mihaing je napisal/-a:Ne fora je v tem, da večina naredi vse na pol in tistim, ki se na BMW-je spoznajo res zgleda kot sestavljanka. Če imaš komplet M-paket je potrebno v notranjosti menjati vse stebričke, strop
, volan, stopalke, prestavno ročico,.... vzmeti, komplet body kit, platišča, pri nekaterih modelih izpuh...ker pač je original tako narejeno in če se lotiš tega delat te brcne v žep vsaj 5000EUR, tega pa se marsikdo ne loti do konca.
mihaing je napisal/-a:Saj si prijavljen na BMW forumu in se pozanimaj glede loput, ker so plastične in so se lomile na vseh modelih z temi loputami. Odstranitev je tako enostavna
rok46 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Ne fora je v tem, da večina naredi vse na pol in tistim, ki se na BMW-je spoznajo res zgleda kot sestavljanka. Če imaš komplet M-paket je potrebno v notranjosti menjati vse stebričke, strop
, volan, stopalke, prestavno ročico,.... vzmeti, komplet body kit, platišča, pri nekaterih modelih izpuh...ker pač je original tako narejeno in če se lotiš tega delat te brcne v žep vsaj 5000EUR, tega pa se marsikdo ne loti do konca.
vidš, tega ne razumem. Zakaj za vraga bi mogu menjat strop, stebričke, volan... če hočeš met samo M odbijače? ker je original tako? al ker ti bo nekdo reku da maš zarad tega sestavlanko, ker nimaš stebričkov menjanih?80% ljudi nebi melo pojma oz sploh nebi pogruntalo tega, razen seveda bmw frikov, kjer bi moral bit doma menda tud sekret paper od bmwja, če bi ga le delal
![]()
lep avto btw
stench je napisal/-a:@Black ni tak močen kot tvoj, je pa barva ista![]()
A jaz mam potem plastične noter?
Drugače pa sem se zdej spomnil, da sem nekje bral, da je baje tista luknja v katero so te loputice noter paadale pri enih modelih manjša in ni teh problemov, nevem pa pri katerem avtu je to.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov