CheFF je napisal/-a:Navadna bosch črpalka je, se pravi gre not castrol txt 5w-40
King1 je napisal/-a:@tosmjst: Z barvami pa je tako: 90km ( cel srebrn napis ), 110km ( rdeči i ), 115km ( rdeči d in i ), in 150km ( vse rdeče), kasneje pa mislim, da so bili še 101km (d in i rdeča), 130km ( isto d in i rdeča), mislim, da je bilo od letnika odvisno ( ne me držat za besedo, ker točno se ne spomnim.). In pa, da ne pozabim zadnjega, ( 105km), ki je 1.9 tdi-je tudi odpeljal v večni pokoj. Zaslužili so si ga.
Mislim, da danes ne moreš več dobiti 1.9 tdi-ja. Ali pač kakšnega iz zaloge pri škodi. Ne vem.
lp
~toMmy~ je napisal/-a:
Manjši popravek, 101KM ima samo I rdeč.
el_diablo je napisal/-a:CheFF je napisal/-a:Navadna bosch črpalka je, se pravi gre not castrol txt 5w-40
si prepričan? mislim da imaš PD motor
peroRS je napisal/-a:Dober stroj. Veliko opreme, pa super motor (varčen in zmogljiv).
Moji nasveti:
-poliranje
-kemično čiščenje notranjosti (sedeži so kar orng umazani)
-čiščenje motornega prostora (plastike se morajo svetit)
-čipanje, da ne bo TDI napis zastonj gor![]()
Toliko zaenkrat.
lp
el_diablo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:
Manjši popravek, 101KM ima samo I rdeč.
ne bo držalo,tile motorji so tud z dvema rdečima,torej I in tudi DI
~toMmy~ je napisal/-a:
Zanimivo, naš Passat ima TDI.
CheFF je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Dober stroj. Veliko opreme, pa super motor (varčen in zmogljiv).
Moji nasveti:
-poliranje
-kemično čiščenje notranjosti (sedeži so kar orng umazani)
-čiščenje motornega prostora (plastike se morajo svetit)
-čipanje, da ne bo TDI napis zastonj gor![]()
Toliko zaenkrat.
lp
Ja res je varčen, glede na moj stil vožnje mi pije cca. 6l prejšni avto mi je pa pil 10-12l![]()
Ja poliranja pa je resnično potreben, poliral pa ga bom ko bo malce bolj toplo, motor je že očiščen, čipanje pa ko bom mel 300€ odveč, ker moram prvo najnujnejše zadeve porihtat.
Kje v Mb je dobra in poceni čistilnica za globinsko?
EDIT: servis sem že naredil, nalil pa sem castrol txt 5w-40, dolil sem tudi flaško aditiva za gorivo
peroRS je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:
Zanimivo, naš Passat ima TDI.
Tudi na avtonetu imajo eni TDI, drugi pa TDI (čeprav gledaš isti letnik in vsi facelift).
Nekateri imajo celo črke srebrne.![]()
Kakšna oznaka je pa na motorju?
Sorry za off-topic
DrinY je napisal/-a:Kirga aditiva? A proti zmrzovanju? Al za kako čiščenje? Kolker vem se ne priporiča takšne zvarke lit v tank![]()
![]()
Popravi me, če se motim. A nimajo po letniku 2006 (mislim da) 90 in 105 konjski oba oznako samo "TDI" ?~toMmy~ je napisal/-a:Pri zadnji generaciji (Golf V) pa pomeni "TDI" 90KM, "1.9 TDI" pa 105. Pri 6ki je "TDI" v začetku bila začasna 2.0 110KM... vglavnem cela zmeda.
MyWay! je napisal/-a:Popravi me, če se motim. A nimajo po letniku 2006 (mislim da) 90 in 105 konjski oba oznako samo "TDI" ?~toMmy~ je napisal/-a:Pri zadnji generaciji (Golf V) pa pomeni "TDI" 90KM, "1.9 TDI" pa 105. Pri 6ki je "TDI" v začetku bila začasna 2.0 110KM... vglavnem cela zmeda.
CheFF je napisal/-a:S katerimi zgleda boljše?
http://www.shrani.si/f/1s/Ik/1d9oTBNr/dsc019922.jpg
http://www.shrani.si/f/2W/fU/4Oan3JNM/dsc0199as.jpg
Meni se zdi, da bi one z robom zgledale premajhne?
TO pa je tufak tufak opcija za one z robom
http://www.shrani.si/f/1d/0/28Kx5RB7/dsc0199asgrem.jpg
PS: se opravičujem, da slike niso pomanjšane
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 35 gostov