Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Re: Alfa Romeo GT by deejc

Napisal/-a crxdelsol To mar 29, 2011 7:59 pm

Hud avto spredaj, rit pa ko fiat coupe.

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist To mar 29, 2011 10:16 pm

Lepa alfica, glede zadka mogoče res malo prazna deluje. Mi pa zelo lepo deluje črna streha na tej rdeči barvi, res dobro.

Človek pač ni poučen o alfah , je pač kupil lepo alfo pa še se ne spozna kaj dost o alfah njenih izvedbah ter motorjih. :D Glede prevozenih km pa nevem zakaj se tolk obremenjujete eni, če koga moti, da so zbiti pa si naj gre po nov avto.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc To mar 29, 2011 10:35 pm

No da povem nekaj glede tega,kak vsi sprašujete da sem avto kupil pri Šerbineku.Avto sem pri Šerbineku dal samo barvat ter kemično počistit,ker se je prej kadilo v avtu in sem si dal kr kemično počistit,pa še brat dela tam.Avto ni bil kupljen pri Šerbineku da se to razjasni,ampak v Ljubljani.To je ena stvar...

Hvala vsem za pohvale,graje ipd...Sprejmem tudi to o podučevanja o GTA in ostalo,ker priznam da pač nisem neke podučen o alfah in ostalo,se zahvaljujem tudi za to!!

Blind,sej sem zato tudi tebi napisal da sem potencialni kupec za tvoje felne,ker to pa vem da se zelo težko dobijo ( razen novih,za katere mi je na Avto Petrovčič rekel 1200€ in pa ker sem študent,je pa to prevelik zalogaj).Tako da če jih boš tako prodajal,mi prosim javi.Za sprednje luči,namen imam samo luči z lečo in navadne žarnice noter brez bilokakšnega ksenona,ker se ne igra rad z zakonom( dovolj ostalih stvari z njim...),tako da brez ksenona.Sem pa prebral celotno tvojo temo( barva avta mi je VAU!) in tudi to glede ksenona,no way...

Bom naložil slike od iz večje razdalje od zadaj in potem ocenite,meni osebno na daleč zgleda čisto drugače kot na sliki.

Sem pa imel včeraj majhno neprijetnost,ko se mi je en,ki sem mu bil v mrtvem kotu, zaletel-naslonil na sprednji blatnik in felno,tako da mi je poškodoval blatnik in felno.
Sem pa si danes nagledal en 2DIN avtoradio in če bo šlo vse skozi,bom ga čez kaki teden že montiral.

Glede parking senzorjev...Zelo fajn bi blo če bi jih imel,ampak sem se navadil že da jih pri prejšnjem avtu nisem imel pa je imel platneno streho-plastična šipa, pa sem se navadil,samo na začetku me je zajebavalo...

To,da so kilometri zbiti,to nemoreš bit čisto ziher pri nakupu rabljenega vozila,samo če novega kupiš.In kot sem že rekel,dokler mi bo avto služil kot mora mi je malo mar za to,če so kilometri zbiti ali ne,itak sem takojob nakupu naredil velik servis in vse potrebno.
Zadnjič spremenil deejc, dne To mar 29, 2011 11:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To mar 29, 2011 10:43 pm

Kolega prodaja originalno 2din barvno navigacijo iz svoje gt-jke, če bi te slučajn zanimal. Pa originalno bose ozvočenje ma tud ;)
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc To mar 29, 2011 11:04 pm

dejan84 je napisal/-a:Kolega prodaja originalno 2din barvno navigacijo iz svoje gt-jke, če bi te slučajn zanimal. Pa originalno bose ozvočenje ma tud ;)

Za kakšno ceno pa prodaja navi če veš? Pa če lahko povprašaš za ceno,ker sem prvotno gledal tud za kaj takšnega,pa nisem nič kaj našel...

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To mar 29, 2011 11:13 pm

Maš pm.
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To mar 29, 2011 11:44 pm

deejc je napisal/-a:No da povem nekaj glede tega,kak vsi sprašujete da sem avto kupil pri Šerbineku.Avto sem pri Šerbineku dal samo barvat ter kemično počistit,ker se je prej kadilo v avtu in sem si dal kr kemično počistit,pa še brat dela tam.Avto ni bil kupljen pri Šerbineku da se to razjasni,ampak v Ljubljani.To je ena stvar...

A lahko prosim napišeš kje si kupil avto? Ker se mi zdi, da sem ga enkrat zasledil na netu.

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc To mar 29, 2011 11:49 pm

nevermind je napisal/-a:
deejc je napisal/-a:No da povem nekaj glede tega,kak vsi sprašujete da sem avto kupil pri Šerbineku.Avto sem pri Šerbineku dal samo barvat ter kemično počistit,ker se je prej kadilo v avtu in sem si dal kr kemično počistit,pa še brat dela tam.Avto ni bil kupljen pri Šerbineku da se to razjasni,ampak v Ljubljani.To je ena stvar...

A lahko prosim napišeš kje si kupil avto? Ker se mi zdi, da sem ga enkrat zasledil na netu.

Avto Grosuplje. Sem imel kar nekaj težav zaradi prikrite napake ( desna prema vilice je bila hin ),ampak se je potem doseglo da se je popravlo na njihovo kritje.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Sr mar 30, 2011 12:00 am

deejc je napisal/-a:Avto Grosuplje.

:)

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Sr mar 30, 2011 12:05 am

nevermind je napisal/-a:
deejc je napisal/-a:Avto Grosuplje.

:)

?

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Sr mar 30, 2011 12:16 am

Napiši avto grosuplje v iskalnik ALI pa ne da boš lepše spal.

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Sr mar 30, 2011 12:37 am

crxdelsol je napisal/-a:Napiši avto grosuplje v iskalnik ALI pa ne da boš lepše spal.

Mislim da bom kr normalno spal...Sem že to vedel prej da sem se nekoliko naj****,ampak kot pri vsem,je tudi tukaj nekaj slabosti in dobrih plati zgodb.Eni so dobili odlično eni pa ološ,tako je tudi pri večini avtohiš( ne pri vseh,VEČINI da nebo kaj narobe mišljeno ).Sej kot pravim,jaz sem trenutno zadovoljen in nimam nobenih težav,za km vem da so nazaj zavrteni že od začetka,hibo ki sem jo imel se je porihtala,tak da nimam težav.Morem pa priznat,da ti pa kaj popravijo se pa je treba fajn potrudit.Jaz npr. sem si zrihtal,da jim je odvetnik( družinski prijatelj ) poslal dopis za hibo in so kar hitro porihtali.
Sicer pa tak je,dandanes kupit ODLIČEN 7 let star avto je LOTERIJA,pa če kupiš pri avto grosuplje,avto kamnica ipd. nvm katere avtohiše so še vse ali pa od fizične osebe...Recimo v Mariboru,vem da dela Avto Petovia,Avtocenter Šerbinek in par drugih tako,da kupujejo razbite avtomobile in jih skup spocajo,tudi že iz 2 avtov so naredili 1...
Aja pa še to,avto je bil uvožen leta 2007,tako da močno dvomim da so ga oni uvozli v Slovenijo.
Če mi nebi € bli problem,bi tako ali tako kupil novega,ampak so mi,žal.
LP

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr mar 30, 2011 5:33 am

Navadi se da za večino ljudi tukaj gor je vsaka Alfa iz interneta krš s 500 000km :)

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Sr mar 30, 2011 9:04 am

B|ind je napisal/-a:Navadi se da za večino ljudi tukaj gor je vsaka Alfa iz interneta krš s 500 000km :)

Sem opazil ja :S ... Ampak sej že nasploh sem opazil da večina folka govori glede kvalitete alf,pa alf sploh nimajo in jih kritizirajo.

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Sr mar 30, 2011 10:01 am

B|ind je napisal/-a:Navadi se da za večino ljudi tukaj gor je vsaka Alfa iz interneta krš s 500 000km :)

sploh ni res, ampak če bi samo v google napisal avto grosuplje sem prepričan da tam avta nebi kupil. ali pa mariborski šerbinek, saj sta tu nekje.

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Sr mar 30, 2011 1:08 pm

tadej92 je napisal/-a:

sploh ni res, ampak če bi samo v google napisal avto grosuplje sem prepričan da tam avta nebi kupil. ali pa mariborski šerbinek, saj sta tu nekje.

Če bi za vsako avtotrgovino to pregledoval,potem bi gledal še samo nove avte in ne rabljenih.Sej je pa za vsako avtotrgovino nekaj za pripomnit.Nena hvalim pa ščitim nobene avtotrgovine,samo potem mi pa pri enem avtu zagotovi,da bo delal 2-3-4 leta brez težav....

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Sr mar 30, 2011 2:48 pm

noben ti tega zagotovila nemore dat, ker že o novih avtih beremo da so bili štrihani pa majo še praktično 0 km(poškodbe med transportom, divjaki v luki koper itd.), pa vseeno če že daš tolko keša za avto(če si študent in si si za avto zaslužil po pošteni poti) bi vsaj jaz izbiral bolj preverjene avtohiše oziroma posameznike, ki je nategnilo vsaj procentualno manj folka. No, če pa avto dela tak kot ti hočeš, in si ti zadovoljen pa tak super :P

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Sr mar 30, 2011 3:07 pm

glede avtohiš je tako ,da so vse nekje tam tam, nobena ni biser, in vse prodajajo razbite in popravljene avtomobili in z zbitimi kilometri, se pa tut zgodi, da kdo k njim pripelje dober avto z realnimi km. Je dobro da imaš koga tam poznanega, pol lahko zagotovo dobiš dober avto, drgače pa je loterija tako kot pa pri fizični osebi.
Alfa romeo 147

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Sr mar 30, 2011 3:25 pm

Glej, ne se sekirat glede komentarjev glede avto hiše. Avto si kupil, ga furaš, z njim nimaš problemov in si sam super zadovoljen in to je to.

Pa še nekaj, nobena avto hiša ni "čista" vsaka ima kako slabo stran, tako, da če hočeš dobiti dober rabljen avto moraš imeti poleg vsega še VELIKO SREČE. Očitno si jo ti imel.

Veliko užitkov v vožnji in nalimaj še kakšno fotko, tudi notranjost. Avto je :bow

Lep dan

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Sr mar 30, 2011 3:41 pm

scirocco12 je napisal/-a:Glej, ne se sekirat glede komentarjev glede avto hiše. Avto si kupil, ga furaš, z njim nimaš problemov in si sam super zadovoljen in to je to.

Pa še nekaj, nobena avto hiša ni "čista" vsaka ima kako slabo stran, tako, da če hočeš dobiti dober rabljen avto moraš imeti poleg vsega še VELIKO SREČE. Očitno si jo ti imel.

Veliko užitkov v vožnji in nalimaj še kakšno fotko, tudi notranjost. Avto je :bow

Lep dan

ja sej to pravim,jaz sem zadovoljen in nimam nobenih težav.

Uživam čisto vsakič ko se vsedem v avto,bom pa še nalimal kao sliko notranjosti.Danes morem poklicati za navi od GT-jke pa boose ozvočenje,ki ga moja drugače nima.Upam da uspem kupit in namontirat.

LP
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov