predloge.Če ima še kdo kakšnega pa veselo na delo.

ta zelen clio ni edini clio k ma dva izpuha zadi jst sem mel to gor že tri leta nazaj pa sem dol dau.Če te pa zanima ga mam še zmerom doma je iz rostfreia na koncu pa dve 84 mm cevi

spyder
Nov uporabnik

Napisal/-a spyder Sr nov 12, 2003 7:22 pm

pa še neki če boš gor dajal 15 col dej gor 195/45/15 že preizkušeno nč ne drajsa pa so spredaj skajšani in stršani amortizerji pa od Eibacha fedri zadi so pa plinski amortizerji od Apexa

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Sr nov 12, 2003 7:27 pm

Usaka ti cast,lep avto.Nism vidu še tazga cliota.
Sam mogoce bi mogu dat colo al pa dve vecjo feltno.
Drugac pa kapo dol.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

clio

Napisal/-a darkdog24 Sr nov 12, 2003 7:27 pm

Sem tud sam mel v mislih to dimenzijo :wink:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

clio

Napisal/-a darkdog24 Sr nov 12, 2003 8:17 pm

Aleš hvala lepa na pohvali boš vidu kak bo šele ko bodo jutr zatemnjene šajbe gor :mrgreen: :mrgreen: :vc :vc

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Re: Clio el futura:)

Napisal/-a MGsax Sr nov 12, 2003 8:47 pm

darkdog23 je napisal/-a:Astral ti si tist ko sma jutr zmenjena za šipe ne?Pridem 100%.

en je bil na avtoin-u črni samo novi tip
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX Sr nov 12, 2003 9:01 pm

Ful hudo stari!!!!
Kolk si pa dal za vse (prbližn)???
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Clio el futura:)

Napisal/-a darkdog24 Sr nov 12, 2003 9:16 pm

Čuj KMX blo je velik za moj študentski žep prevč ampak samo enkrat živiš v tem življenju so live your life like U want to live it!

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Če nov 13, 2003 3:16 pm

Avto je carski, ko sem ga danes v živo videl sem samo gledal :shock: :shock: :shock:
Ti pa pridno slikal one razbitine na tržaški, ko smo stali :lol: :lol: :lol:

Aja kaj te praviš za poliranje, če se pa prav lepo sveti, pa kaj sprednji odbijač si že naslono, ker si mel danes dol zalimanega tam pri tablici??

Drugače pa carsko!!!!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

clio

Napisal/-a darkdog24 Če nov 13, 2003 4:04 pm

:D :D Ja hvala lepa za pohvalo.Dans sm mel fotoaparat zravn sebe ker sem sliku avto z temnimi šipami ko je bilč fertik in pol ko smo obstali sem pač sliku un razbit avto.Bla je Katrca-nč ni ostalo od nje,čista razbitina.Uni policaji pa tud niso meli pojma kaj delajo,lahk bi malo bolje usmerjali promet.
Odbijač pa nism naslonu ampak se mi je mrežica odlepila spodaj,tk da sm jo moru še enkrat zalepit in z žicami malo pritrdit ter z abdek trakom polepit.Upam da bo nslednji teden suha!!!!!!
Tebe pa js nism vidu ker te ne poznam-sorry.
In kaj zdej praviš na Cliota z zatemnjenimi šajbami??????

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Clio

Napisal/-a darkdog24 Če nov 13, 2003 4:07 pm

Sej barva je lepa sam je avto ful umazan-neka umazanija se je gor primla-značilno za belo barvo.Take lise so na njem,zato ga je treba dat polirat.
Pol se pa bo tk svetu da boš mogu met sončne špegle gor da te ne zaslepi :D :D :D :D

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Če nov 13, 2003 4:41 pm

Saj mogoče me še maš na sliki, oni rdeči daihatsu charade, na prehitevalnem pasu, me je kolega pelal k ličarju, pa sem se takoj zagledal v zadnje luči :shock: , pol sem se pa takoj spomno na tebe.

Ja kaj naj rečem pravi stup maš avto :twisted: pravi magnet za pičke :P

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Če nov 13, 2003 5:42 pm

Lep strojcek ...
Se mogoce kdaj vidmo v Velenju :wink:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov