Lep avtek. Z torzijo bo veselje, ponavadi ko eno stran spraviš narazn pa še druga 2x bolj j**e.
Megane Coupe 1.6 je napisal/-a:astragsi je napisal/-a:Megane Coupe 1.6 je napisal/-a:Lep Coupe, zanima me kok je poraba tega 16v, ker jaz imam istega samo ni 16v ampak 1.6 navaden
poraba je nekje od 6.5 pa do 7.3 mi pride
to pa skor da ti ne vrjemem, ker bi pri mojem bila poraba pol 5l zdj je pa 8l. nwm ce se motim...?
Kegl je napisal/-a:pomanjšaj slike...
astragsi je napisal/-a:Kegl je napisal/-a:pomanjšaj slike...
zrihtano
cky2k je napisal/-a:to je to samo felgne mu še falijo
crxdelsol je napisal/-a:Vedno ko vidim kakega z alu felnami ma zadaj čudno not pomaknjene, glej da boš kupo pravi ET da nebo stal ko pič**
north789 je napisal/-a:Ta torzija je fajn tut pr katrc jo spustiš za šalo...
astragsi je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Vedno ko vidim kakega z alu felnami ma zadaj čudno not pomaknjene, glej da boš kupo pravi ET da nebo stal ko pič**bo vse lepo z robom blatnika šlo
ce ne pa distancniki
17ke pa morem se izbrat katere bi fajn pasale gor
207sport je napisal/-a:lep avtoček! velik varnih km! pa OBVEZNO tisto tubo z čem drugim prvež! kak pleten trak kot so naprimer pasi... k glih ne zgleda če je tko
Doche je napisal/-a:astragsi je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Vedno ko vidim kakega z alu felnami ma zadaj čudno not pomaknjene, glej da boš kupo pravi ET da nebo stal ko pič**bo vse lepo z robom blatnika šlo
ce ne pa distancniki
17ke pa morem se izbrat katere bi fajn pasale gor
Upam da o drugih kot o teh ne razmišljaš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov