Kalos je napisal/-a:Pa kva ti, vsak teden novo Laguno kupiš al kaj?
speedfreak je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:Pa kva ti, vsak teden novo Laguno kupiš al kaj?
dej ne prbiji, kje si pa ti vidu laguno k zdrži ceu tedn![]()
Kalos je napisal/-a:Pa kva ti, vsak teden novo Laguno kupiš al kaj?
ninjeti je napisal/-a:Lepa lagunapazi jo
nejc1 je napisal/-a:Čestitke za novo pridobitev... Srečno vožnjo!
acid je napisal/-a:Čestitke za novo pridobitev, je pa spet lagunačeprav mi je bla karavanska izvedba dosti lepša in bol praktična amkap ti že veš zakaj si to izbral
drugač pa lepa, želim ti da ti bo karseda dobro služla in s čim manj okvarami.
xsara je napisal/-a:ko boš šel na dopust s familijo se boste pa gnetl al kako?brez zamere, sicer pa zelo lepa laguna in še lepše spolirana, čestitke in varno vožnjo
jack86 je napisal/-a:AAA, zdj pa vidim zakaj...
Si reku da mormo samo hvalt. Lepa, lepa, lepa,..
Hehe, nj ti fajn služi!
Mimogrede, srečanja se ne bom mogu udeležit, edin če prjatu ohcet prestavi na drugo soboto. Sporočim
tdk je napisal/-a:lepa laguna;veliko varnih km!
lp tdk
Patrik_A3 je napisal/-a:opa, pri taablicah se začne...da nebo konc leta bla ta laguna na 18" pa gewindah
Lepo si porihtal prestavno ročico!!
speedfreak je napisal/-a:
Aja ta Laguna je fenomen, med rednimi servisi zdrži z isto turbino.
King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:opa, pri taablicah se začne...da nebo konc leta bla ta laguna na 18" pa gewindah
Pa ne pri meni prijatelj. Jest nisem za te štose.![]()
lp
_furby_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:opa, pri taablicah se začne...da nebo konc leta bla ta laguna na 18" pa gewindah
Pa ne pri meni prijatelj. Jest nisem za te štose.![]()
lp
cez pol leta bo ze taka, kot je bla moja
_furby_ je napisal/-a:
cez pol leta bo ze taka, kot je bla moja
LaMike je napisal/-a:
King luštno zadevico si nabavil. Veliko varnih km!
pskoda je napisal/-a:Mah kakšne 18" vsaj 20"
Dobro si tole trofilUpam, da ti bo dobro in zeloooo dolgo služila (če je ne boš čez nekaj dni prodal)
ps.: zadnji lastnik tega avta je pa zelo hitro šaltal, da je tako zgulil usnje
lisko je napisal/-a:MAh kaj mi bo motor, ki ima še prvo turbinopa 1.9....pod 2.0 ni motor ampak mlinček
BoneS je napisal/-a:Cestitam za smoteren nakup! Naj ti dolgo dobro sluzi. Srecno na cesti
B|ind je napisal/-a:Kake gewinde, dvign jo rajš bo večji štos![]()
Pa še prav ti bo prišla
PIKSNA007 je napisal/-a:Čestitam za novo pridobitev, samo res tut men ni jasn kako greš lahko iz lagune na laguno vedno ponovno? Kaj je fora v tem? A je blo kj hujšga narobe s prejšnima dvema?
LP
Patrik_A3 je napisal/-a:Nimaš kaj tu za razlagat. Postal si mali švercer. Par tisoč kilometrov dol, avto spolirat pa očistit , popravit detajle in dalje lifrat. Servisna pa se tak vedno izgubi. Daj povej mi, kak se že oni piše z bosne, ko mata sklenjeno pogodbo, pa če mi še daš privat telefonsko, da ga še jaz vprašam, mam par avtov za izvoz na jugo, 1 laguno , 2 polota, daewoo nubiro karavan (noče noben zidar v slo, ker ni opel) ...
Hvala ti ded. Pa se slišimo, da se dalje dogovorimo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 41 gostov