mifek je napisal/-a:trese izpuh men so to prvi dan morali odpravit! serijska napaka! drugač pa sklopka je ok pri meni zaeenkrat
VW ja nima serijskih napak

mifek je napisal/-a:trese izpuh men so to prvi dan morali odpravit! serijska napaka! drugač pa sklopka je ok pri meni zaeenkrat
speedfreak je napisal/-a:
Luka , ne ne pretiravam drugače.....pa ne morš govorit da pretiravam če ne veš kake težave mam.
speedfreak je napisal/-a:VW ja nima serijskih napak, mah dans je vse skup isto sranje, to je treba sam tišat dokler gre pol pa na odpad z njim...
BBS je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:mifek je napisal/-a: VW ja nima serijskih napak, mah dans je vse skup isto sranje, to je treba sam tišat dokler gre pol pa na odpad z njim...
Takrat bi moral namesto Polota kupit 1.8 Primero. Atmosferski motor, tiščiš kadarkoli in dela do 300.000 km
speedfreak je napisal/-a:js res ne vidm kaj folk vidi tok v teh VW pa TSI..al sm pa js preveč zahteven
mifek je napisal/-a:hm zanimivo tole...zakaj ga pa pol ne prodaš če ga tako grajaš?? mene ne moti to za izpuh pa tudi če bo kaj...ta motor je povsem nov izdelek in seveda se lahko kakšna napaka pričakuje zato pa je tudi garancija, mislim, da ni avtomobila, ki nebi imel majnših napakic?!
lp
speedfreak je napisal/-a:
Dobro sem vedel da pretiravajo taki in njim podobni, zdaj pač kot lastnik želim sliko o TSI in VW prikazati na bolj realen, kritičen način
mifek je napisal/-a:varčnost? jaz imam po treh dneh vožnje povrečno porabo 5.8l kar se mi zdi zelo malo..pospeški in odzivnost so pa odlični tako da nimam kaj reči glede tega...edino kar me malo moti je čuden zvok motorja pri pospešuvanja ampak tu dela svoje majna prostornina...
mifek je napisal/-a:vozim se normalno prestavljam med 2.5 in 3 tisoč obrati in je to to..sicer pa 6.4 tudi ni nevem kaka poraba. naprimer od očeta clio 1.4 100KM ima porabo 7.5 na 100km pa se pelje napram TSI dosti slabše! tak da moji prvi občutki so odlični pa sem prestopil iz honde na VW če ti to kaj pove seveda!
IcEm4n je napisal/-a:kupu bi si avto...![]()
![]()
speedfreak je napisal/-a:.mifek je napisal/-a:vozim se normalno prestavljam med 2.5 in 3 tisoč obrati in je to to..sicer pa 6.4 tudi ni nevem kaka poraba. naprimer od očeta clio 1.4 100KM ima porabo 7.5 na 100km pa se pelje napram TSI dosti slabše! tak da moji prvi občutki so odlični pa sem prestopil iz honde na VW če ti to kaj pove seveda!
To da si šel s honde ( ne vem katere sicer ) na VW mi ne pove nič, oboji ste nagnjeni k pretiranem poveličevanju svoje znamke![]()
A to je tanov clio? Prejšni model je imel v naši lasti ( 55kkm ) povprečno 6,6, večinoma meste vožnje brez da bi kdorkoli količkaj pazil na porabo, TSI ima po mestu porabo krepko čez 7 ob nežni vožnji ( utekavanje ), prav tako corsa 1.4 tp, poraba na relacije ob vožnj, kot jo imam trenutno s tem polotom je bila za kak liter manjša kot pri polotu, pa imata približno isto težo oba avta, toliko o "superiornosti" tega TSI
mifek je napisal/-a:DODATNA OPREMA:
- brez oznake modela in motorja na zadku
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost