Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: moj R :)

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 9:05 pm

mifek je napisal/-a:trese izpuh men so to prvi dan morali odpravit! serijska napaka! drugač pa sklopka je ok pri meni zaeenkrat

VW ja nima serijskih napak :mrgreen: , mah dans je vse skup isto sranje, to je treba sam tišat dokler gre pol pa na odpad z njim...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So dec 11, 2010 9:07 pm

speedfreak je napisal/-a:
Luka , ne ne pretiravam drugače.....pa ne morš govorit da pretiravam če ne veš kake težave mam.

Ja a nisi smeškotov na koncu videl? :roll: :roll: Na še enkrat: =P =P =P :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

lp

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS So dec 11, 2010 9:08 pm

speedfreak je napisal/-a:VW ja nima serijskih napak :mrgreen: , mah dans je vse skup isto sranje, to je treba sam tišat dokler gre pol pa na odpad z njim...

Takrat bi moral namesto Polota kupit 1.8 Primero. Atmosferski motor, tiščiš kadarkoli in dela do 300.000 km :mrgreen:

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 9:09 pm

BBS je napisal/-a:
mifek je napisal/-a: VW ja nima serijskih napak :mrgreen: , mah dans je vse skup isto sranje, to je treba sam tišat dokler gre pol pa na odpad z njim...

Takrat bi moral namesto Polota kupit 1.8 Primero. Atmosferski motor, tiščiš kadarkoli in dela do 300.000 km :mrgreen:

Ja vem....sam js k****n sm reku bom kupu VW TSI, tolk k ga hvalijo more bit to to....pa ni..js res ne vidm kaj folk vidi tok v teh VW pa TSI..al sm pa js preveč zahteven
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 So dec 11, 2010 9:14 pm

speedfreak je napisal/-a:js res ne vidm kaj folk vidi tok v teh VW pa TSI..al sm pa js preveč zahteven

No comment. 8) oops Gremo jest raje :arrow: :arrow: Srečno vožnjo dec. :DDD :DDD

lp

Uporabniški avatar
mifek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a mifek So dec 11, 2010 9:23 pm

hm zanimivo tole...zakaj ga pa pol ne prodaš če ga tako grajaš?? mene ne moti to za izpuh pa tudi če bo kaj...ta motor je povsem nov izdelek in seveda se lahko kakšna napaka pričakuje zato pa je tudi garancija, mislim, da ni avtomobila, ki nebi imel majnših napakic?!

lp

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 9:26 pm

mifek je napisal/-a:hm zanimivo tole...zakaj ga pa pol ne prodaš če ga tako grajaš?? mene ne moti to za izpuh pa tudi če bo kaj...ta motor je povsem nov izdelek in seveda se lahko kakšna napaka pričakuje zato pa je tudi garancija, mislim, da ni avtomobila, ki nebi imel majnših napakic?!

lp

Seveda jih ima, tudi najdražji. Meni gre v nos ker veliko ljudi hvali ta VW pa TSI kot da se gre najmanj za vesoljsko tehnologijo, pa ni niti varčnost niti zmogljivost tega motorja nič posebnega, še manj pa izdelava in materiali v notranjosti. Torej skupeh povprečnih zadev v lepem, cenovno moram priznati dokaj ugodnem paketu. Ni pa to nek presežek, kot ga nekateri hočejo prikazati, samo v tem je point.

Dobro sem vedel da pretiravajo taki in njim podobni, zdaj pač kot lastnik želim sliko o TSI in VW prikazati na bolj realen, kritičen način, še enkrat pa poudarjam da se zavedam, da imajo vsi avtomobili napake.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 So dec 11, 2010 9:33 pm

Dobro sem vedel da pretiravajo taki in njim podobni, zdaj pač kot lastnik želim sliko o TSI in VW prikazati na bolj realen, kritičen način

Ne ne prijatelj moj ti že pošteno pretiravaš. :twisted:

lp

Uporabniški avatar
mifek
Novinec

Napisal/-a mifek So dec 11, 2010 9:36 pm

varčnost? jaz imam po treh dneh vožnje povrečno porabo 5.8l kar se mi zdi zelo malo..pospeški in odzivnost so pa odlični tako da nimam kaj reči glede tega...edino kar me malo moti je čuden zvok motorja pri pospešuvanja ampak tu dela svoje majna prostornina...

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 9:40 pm

mifek je napisal/-a:varčnost? jaz imam po treh dneh vožnje povrečno porabo 5.8l kar se mi zdi zelo malo..pospeški in odzivnost so pa odlični tako da nimam kaj reči glede tega...edino kar me malo moti je čuden zvok motorja pri pospešuvanja ampak tu dela svoje majna prostornina...

Oprosti, ampak a se ti skoz vozis v hrib navzdol? Moja poraba za prvi tank je bila 6,1, za drugi 6,4 ampak to z voznjo, pri kateri bi moj prejšni bencinar porabil isto ali še kak deci manj, pa ni noben TSI ali kaj podobnega.

@King1, ne pretiravam, pretiravajo nekateri lastnik avtomobilov ki imajo pri "dinamični vožnji " porabo 6 ipd...dinamična vožnja ni pretikanje pri 2500 obratih...

pa tudi glede ostalih stvari ne pretiravam, dobro me poznaš in veš da nisem tako občutljiv..samo od avta pričakujem da dela, zato sem pa kupil NOV avto, ne pa kake stare kripe

Uporabniški avatar
mifek
Novinec

Napisal/-a mifek So dec 11, 2010 9:45 pm

vozim se normalno prestavljam med 2.5 in 3 tisoč obrati in je to to..sicer pa 6.4 tudi ni nevem kaka poraba. naprimer od očeta clio 1.4 100KM ima porabo 7.5 na 100km pa se pelje napram TSI dosti slabše! tak da moji prvi občutki so odlični pa sem prestopil iz honde na VW če ti to kaj pove seveda!

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 9:49 pm

.

mifek je napisal/-a:vozim se normalno prestavljam med 2.5 in 3 tisoč obrati in je to to..sicer pa 6.4 tudi ni nevem kaka poraba. naprimer od očeta clio 1.4 100KM ima porabo 7.5 na 100km pa se pelje napram TSI dosti slabše! tak da moji prvi občutki so odlični pa sem prestopil iz honde na VW če ti to kaj pove seveda!

To da si šel s honde ( ne vem katere sicer ) na VW mi ne pove nič, oboji ste nagnjeni k pretiranem poveličevanju svoje znamke :D

A to je tanov clio? Prejšni model je imel v naši lasti ( 55kkm ) povprečno 6,6, večinoma meste vožnje brez da bi kdorkoli količkaj pazil na porabo, TSI ima po mestu porabo krepko čez 7 ob nežni vožnji ( utekavanje ), prav tako corsa 1.4 tp, poraba na relacije ob vožnj, kot jo imam trenutno s tem polotom je bila za kak liter manjša kot pri polotu, pa imata približno isto težo oba avta, toliko o "superiornosti" tega TSI

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So dec 11, 2010 9:53 pm

kupu bi si avto... :lol: :lol: :lol:
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 9:57 pm

IcEm4n je napisal/-a:kupu bi si avto... :lol: :lol: :lol:

j*** se =P :mrgreen:

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz So dec 11, 2010 10:15 pm

Uau, enak spisek opreme kot pri naročenem sestrinem polotu, vendar druga barva. Ja, dobavni rok je bil kar kratek, sestra je avto naročila v ponedeljek 6.12.2010, predviden rok dobave pa je marec 2011. Baje za praznike tovarna 14 dni ne dela?

Veliko varnih kilometrov želim!
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

Uporabniški avatar
mifek
Novinec

Napisal/-a mifek So dec 11, 2010 10:54 pm

speedfreak je napisal/-a:.

mifek je napisal/-a:vozim se normalno prestavljam med 2.5 in 3 tisoč obrati in je to to..sicer pa 6.4 tudi ni nevem kaka poraba. naprimer od očeta clio 1.4 100KM ima porabo 7.5 na 100km pa se pelje napram TSI dosti slabše! tak da moji prvi občutki so odlični pa sem prestopil iz honde na VW če ti to kaj pove seveda!

To da si šel s honde ( ne vem katere sicer ) na VW mi ne pove nič, oboji ste nagnjeni k pretiranem poveličevanju svoje znamke :D

A to je tanov clio? Prejšni model je imel v naši lasti ( 55kkm ) povprečno 6,6, večinoma meste vožnje brez da bi kdorkoli količkaj pazil na porabo, TSI ima po mestu porabo krepko čez 7 ob nežni vožnji ( utekavanje ), prav tako corsa 1.4 tp, poraba na relacije ob vožnj, kot jo imam trenutno s tem polotom je bila za kak liter manjša kot pri polotu, pa imata približno isto težo oba avta, toliko o "superiornosti" tega TSI

nov clio ja...no papustmo zdaj to vsak ima svoje mnenje!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So dec 11, 2010 11:19 pm

Luštkan avto,a pri teh novih modeli tako VW,SEAT... in še nekateri me moti ta puščoba v notranjosti.Ti novi modeli so lih tako skor kot bi golfa 3 pogledal..
Ne rečem sej tipke so smiselno in funkcionalno razporejene ampak vseeno VW koncernu manjka malo umetniške žilice v notranjosti.No mogoče je to samo stvar mojega okusa,
Drugače pa lepa barva in ti hkrati želim veliko srečnih kilometrov.
Lp
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Ne dec 12, 2010 4:47 am

mifek je napisal/-a:DODATNA OPREMA:
- brez oznake modela in motorja na zadku

to pa je dodatna oprema ja :))

drugače pa posebna barva, samo meni nepotegne

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Ne dec 12, 2010 1:49 pm

Zelo lep polo :) Tudi barva je zanimiva, ker ni vsakdanja črno bela kot so zdaj skoraj vsi. Res je lep pa tudi opremo si tapravo izbral ;). Samo nekaj me zanima a xenon se sploh da vzet pod dodatno opremo pri tem polu? Pa zakaj si je ti nisi vzel, samo vprašam da ne boš kaj narobe razumel ;) Aja pa daj še kkšno sliko letnih litk :D

LP

Uporabniški avatar
mifek
Novinec

Napisal/-a mifek Ne dec 12, 2010 1:51 pm

xeon se da dobit:D cena 700€ tam nekje, to je tud razlog zakaj ga nisem vzel...

LP
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost