Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

maarkec
Stalni uporabnik

Re: ~~~~VW Jetta Highline 2.0 TDI DSG~~~~

Napisal/-a maarkec So jun 18, 2011 11:56 am

lp

sam sm tud mel v mislih ko sm kupoval oktavio vw jetto, morm reci da super kombinacija , super barva in oprema, kolk evrčkov te je stala

lp

GTI_Mk4
Novinec

Napisal/-a GTI_Mk4 So jun 18, 2011 12:43 pm

:DDD samo to lahko rečem

srečno vožnjo

norc89
Novinec

Napisal/-a norc89 So jun 18, 2011 1:17 pm

:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD Brez besed :)

Uporabniški avatar
domzikales
Novinec

Napisal/-a domzikales So jun 18, 2011 1:18 pm

maarkec je napisal/-a:lp

sam sm tud mel v mislih ko sm kupoval oktavio vw jetto, morm reci da super kombinacija , super barva in oprema, kolk evrčkov te je stala

lp

TomyBoy2 je napisal/-a:Cena po konfiguratorju bliz 27k. O lepem popustu pa žal ne smem govorit.. :ne

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR So jun 18, 2011 1:26 pm

Zgleda ful lepa! Nvm, če je že nisem vidu na cesti ;)
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So jun 18, 2011 2:40 pm

Hvala...
Na cesti sem v teh mesecih srečal mogoče eno ali dve testni, tako da ne vem... Bo tudi ta bolj redkost, kot je scirocco?
Zanimivo je tudi gledat ljudi, ko takole na parkirišču, hodijo malo okli avtomobila pa gledajo in jim ni jasno kakšen model je to, ker nič ne piše zadaj. Pa na bencinski me je že vprašal en?
Jaz jim dam pa hitri kviz, naj se potrudijo in ugibajo kaj bi bil to za en model?. Pa ni varjante, da bi kdo pomislil na Jetto. VW-jaše damo vstran seveda..
Štala je tudi čakalna doba, sedaj pri VW od 6-8 mesecev, nenormalno, tudi za druge model...

~toMmy~ je napisal/-a:O lepoti v primerjavi s Passatom se verjetno kar večina strinja! :D A ma vsaj pri higline opremi pomičen sredinski naslon za roko al je tud fiksen?

Žal ne. Je pa v tej poziciji res malo bolj nazaj pomaknjen, samo ni panike.
O materjalih in ostalih pač špar program posegih, je bilo že tako veliko povedanege in to je pač treba vzeti v zakup, saj je temu primerna tudi cena.
Ampak, vse ostalo pa štima in je na mestu, prav tako vožnja, malo presenečen, saj se proti navadni testni pelje res drugače. Kakšne res veliko razlike, med prej šprotno nastrojenim Scirocco-m, ni za opazit. Ker čvrsto sedi na cesti, ne bo potrebno nebenega Eibacha, kot sem najprej imel v mislih, mi bo hrbtenico spipal... :lol:
Čez 3k do RSR-ja skočimo po 180KS in je to to.

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! So jun 18, 2011 9:20 pm

Zelo lepe fotografije!

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare So jun 18, 2011 9:29 pm

WoooooW, čudovita makina!
Čuvaj jo pa lepo vozi k je itak avto za to narejen.
Pa parkiraj daleč stran od kake gužve na parkingu k veš kako Slovenci pazimo na avte ki so zraven,ja še posebej penziči k vrata prislonijo pa jih še poguncajo gor dol....
lp.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne jun 19, 2011 12:02 am

fare je napisal/-a:WoooooW, čudovita makina!
Čuvaj jo pa lepo vozi k je itak avto za to narejen.
Pa parkiraj daleč stran od kake gužve na parkingu k veš kako Slovenci pazimo na avte ki so zraven,ja še posebej penziči k vrata prislonijo pa jih še poguncajo gor dol....
lp.

Že tega so v narekovaih znanci "zaarali", ko ga bom prodajal. Očitno avtomobile res že preveč čuvam in delam premalo km... :lol:
Kar se tiče parkinga, pa imaš čisto prav in nam je vsem znano kako in kaj. Ga parkiraš na samem daleč stran. Prideš nazaj......... evo ti dva "naserjeta" zraven, okol pa nobenega, samo, da ima zraven ali rabi šablono za parkiranje ali kaj.... :)
Samo za čuda, da potrkam na les in bog ne daj, da me bo sedaj izgovorjeno teplo po glavi, nisem v vseh teh letih imel na avtomobilih niti ene praske ali vdrtine od kakšnih takšnih zadev.
Mogoče zna biti razlog, da, če avto malo bolj pade v oči, je malo drugačen, ljudje bolj pazijo ali kaj, ne vem? Ali je to izklučno sreča, oziroma naklučje?
Če seveda izuzamemo tisto objesnost, faušijo, kjer ti ga namenoma malo poškodujejo.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne jun 19, 2011 3:58 am

"Opaznost" avta po mojih izkušnjah kar vpliva na ravnanje na parkingih. Pri Jetti me moti, da so kljub lepši obliki zunanjosti in notranjosti na nekaterih stvareh (sredinski naslon, držalo za zapiranje vrat, ...) bolj šparali kot pri Golfu. Največja ovira pri takšnem šparanju je seveda Octavia - neposredna konkurenca, čeprav se gre pri Jetti za enega najbolj okusno oblikovanih relativno nizkocenovnih avtov tega koncerna. Res pa VW-jeve nove oblikovalske smernice pri tem modelu dobijo pravi pomen, deluje res do konca skladno.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

buco28
Nov uporabnik

Kraj: ravne na koroškem

Napisal/-a buco28 Ne jun 19, 2011 6:41 am

res lepa ! upam da ti bo lepo služla. srečno vožnjo in veliko varnih km... :vrum

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne jun 19, 2011 7:34 am

relativno nizkocenovnih avtov tega koncerna

Kvaliteta Jettinih materialov v notranjosti je enaka kvaliteti notranjih delov Passata za ameriški trg.

Razlika v izdelavi plastičnih komponent izhaja iz tega, ker je dobavitelj le teh rangiran nižje od EU proizvajalcev.

Tommy : Kako kaj DSG? Spet si na 6st., ki si ga tako pogrešal. Enak feeling kot pri GTI-ju?

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Ne jun 19, 2011 7:51 am

lepa je tale Jetta, če na hitro pogledaš sploh neveš al je Jetta ali Passat ..

neverjetne slike, kot vedno pri tvojih avtih ..

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne jun 19, 2011 10:23 am

simply je napisal/-a:Tommy : Kako kaj DSG? Spet si na 6st., ki si ga tako pogrešal. Enak feeling kot pri GTI-ju?

Malo sem ga pa res. Pri prvi in drugi prestavi deluje nekak bolje, mogoče občutek.
Drugače bi pa tudi 7 prestava prav prišla na avtocesti. Tako da nikoli ni vse v nulo. :D
Vseekakor pa delujeta oba dosti bolj dinamično, vsaj po občutku, napram S-tronic v testnem Audiju za 85k, ki sem ga imel en dan pred tem. Tako da.... 8)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po jun 20, 2011 12:07 pm

Res je lepa. Naj ti služi in veliko varnih kilometrov z njo. ;)

lp

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Po jun 20, 2011 12:18 pm

wow hude slice! avtoček pa itak, velik varnih km! pa da bo skos tko lep:P

geronimo
Nov uporabnik

Napisal/-a geronimo Po jun 20, 2011 12:50 pm

Če bi bila malo širša, bi mi bila celo bolj všeč kot kakšen A4 za bolj normalno ceno, tako pa v živo izgleda preceje ozka in visoka.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po jun 20, 2011 5:28 pm

Včeraj sem te srečal nasproti giga sporta, barva je res huda v resnici, avto pa tudi, za VW seveda :mrgreen: . Srečno vožnjo :idea:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Po jun 20, 2011 5:52 pm

zelo lepa! tako se kupi avto,za razliko od večine slovencev,ki kupijo oskubljen in najšvohnejši model,ampak važno da je nov,zaradi sosedov.

naj ti dolgo in dobro služi :hi
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Po jun 20, 2011 6:33 pm

Hvala, upam, da bo res takšen, kot je sedaj tukaj, šel potem čez čas tudi od hiše...
el_diablo je napisal/-a:ampak važno da je nov,zaradi sosedov.

Tole si pa dober povedal..... :lol:
Sedaj pa že ker živčno gledam, kdaj se bo obrnilo 3.000km. Pismo folk slovenski je vedno bolj glup in neučakan. In z Sharanom in z tem, pismo, vsaka šajterga bi te hotela prehitet, pa voziš čisto normalo, ni mi jasno. Mater za božička peljem še fotrovega po "200 KS".... =P
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov