dejan84 je napisal/-a:Kolega prodaja originalno 2din barvno navigacijo iz svoje gt-jke, če bi te slučajn zanimal. Pa originalno bose ozvočenje ma tud
deejc je napisal/-a:No da povem nekaj glede tega,kak vsi sprašujete da sem avto kupil pri Šerbineku.Avto sem pri Šerbineku dal samo barvat ter kemično počistit,ker se je prej kadilo v avtu in sem si dal kr kemično počistit,pa še brat dela tam.Avto ni bil kupljen pri Šerbineku da se to razjasni,ampak v Ljubljani.To je ena stvar...
nevermind je napisal/-a:deejc je napisal/-a:No da povem nekaj glede tega,kak vsi sprašujete da sem avto kupil pri Šerbineku.Avto sem pri Šerbineku dal samo barvat ter kemično počistit,ker se je prej kadilo v avtu in sem si dal kr kemično počistit,pa še brat dela tam.Avto ni bil kupljen pri Šerbineku da se to razjasni,ampak v Ljubljani.To je ena stvar...
A lahko prosim napišeš kje si kupil avto? Ker se mi zdi, da sem ga enkrat zasledil na netu.
deejc je napisal/-a:Avto Grosuplje.
nevermind je napisal/-a:deejc je napisal/-a:Avto Grosuplje.
crxdelsol je napisal/-a:Napiši avto grosuplje v iskalnik ALI pa ne da boš lepše spal.
B|ind je napisal/-a:Navadi se da za večino ljudi tukaj gor je vsaka Alfa iz interneta krš s 500 000km
B|ind je napisal/-a:Navadi se da za večino ljudi tukaj gor je vsaka Alfa iz interneta krš s 500 000km
tadej92 je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Navadi se da za večino ljudi tukaj gor je vsaka Alfa iz interneta krš s 500 000km
sploh ni res, ampak če bi samo v google napisal avto grosuplje sem prepričan da tam avta nebi kupil. ali pa mariborski šerbinek, saj sta tu nekje.
scirocco12 je napisal/-a:Glej, ne se sekirat glede komentarjev glede avto hiše. Avto si kupil, ga furaš, z njim nimaš problemov in si sam super zadovoljen in to je to.
Pa še nekaj, nobena avto hiša ni "čista" vsaka ima kako slabo stran, tako, da če hočeš dobiti dober rabljen avto moraš imeti poleg vsega še VELIKO SREČE. Očitno si jo ti imel.
Veliko užitkov v vožnji in nalimaj še kakšno fotko, tudi notranjost. Avto je![]()
Lep dan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov