hribko je napisal/-a:Mister Twister je napisal/-a:
Držiš sport tipko 4 sekunde, dela čudeže
a lahk to mal bol podrobno razložiš,ker mene tud to zanima
Mister Twister je napisal/-a:
izklopiš esp. v knjigi piše da se pri 60kmh vklopi nazaj ampak pri meni to ne dela
Matey_ je napisal/-a:Zelo lepa AstraČuvaj jo
Sem vozil Astro s takim motorjem in je res, da ni neki dirkač ... ampak ko pa dobi ''zalet'' pa tudi gre tak, da ni glih nepremičnina
Kakorkoli ... pazi jo
P.S. Ni mi pa jasno, kako gonte avto, da ga spravite v situacijo, ko mora ESP posredovat
V življenju sem samo 2x doživel, da sem opazil, da se je ESP vklopil in še to na nujni vošnji z rešilcem ... in če upoštevamo, da se je to zgodilo pri hitrosti okoli 100-110 na ostrem uvozu na avtocesto, kjer je omejitev okoli 40 (če se ne motim) in zreven še visoko težišče ter relativno ozke gume res ne vem, kako je potrebno tak avto ''prigont'' v ovinek, da posreduje ESP.
Je pa res, da so rešilci 4x4.
LP
Matej
speedfreak je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:Zelo lepa AstraČuvaj jo
Sem vozil Astro s takim motorjem in je res, da ni neki dirkač ... ampak ko pa dobi ''zalet'' pa tudi gre tak, da ni glih nepremičnina
Kakorkoli ... pazi jo
P.S. Ni mi pa jasno, kako gonte avto, da ga spravite v situacijo, ko mora ESP posredovat
V življenju sem samo 2x doživel, da sem opazil, da se je ESP vklopil in še to na nujni vošnji z rešilcem ... in če upoštevamo, da se je to zgodilo pri hitrosti okoli 100-110 na ostrem uvozu na avtocesto, kjer je omejitev okoli 40 (če se ne motim) in zreven še visoko težišče ter relativno ozke gume res ne vem, kako je potrebno tak avto ''prigont'' v ovinek, da posreduje ESP.
LP
Matej
Ko sem še mel astro se mi je esp sprožil skoraj vsak dan, tako da jaz ne razumem kako vozite, da se vam ESP Ne sproži
pskoda je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:Zelo lepa AstraČuvaj jo
Kakorkoli ... pazi jo
LP
Matej
Ko sem še mel astro se mi je esp sprožil skoraj vsak dan, tako da jaz ne razumem kako vozite, da se vam ESP Ne sproži
Ni čuden če se ti skos vklaplja ESP, če v Domžalah tako priletiš na parkirišče, kar ti ni gume z feltne sezulo, po travenku bom pa raje tih.
207sport je napisal/-a:ESP se da izklopt v popolnosti! držiš tipko SPORT (par sekund), nato se ti napiše na displeju med števcama da je esp off al neki podobenga! oz. moraš samo še potrdt...
Vem da se da, ker ima brat gtc...in je že probavov xD ,ker na servisu mu itak niso znal povedat oz. so mu trdil, da se ga neda popolno izklopt, da se bo pri prekoračitvi 60km/h nazaj vkloplo...
Surts je napisal/-a:Zanima me ali je splošno značilno za ta 1.6 motor da ko odmakneš nogo s gasa, ga še vedno zadrži za kake pol sekunde in ga šele nato odvzame ali ji to samo pri moji gtc-jki?
In če je, kakšen namen naj bi imelo?
hribko je napisal/-a:sorry za off
a mogoče kdo ve kaj moraš pritisnit da vidiš temp vode?
to me najbol moti pri tem avtu ker nima števca za temperaturo vode
pskoda je napisal/-a:
Držiš nekaj sekund setings, da slišiš zvočni signal, potem se pa z tipko BC (bord computer) premikaš po meniju, mislim da moraš ene 4 ali 5 pritisnt da prideš do temperature
pskoda je napisal/-a:, samo notranjost je pa čas čisto povozil
hribko je napisal/-a:sem poskusil danes pa mi nekak ni uspelo,piskalo je že,sam mi je kr vrglo ven oni meni ko se ura nastavlja pa datum....kaj drugega se pa ni pojavlo![]()
bo treba knjigo od avta vzet pa mal prebrat navodila
@SPIDY B&W a ti mogoče kaj več veš o tem?
pomojem sta ista avta oz imata zlo podobne funkcije moja B&W pa tvoja 111
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost