gecco je napisal/-a:Kar glej še ebay, se najde dobra in pocen roba. Sem dobil original alfa 18'' gor, so se zlicitirale za mal pod 600€ z gumami in prevozom.
TI pa ja...cena kr precej naraste ponavad pri koncu licitacije, pa še ne morš jih homologirat na svojo 159...boš moral za homologacijo kake druge 19'' dobit.
Slika sredinske konzole pa kot bi svojo Alfico gledou...jst mam tut vedno te čigumije na sredini

Hm, zkaj pa nemorm TI feltn homologirat na svojo? ni mi jasn lihk
![Zasuk :]](./images/smilies/icon_avtomobilizem_com_zasuk.gif)
glede na to da jih proizvaja AR pa jih hočm dt na AR auto ..
Neki glede tega, prejšn tedn sm pa v zagrebu vidu 159ko k je mela zadi na prtlažniku Ti oznako, Ti feltne itd notr z usnjm z dvojnim izpuhom kokr ga ma recimo 2.4jtdm, pa brembo? zavorami, se mi zdi da majo te zavore Alfe katere majo mau več pod pokrovom, sam srčk je biu pa dizl? niso Ti samo bencinarji al je to kokr pri bmwju m - optic?
Haha, ja treba met čigumije skoz v autu!

BoneS je napisal/-a:Glede okvar je pac tako, da ni nujno, da se kvarijo samo alfe. In ze dolgo ni vec alfa "kraljica odstavnih pasov", kot je to nekoc res veljalo.
Se dosti vozim po AC, pa vidim vse vec parkiranih VAG-ov. Zal je tako, da so novejsi avti narejeni tako, da se "prezivijo" servisi.
Nekoc sem vozil renaulta-tam sem menjal vse vzigalne tuljave po 3x, use kolesne lezaje vsaj po 2x, jermenica mi je razpadla pri 112000km. Kokr sem prisel na servis, so mi rekli, da je to normalno. Nisem vec hotel slisat za renaulta. Pa sem kupil VW. Menju na motorju use zivo. Pa pazim na avte..Tako da opazam, da je res tako, da ce imas nov ali rabljen avto brez vecjih okvar (ki ga redno servisiras), je obcutek podoben glavnemu dobitku na loteriji.
Se opravicujem za off.

Ah nerabš se opravičevt za off, itk si povedu neki konstruktivnga

Hja, jst sam nism neki značkar, je pa točn to kar si reku, če maš auto brez večjih okvar samo redni servisi maš občutk da si zadeu loto

Ja kolega je meu tud 730d - 06 letnik pa mu je šla v enmu letu 2x turbina ( nova, z original servisa ) pa ni nek racer, pač badluck
![Zasuk :]](./images/smilies/icon_avtomobilizem_com_zasuk.gif)