Kegl je napisal/-a:ejsim je napisal/-a:Super fotke in super avtomobil.
Sicer sem ga imel priliko voziti tudi sam in se lepo pelje, ima dovolj opreme, kakovost izdelave je tudi na kar visokem nivoju, sedeži so kul.. Je pa za tako obliko oz tip vozila, za moje pojme "prešvoh" (= ni dovolj močan). Nekako mi je bilo čudno, ko se "matraš" prehiteti kakega Golfa III, Toyoto Avensis ali Renault Scenica. S takim vozilom bi moral leteti mimo. Nekako tako je, kot SUV brez 4×4 pogona.. Večinoma zadovolji potrebe, takrat, ko pa bi moral blesteti, pa ni najboljši - sneg, blato..
Tisti turbač, ki je napovedan, bo definitivno dobrodošla zadeva. Tistega bi verjetno kar imel, če bi bile finance za dodatni avtomobil te vrednosti.
ja vredu bo no...

Ja pa kaj sem takega rekel? Ja, še enkrat ponavljam, "namatraš" se prehiteti
navaden avto, kot je Golf III, Clio, še posebno če je dCi, itd. Da ne govorim, če je kak dCi s 120KM ali kak TDCi s 135KM, TDI s 130KM.. V čem je fora? Ko se lotiš prehitevanja, sploh če prehitevaš kakega mlajšega nadobudneža v kakem slabšem ali dolgočasnem avtu, se ta odloči pritisniti na gas, da ti da vedeti, češ "ah kaj maš to neko športno čudo, ti bom dokazal, da kljub temu, da imam slabši in grši avto, ne moreš kar tako mimo". In seveda, da se namatraš. Se spomnim, ko sem parkrat vozil Golfa GTI. Pa saj sploh ne moreš normalno voziti, ko te stalno nekdo "izziva" in te noče spustiti, se ti lima za rit.. Ampak, če imaš nekaj pod pokrovom, ti znese, tako pa zna biti res kriza. Saj ne da se to stalno dogaja, ampak je nadležno.
Saj avto je kul, nerečem.. Še več, rekel sem, da bi ga celo rad imel. Tudi mašina večinoma zadovolji, ampak "primernejša" bi mi bila mašina, ki je lahko celo enake kubature in konjenice, samo turbo bi mu morali natakniti. In nekaj takega se bojda že obeta.. Tako da kul. Aja, pa res je malce nemiren čez neravnine, ampak ni tako zelo hudo. All in all, super zadeva, tisto, kar še pride, pa bo odpravilo še eno glavnih "pomanjkljivosti".