Juss11 je napisal/-a:Točno tako punto l.:03 ni tako lux kot ta rajš mam tega montiraš plin in to je to poraba takoj na pol manj![]()
Juss11 je napisal/-a:Je pa videt da je amerikanec z tako kubikažo in konji
Matjazy je napisal/-a:
Škoda le, ker so ti motorji tako švoh.. tole ima kljub V8 zmoglkjivosti nekje na ravni punta 1.2, če se ne motim?
mihaing je napisal/-a:
Glede na to, da živiš in delaš tam kot jaz, me lahko vsaj kdaj pozdraviš. Res je, da imam samo pet metrov dolg avto ampak, da ni koli ne opaziš mojega pozdrava je pa tudi čudno![]()
AgitatoR je napisal/-a:S kje pa si, glede na to da maš ribnško tablco.
cruiser1 je napisal/-a:Juss11 je napisal/-a:Je pa videt da je amerikanec z tako kubikažo in konjiMatjazy je napisal/-a:
Škoda le, ker so ti motorji tako švoh.. tole ima kljub V8 zmoglkjivosti nekje na ravni punta 1.2, če se ne motim?
Fordov motor 4.2l V8 je bil narejen 1980 leta izključno z namenom, da zmanjšajo izpuste emisij. Seveda je šlo vse na račun konjev. Izdelovali so ga samo 2 leti. Kdor si je takrat želel avto z bolj zmogljivo konjenico si je pač kupil kaj drugega. Zato je brezvezno posploševanje, da je to tipičen ameriški avto z veliko kubikaže in malo konji, ker to preprosto ni res. Pa primerjava s puntom 1.2l je tudi bebava! No me prav zanima kdo se bo peljal udobneje in hitreje s štirimi potniki in na ful prižgano klimo? Lastnik punta ali thunderbirda?
Juss11 je napisal/-a:Točno tako punto l.:03 ni tako lux kot ta rajš mam tega montiraš plin in to je to poraba takoj na pol manj![]()
Courage™ je napisal/-a:Daj neki video blinkerov posnemi, to mi je fuuul vsec na amerikanosih...
nevermind je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Daj neki video blinkerov posnemi, to mi je fuuul vsec na amerikanosih...
http://www.youtube.com/user/TransAMGTA1 ... tSCL1vkxyo
Courage™ je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Daj neki video blinkerov posnemi, to mi je fuuul vsec na amerikanosih...
http://www.youtube.com/user/TransAMGTA1 ... tSCL1vkxyo
Ta video sem vido, hvala, ampak mene vseeno zanimajo blinkeri ko blonkajo...Zadaj seveda...
nevermind je napisal/-a:Hahaha sem točno vedel, da se bo en oglasil z konji in prostornino. Samo še manka poraba in vozne lasnosti.
Prebrerite še enkrat. Avto ima pri 1600 RPM 278 Nm navora!
Primerjava s Puntotom 1.2 je tudi ''bosa''Poglejte si opremo in letnik
Matjazy je napisal/-a:Bosa primerjava gor al pa dol. Ko s tem kruzaš z max speed 159km/h gre punto 1.2 pač mimo, pa do 100 kljub V8 mašini tut prej prileze. Tudi navora ni tako ogromno.. če že primerjamo punta, ga ima lahko punto z dizelskim motorjem več.
Seveda je ta avto bolj udoben in bistveo bolj karizmatičen in tudi men je všeč za dol past, ko pa pogledam performanse se pa skoraj zjokam, žal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov