No drugače pa luštna in lepa stvarca. Samo mal ga "dol butn", da ne bo tako velikih lukenj med gumo in blatnikom,
Galantfrik je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Res je luštn, pa barva mi je ful všeč za žensko...![]()
Jah - je tak res ženski avtek. Prov luštkan :P
Aja - še nekej sem vas hotu vprašat banda. A mogoče kdo ve kje naj najdem TUV za tale Rial platišča? Sem malo iskal na njihovem page-u pa nisem najdu![]()
Al sm kilav al sem pa premal pozorno iskal...
Galantfrik je napisal/-a:Aja - še nekej sem vas hotu vprašat banda. A mogoče kdo ve kje naj najdem TUV za tale Rial platišča? Sem malo iskal na njihovem page-u pa nisem najdu![]()
Road Runn3r je napisal/-a:Galantfrik je napisal/-a:Aja - še nekej sem vas hotu vprašat banda. A mogoče kdo ve kje naj najdem TUV za tale Rial platišča? Sem malo iskal na njihovem page-u pa nisem najdu![]()
http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/rial/fr_montage.pl?lang=2&PKWNr=03B0&pkwMarke=Mitsubishi&pkwModell=Colt/Lancer&Bild=micocjo&BildText=
Wheel reportexpertise. Dimenzija gume pa mislim da je tudi 195/50 mal prever.
super98 je napisal/-a:A se sam men zdi da je na sliki spredn desn blatnik drugačna niansa zelene k vrata?
Men tut les nekak ne sede!
Bejba se bo spet vozila pol miljona...tele mašince kr delajo!!!
maddog je napisal/-a:<- mam protona , kar pa je tak isto ko mitsubishi ;P
clio (proton_freak) je napisal/-a:Gapson saj ga lahko naredimo!Daj se zvečer slišimo pa si naloži MSN pa se bomo kaj pametnega zmenil!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov