Čestitke za odličn nakup!

R 34 GT-R je napisal/-a:Čestitke ob nakupuOnce Ford always Ford
![]()
Menju službo al kako?
Še imidž kake Provide uživaš pomoje hehe
@pskoda, avto je 8 let star...
Brain Damage je napisal/-a:pskoda: Ne bluzi neumosti. Dotični model Recarota je vrhunski. Takšni so bili tudi v Focusu ST170, Audiju S3, S4, S6,.. In v tega mondeota sedejo kot uliti.
Čestitke za odličn nakup!
MaRko81 je napisal/-a:...se opravičujem ker smetim temo, ampak zakaj so slike odrezane? ...al se pa sam men zdi da je takoDrugač pa lep avto
pskoda je napisal/-a:Saj nima veze in bom raje nehal bluzit
gofra je napisal/-a:
Kar se Provide tice - ob cesti mi patrulje mahajo v pozdrav, na AC, pa si ob dohitevanju marsikak avto potem nenadoma premisli - ne, ni hec
pskoda je napisal/-a:Slicker je napisal/-a:kok to pije če smem prašat? mi je všeč brutalen izgled.
pskoda: recaro je še kj druzga kukr samo školjka v opc.
Recimo reno clio ali megan, navadni (športni) vs recaro (z doplačilom) se lepo vidi razlika
In tale ST si bi lahko privoščil malo boljše "recarote"
Če smo že pri opcjih tudi astra nima bokve kakšne hude recarote (če ne še slabše kot ford)
xandrej je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Slicker je napisal/-a:kok to pije če smem prašat? mi je všeč brutalen izgled.
pskoda: recaro je še kj druzga kukr samo školjka v opc.
Recimo reno clio ali megan, navadni (športni) vs recaro (z doplačilom) se lepo vidi razlika
In tale ST si bi lahko privoščil malo boljše "recarote"
Če smo že pri opcjih tudi astra nima bokve kakšne hude recarote (če ne še slabše kot ford)
To je poslovna limuzina z malo športnim pridihom ni to clio al pa uno...
Čestitke za nakup!
Lep voz.
se vedno pa upam stavit da marsikaksnega mulcka s hothatchom v njem peljem scat :P
pelje se bolje kot marsikaj na videz bolj popranega
Spasky je napisal/-a:Všečna, diskretna in hitra limuzina.
Je pa bil, če je pravi, avto večkrat viden na tvoji bivši delovni lokaciji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov