croma_man je napisal/-a:koda barve, ime, karkoli?
croma_man je napisal/-a:koda barve, ime, karkoli?
Kukec je napisal/-a:Si danes šel parkirat v cela park okrog pol 11? Barva in avto nasploh je prav lep v živo.
TomyBoy2 je napisal/-a:Pa ET bi lahko naročil bistveno večji ne po TUV-. So kolesa kar precej na noter... Pismo bi ga moral tebi BoneS dat v roke, da bi ga popedenal malo zunaj, sem očitno čisto ven padu, oziroma sploh nisem bil not....![]()
![]()
TomyBoy2 je napisal/-a: Kaj bo šele delal z RSR-jevimi 195 KM 430 Nm.
Glede slik, pa moram najti primerno lokacijo, da bodo slike na nekem nivoju.
TomyBoy2 je napisal/-a:Čeprav, ko se enkrat navadiš, pa res malo pogrešaš tisto sedmo brzino, sploh na avtocesti.
peroRS je napisal/-a:
Pa še večji užitek je pri DSG-ju, ko se ti približa kakšen BMW in blenda, pa samo dvakrat klikneš "minus" prestavno ročico na volanu, gasa in BMW-ja ni več![]()
GrEgEcN95 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:
Pa še večji užitek je pri DSG-ju, ko se ti približa kakšen BMW in blenda, pa samo dvakrat klikneš "minus" prestavno ročico na volanu, gasa in BMW-ja ni več![]()
Podpis
FLINK je napisal/-a:GrEgEcN95 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:
Podpis
Pol pa se on pohodi, ti pa zavijes na odstavni pas in razmisljas, kako mas majhnega![]()
FLINK je napisal/-a:GrEgEcN95 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:
Podpis
Pol pa se on pohodi, ti pa zavijes na odstavni pas in razmisljas, kako mas majhnega![]()
simply je napisal/-a:Pazi, da se ne zafrkneš in bo zadaj 335d oz. 335i.
TomyBoy2 je napisal/-a:Ja sej manjši ET, sem pozabil popravit. Bom pogledal za barvo, če bo rabil.
Drugače pa tale 6 stopenjski DSG ima kar veliko tolerance, kar se tiče navora. 380 Nm je bila recimo pred šestimi leti že rizična meja, vsaj tako se je mislilo.![]()
Sedaj, kot sem zasledil na različnih VW forumih, čipajo GTI-je V-ke tudi na 480nm z stock DSG-jem.
HaMzO je napisal/-a:TomyBoy2 je napisal/-a:Ja sej manjši ET, sem pozabil popravit. Bom pogledal za barvo, če bo rabil.
Drugače pa tale 6 stopenjski DSG ima kar veliko tolerance, kar se tiče navora. 380 Nm je bila recimo pred šestimi leti že rizična meja, vsaj tako se je mislilo.![]()
Sedaj, kot sem zasledil na različnih VW forumih, čipajo GTI-je V-ke tudi na 480nm z stock DSG-jem.
da te popravim z samim čipom to NI MOGOČE
seveda se da vozit DSG na 500hp oziroma slabih 600nM, celo dirkajo z tem menjalnikom, samo orginalna sklopka nezdrži tega navora, še ED30 čipan na 320hp oz tam okoli 420navora nezdrži prav dolgo... za tako željo je treba menjat ene ojačene obročke oz prestave v DSG menjalniku, če se že to dela je fajn tudi zaporo vstavit in si že na skromnih 7000€![]()
drugače pa lep sharan zanimiva barva
peroRS je napisal/-a:ON: @TomyBoy2: a ste vzeli 7 sedežev? Sem probal pri novi Alhambri in se mi zelo dopade, kako se enostavno pospravijo in imaš ravno dno prtljažnika, ki je super za prevoz večjih stvari
BoneS je napisal/-a:Platisca pusti vsaj v zimskem casu taksna, kot so (mislim na ET). Komot lah das gor vecje platisce z manjism ET-jem. Ampak pozimi bos preklinjal vse bogove (kot jaz), ker mi zarad platisc z manjism ET-jem od "tovarniskega" peska cel zadnji konec vozila
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov