lizard je napisal/-a:Glej, fizika je fizika, pa lahko ti govoriš karkoli. Da je snop odrezan rabiš leče, avti, ki pa so imeli xenon brez leč pa so imeli za to posebej oblikovane parabole, ki niso enake tistim iz halogenskih luči, in xenon žarnice z oznako R. Namreč xenonska žarnica in halgoenska delujeta na povsem drugačen princip, zato tale tvoja 147-ica blešči ne glede na vse, razen če ima luči usmerjene direkt v tla (če je sploh možno), ampak potem spet ti ne vidiš nič.
Kaj misliš, da še nismo v prometu srečali 147-ice s xenon kitom? Sajpa nisi edini egoističen bebec s xenon kitom v Sloveniji.
Kakrokoli že, postavi avto ene 5 metrov stran od zidu, vklopi luči in poslikaj zid, bo takoj jasno kam svetijo.
Ziga. je napisal/-a:Kaj ste vsi tako NESRAMNO pametni, ko pa še noben videl v živo ni, prvo pogledajte, pa pol pljuvajte !
Ziga. je napisal/-a:Takole vam bom povedu, lahko se mi pripelje kdorkoli nasproti in verjemite, nobenega ne bo zmotil
Sicer pa blendajte kolko hočete, nobenega ne moti, čisto lepo svetijo, bom vam danes ornk slikal, ker izgleda da blešči kao, je zato, ker je slikano v garaži + 2.0mp nokia
Drugače pa, je 4300K xenon, ki ne sveti modro, na swiftu prejšnjem sem imel BIXENON 6000K ki je svetil modro, pa mi v 4ih mesecih ni nobenden niti enkrat poblendal, ker sem parabole imel lepo nastavljene, koker morajo bit, tudi tukaj so.
Konckoncev, kakšen komentar na nastavek ?
Ziga. je napisal/-a:Kaj ste vsi tako NESRAMNO pametni, ko pa še noben videl v živo ni, prvo pogledajte, pa pol pljuvajte !
Ziga. je napisal/-a:Naj še povem, da sem se prej pozanimal, preden sem sploh kaj noter deval, meni je to montiral, kolega ki je zastopnik za enga z ksenon kiti, in tudi tako rekoč se spozna na te zadeve, še kako pre dobro ! Je moj dober kolega in mi je tudi sam svetoval naj si dam notr ksenon, sicer pa, blendajte kolikor vam paše, jaz se ne bom sekiral, povem pa še zadnjič da ne BLEŠČIJO IN NE MOTIJO OSTALIH UDELEŽENCEV V PROMETU.
Pa lahko noč.
Patrik_A3 je napisal/-a:Jaka156 nisi tudi ti imel na 156ki xenon kit?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov