Schkorc je napisal/-a:Deeyan: Si se ti v soboto popoldne vozil po Celju in po Šparovi parkirni hiši?
LP, Primož
mr.ramo je napisal/-a:za moj okus si lexus lampami totalno falu..pa izpuh bi popravu,da ni tko pokrivlen,k res pokvar lep izgled avta
..drgač je pa lepa
Deeyan je napisal/-a:Schkorc je napisal/-a:Deeyan: Si se ti v soboto popoldne vozil po Celju in po Šparovi parkirni hiši?
LP, Primož
sem ja
...
Schkorc je napisal/-a:Deeyan je napisal/-a:Schkorc je napisal/-a:Deeyan: Si se ti v soboto popoldne vozil po Celju in po Šparovi parkirni hiši?
LP, Primož
sem ja
...
Se mi je zdelo, da je bil ta avto... Jst sem pa tisti, ki je zraven tebe čakal na semaforju(ko sva ugotavljala kater avto je hrupnejši
).
LP, Primož
AgitatoR je napisal/-a:Ajoj. Raje bi vse original pustil, pa lepše feltne dal. Avto je za moj okus čisto mimo. Zadnje luči in V6 napis pa sploh.
..::Primož::.. je napisal/-a:Jaz bi malo izpušni lonec popravil da bi bil bolj notri drugače pa lep avto.
Deeyan je napisal/-a:..::Primož::.. je napisal/-a:Jaz bi malo izpušni lonec popravil da bi bil bolj notri drugače pa lep avto.
thx, dobim drug mesec drug avspuh
davorz je napisal/-a:Deeyan je napisal/-a:..::Primož::.. je napisal/-a:Jaz bi malo izpušni lonec popravil da bi bil bolj notri drugače pa lep avto.
thx, dobim drug mesec drug avspuh
A bo kj bolj glasn?
Drgač pa dej, prkaž se še kej na šiht ane
rizi007 je napisal/-a:Še en nepobarvan body kit, lambo doors, karbon nalepko čez tank pa xenon kit pa bo bomba
GT_Turbo17 je napisal/-a:Prejle sva se srečala v Preboldu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov