Renault VG je napisal/-a:Ja eno napravo mora imeti nevem če imajo vsi.Izgleda kot en meter ali nekaj takega.Morda bo kdo drug več vedel.mare rc je napisal/-a: najbol enga vulkanizerja sabo pa nimam kj falit
Renault VG je napisal/-a:Ja eno napravo mora imeti nevem če imajo vsi.Izgleda kot en meter ali nekaj takega.Morda bo kdo drug več vedel.
mare rc je napisal/-a:Komentarji na sam avto prosiiiim!!! Kej za dodat, kej za dol uzet, kej zamenat??? Hvala vsem za komentarje in pomoč ter svetovanja!
Renault VG je napisal/-a:Ja men je meril z nečim je pa res da je bila navadna feltna in ne lito platišče.
Če bi mi meril z metrom bi napisal da mi je meril z metromairmike je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:
Ja men je meril z nečim je pa res da je bila navadna feltna in ne lito platišče.
Mogoče z tem?
No to sem mislil ampak kot kaže ni nič kaj podobno kakršnemo koli metru sem že malo pozabildenko4 je napisal/-a:Sej vulkanizerji drgač majo tak (http://www.hupa.si/slike-oglasi/2008-05/25463262-1.jpg) merilec za širino platišča, ampak praktično ni potreben, saj so že na vsaki feltni označene dimenzije.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov